Δημοφιλείς αναρτήσεις

Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016

*Ο μύθος για τα μάτια της τίγρης*

Η μεταφυσική μας δύναμη.. στα μάτια της τίγρης !!

Σύμφωνα με έναν μύθο κάποιων Αιγυπτιακών φυλών.. τα ένστικτα της ψυχής της τίγρης, είναι πολύ πιο ευρύτερα από κάθε άλλου ζώου, ακόμη και απ’ αυτά της ανθρώπινης ψυχής. Έτσι υποστηρίζουν ότι τα μάτια της τίγρης, έχουν μία μεταφυσική δύναμη. Μάλιστα αισθάνονται τυχεροί εάν καταφέρουν να διασταυρώσουν το βλέμμα τους με το βλέμμα μιας άγριας τίγρης, διότι τότε (λέγεται) απορροφούν δύναμη από την ψυχή της.
Επιπλέον πιστεύουν ότι η Ψυχή της τίγρης, βρίσκεται στο κέντρο του Ζωδιακού Κύκλου !!. 

Το μύθο αυτόν, τον ενισχύει το γεγονός ότι, οι χρωματισμοί των ματιών στις τίγρεις ποικίλουν σε 4 έντονα χρώματα.. τα οποία αντιπροσωπεύουν τα 4 στοιχεία του Ζωδιακού Κύκλου, που βάσει της Δυτικής Αστρολογίας, έχουν ως εξής: 
Τα μελί στου ΑΕΡΑ = Δίδυμος – Ζυγός – Υδροχόος
Τα πράσινα στης ΓΗΣ = Ταύρος – Παρθένος – Αιγόκερως 
Τα μπλέ στου ΝΕΡΟΥ = Καρκίνος – Σκορπιός – Ιχθείς 
Τα κόκκινα στης ΦΩΤΙΑΣ = Κριός – Λέων – Τοξότης

Πατήστε "Διαβάστε περισσότερα"... 

 
Οπότε, ο καθένας από εμάς που ανήκει στην αντίστοιχη ομάδα Αστερισμών, σύμφωνα με αυτήν την θεωρία, σημαίνει ότι κρύβει μέσα του την Δική Του Τίγρη !!. 
Βέβαια είναι γεγονός ότι στο κέντρο του Ζωδιακού Κύκλου εκπέμπει ο αστεροειδής η Ψυχή, όπου, με την μαγνητική του ενέργεια, ενδυναμώνει την ψυχική θέληση και αντοχή των εκπροσώπων όλων των Αστερισμών. Επομένως μάλλον λέμε τα ίδια πράγματα με διαφορετικές ερμηνείες, καθώς υπάρχουν αρκετές διαφορές μεταξύ του Δυτικού και του Αιγυπτιακού ωροσκοπίου. 
Επίσης σωστό είναι και αυτό που λέγεται ότι 
«τα μάτια είναι ο Καθρέφτης της Ψυχής». Γι’ αυτό και σε αρκετές περιπτώσεις, όταν κάποια άτομα δυσκολεύονται να εξωτερικεύσουν τα συναισθήματα τους προς τους άλλους, έχοντας τους απέναντί τους.. τότε προτείνω να εξασκηθούν κοιτώντας στον καθρέφτη τους τα δικά τους μάτια (ποτέ το στόμα), και να αφήσουν ελεύθερο το συναίσθημα να ξεχυθεί από τα χείλη. Πρόκειται για μια θαυμάσια εξάσκηση.
Επίσης μια άλλη εναλλακτική μέθοδος είναι, να έχουμε απέναντι μας μια φωτογραφία του ατόμου που θέλουμε να προσεγγίσουμε, κοιτώντας την επίσης μέσα στα μάτια, την στιγμή που εξωτερικεύουμε τα συναισθήματα μας. 

Τα παραπάνω πρέπει να πώ, πως έχουν την δύναμη ακόμη και να στείλουν νοερά μηνύματα προς αυτούς που θέλουμε κάτι να τους μεταβιβάσουμε, καθώς όποια από τις δύο παραπάνω μεθόδους χρησιμοποιηθεί, ενδυναμώνει την τηλεπαθητική μας ικανότητα. Μια ικανότητα που την διαθέτουμε όλοι μας, αρκεί να την καλλιεργήσουμε !!. 
Εξάλλου δεν είναι τυχαίο που αρκετοί από εμάς (χρήστες του διαδικτύου) καταφέρνουμε να μηδενίσουμε όλες τις αποστάσεις μεταξύ μας, δίχως τα σώματα μας να έχουν ουδέποτε συναντηθεί - που καταφέρνουμε μέσα από έναν παγερό υπολογιστή να μας αγγίζουν λόγια, δίχως η φωνή μας να ακουστεί – που καταφέρνουμε και μοιραζόμαστε συναισθήματα, δίχως στα μάτια ουδέποτε να έχουμε πραγματικά κοιταχτεί !!.

Επομένως, όσοι θέλουν να πειραματιστούν, ας δοκιμάσουν να κοιτάξουν μέσα στα μάτια της τίγρης που αντιστοιχεί στο δικό τους Ζώδιο, «την δική τους Τίγρη», και πολύ πιθανόν να εντοπίσουν τον "διακόπτη" που ανοίγει όταν οι άνθρωποι ερχόμαστε σε μεταξύ μας επαφή..  εξ’ αποστάσεως !!. 
Επιπλέον, καθώς όντως "τα μάτια είναι ο καθρέφτης της ψυχής", συμβουλεύω: 

* Τολμήστε να κοιτάξετε τον άλλον στα μάτια και να εκφράσετε τα συναισθήματα σας.. είναι σίγουρο ότι θα τα απορροφήσει η Αύρα της δικής του ψυχής.. ακόμη κι αν δεν ανταποκριθεί εκείνη την στιγμή. Το βέβαιο είναι ότι αυτό που θα εισπράξει, θα τον/την ακολουθεί στο υπόλοιπο της ζωής του/της !!. 
* Αφήστε το δάκρυ σας να τρέξει χωρίς ντροπή.. καθώς αυτό βοηθά να ξεπλυθεί απ' την θλίψη η ψυχή.. αλλά και να το νιώσει ο άλλος να στάζει στην δική του ψυχή !!. 
* Μην κρύβεστε - μην κρατάτε αποστάσεις από φόβο να μην αποκαλυφθείτε - απορριφθείτε.. διότι έτσι χάνονται οι ευκαιρίες για το λεγόμενο «άγγιγμα ψυχής» !!. 

ΜΑΡΙΑΝΝΑ
*Σύμβουλος σχέσεων - Ψυχαναλύτρια, Ψυχοερευνήτρια – Μελλοντολόγος*

Δημόσιο blog μου: http://psychologyastrology.blogspot.gr/
Δημόσια σελίδα μου facebook: https://www.facebook.com/MariannaMosxona.PsychologyAstrology/

Σημειώστε:
Για πληροφορίες σχετικά με την δυνατότητα τηλεφωνικής επαφής μαζί μου, στείλτε μου μήνυμα σας στο 6993617550. Γράψτε το ονοματεπώνυμο σας και το νούμερο του τηλεφώνου σας, και θα σας καλέσω εγώ με δική μου χρέωση, εάν όμως ζείτε εντός Ελλάδος. 
Επίσης μπορείτε να μου γράψετε το μήνυμα στην δημόσια σελίδα μου στο facebook, Ψυχή & Αστρολογία.. ή να στείλετε E_mail.