Ετικέτες

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση θέματος του ιστολογίου

Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2024

*Ετήσιες Προβλέψεις ετών 2014 – 2026 .. και οι Σημαντικότερες επιρροές Πλανητικών Θέσεων επόμενων ετών*

Συνοπτικά αλλά και για τον κάθε Ζωδιακό Αστερισμό αναλυτικά .. όλα σε μια σελίδα !!


ΣΕ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ:

Ετήσιες προβλέψεις μου αρχίζοντας απ' το 2014 και συνεχίζοντας έως και μία δωδεκαετία μετά.. προσθέτοντας 
επιρροές Κυρίαρχων Πλανητών με προβλέψεις ως το 2040 !!

Αγαπημένοι μου αναγνώστες φίλοι και φίλες μου.
Το παρόν αρχείο μου ξεκίνησε με δημοσίευση μου στο έτος 2014, με αρχικό τίτλο «Η Οδύσσεια του Ελληνικού λαού» !!  
Αυτό σημαίνει ότι, αρχίζοντας τις δημόσιες ετήσιες προβλέψεις μου από το 2014 έκτοτε το παρόν κείμενο μου δεν έχει διαγραφεί, ώστε να επανέρχομαι σταδιακά συμπληρώνοντας τις νεότερες προβλέψεις μου, έως να συμπληρωθεί ο κύκλος των 12 ετών.
* * Συνεπώς μπορείτε να επανεξετάσετε συνοπτικά τα προηγούμενα έτη, αλλά και να ενημερωθείτε για τα μελλούμενα έως και το 2040 !!.

    Ο λόγος που διατηρώ το παρόν αρχείο μου παρότι είναι κοπιαστικό, δεν έχει ως σκοπό να λαμβάνω την επιβεβαίωση σας για το αλάνθαστο των προβλέψεων μου. Αλλά διότι όπως διδαχτήκαμε από τους αρχαίους προγόνους μας, οι οποίοι αποκωδικοποίησαν τις λειτουργίες του Σύμπαντος, έχουμε να κάνουμε με ένα ακατάπαυστο ωρολόϊ, που το κάθε γρανάζι του συνδέει το παρελθόν με το μέλλον.

Ωστόσο βέβαια, δεν θα περιοριστώ στο συγκεκριμένο αρχείο μου εφόσον θα είμαι σε θέση να συνεχίζω. Θα δημοσιεύω αναλυτικότερες μηνιαίες προβλέψεις, όπως και ανά εποχές τις σημαντικότερες εξελίξεις σύμφωνα με τα αναμενόμενα Πλανητικά Δρώμενα. Υπολογίζω μάλιστα σύντομα να ολοκληρώσω τις μελέτες μου σχετικά με τις θέσεις Κυρίαρχων Πλανητών στους Ζωδιακούς Αστερισμούς.. προλέγοντας τα μελλούμενα έως και το 2040 !!
 
Διευκρινίζω επίσης ότι ο τρόπος που παρουσιάζω την σχέση μας με το Σύμπαν θεωρείται ασυνήθιστος διότι δεν είναι ευρύτερα γνωστός, και τούτο επειδή δεν είναι εμπορεύσιμος. Αλλά καθώς δεν ασκώ το επάγγελμά του αστρολόγου, έχω την ευχέρεια να ακολουθώ σύνθετες αρχαιοελληνικές μεθόδους, δημοσιεύοντας τις μελέτες μου όποτε κρίνω ότι έχω ολοκληρώσει τον απαιτούμενο κύκλο αυτών. 
Αυτό βέβαια έχει ως αποτέλεσμα να έχουν σχεδόν πάντα έναν σχετικά μεγάλο όγκο τα κείμενα μου, ωστόσο, δεν γίνεται να “κουκουλώνουμε” όσα προείπαμε στο παρελθόν ώστε να μην υπάρχει συνάφεια με τις εξελίξεις στο παρόν, πόσο μάλλον με τα προβλεπόμενα στο μέλλον !!.

Ο λόγος επομένως που αφιερώνω αφιλοκερδώς τον ελεύθερο χρόνο μου στην σπουδαιότητα της αλυσιδωτής αντίδρασης, είναι διότι κατ' αυτόν τον τρόπο θα έχετε πάντα μια εμπεριστατωμένη ανάλυση με συμβουλές, που βοηθούν να αντιστρέψετε τα αρνητικά σε θετικά. Συνεπώς αξίζει να αφιερώνετε λίγο από τον χρόνο σας για να διαβάζετε όλο το κείμενο προσεκτικά, και όχι επιλεκτικά σε ό,τι αφορά μόνο το Ζώδιο που σας ενδιαφέρει. Διότι είναι σαν να «κοιτάτε την ελιά και να χάνετε τον ντενεκέ με το λάδι» !!.
 
* * Και κλείνοντας τον πρόλογο προσθέτω ότι, παρότι αποφεύγω θέματα που αφορούν πολιτικές εξελίξεις, κατά καιρούς αναπόφευκτα τις “φωτογραφίζω” στις προβλέψεις μου, αλλά και τότε ακόμη χρησιμοποιώ αλληγορία. Αλληγορικά άλλωστε δίνονται οι απαντήσεις για τα μελλούμενα, ωστόσο οι μελέτες μου αποζημιώνουν όλους όσους αφιερώνουν τον χρόνο τους να τις διαβάσουν.

Διαβάστε περισσότερα >>...  

Εισαγωγή * * Διευκρινήσεις 

       Ως γνωστόν, ακολουθούμε την Δυτική Αστρολογία. Σε αντίθεση με αυτό, εγώ ακολουθώ αρχαιοελληνικές σύνθετες μεθόδους, οι οποίες επί σειρά ετών αποδεικνύονται αλάνθαστες. Ο κορμός στηρίζεται πάντα στην Αστρονομία, ενώ οι ερμηνείες παραπέμπουν αναπόφευκτα στην αρχαιοελληνική μυθολογία, για ευνόητους λόγους.

Η Αστρονομία είναι επιστήμη, η οποία θεμελιώθηκε απ’ τους αρχαίους προγόνους μας, όταν αντιλήφθηκαν πως η θέση των Ολύμπιων θεών δεν ήταν κάπου επί της Γής, αλλά στους Ουρανούς. Απέδειξαν πως πρόκειται για Ουράνια Σώματα που λειτουργούν ως ρυθμιστές του Σύμπαντος. Ωστόσο, είναι φυσικό να δίνονται ερμηνείες στα Πλανητικά δρώμενα που φωτογραφίζουν την Ελληνική Μυθολογία. 
Συνεπώς, η Ελληνική Μυθολογία, δεν είναι απλά και μόνο η ιστορία του λαού μας. Είναι ο κορμός όλων των Κοσμοθεωριών, και ειδικότερα της Αστρονομίας. Και ασφαλώς δεν είναι τυχαίο που η  Διεθνής Αστρονομική Ένωση (UAI), η οποία είναι η αρμόδια αρχή για την ονοματοδοσία των ουράνιων σωμάτων, υιοθέτησε της αρχαιοελληνικές ονομασίες και τους συμπαντικούς χαρακτηρισμούς. Όπως επίσης αναγνώρισε επισήμως τους 88 Αστερισμούς που είχαν επισημανθεί απ' τον Πτολεμαίο.  

* * Και στο σημείο αυτό οφείλω να προσθέσω πως δεν ασχολούμαι με την Αστρολογία επαγγελματικά, παρότι δεν στερούμαι γνώσεων. Και καθότι δεν είναι η κύρια ενασχόληση μου, έχω την επιλογή να δημοσιεύω τα σχετικά άρθρα μου σύμφωνα με όσα θεωρώ σημαντικά (κατά την κρίση μου), και σύμφωνα βεβαίως με την ευχέρεια του ελεύθερου χρόνου μου.

Και τέλος, όποια εντύπωση κι αν έχετε για τα Συμπαντικά Φαινόμενα, να θυμάστε ότι το Σύμπαν τάσσεται πάντα υπέρ μας. Οι Πλανήτες, Κυβερνήτες των Αστερισμών μας, δεν λειτουργούν αυθαίρετα και σύμφωνα με τα “κέφια” τους. Γι’ αυτό άλλωστε μπορούμε να γνωρίζουμε όλες τις επόμενες θέσεις τους και όλα τα Συμπαντικά Φαινόμενα εκ’ των προτέρων. Επίσης θα πρέπει να γίνει κατανοητό ότι τον ρόλο τους στον Σύμπαν, τον όρισε ο Δημιουργός μας, Δημιουργός των πάντων. Και σε καμία περίπτωση, δεν ευθύνονται τα Ουράνια Σώματα για τις όποιες δικές μας δυστυχίες !!.

Συνεπώς, για να αξιοποιήσουμε μια πρόβλεψη, έχοντας αυτήν ως έναν αξιόπιστο οδηγό για τα επόμενα βήματα μας, θα πρέπει να συμβιβαστούμε με την ιδέα ότι η ζωή μοιάζει με μπούμερανγκ. Ό,τι εκπέμπεις – ό,τι δίνεις, αργά ή γρήγορα κάνει τον κύκλο του και επιστρέφει σε εσένα !!. 

* * * ΠΡΟΣΟΧΗ: 

Σύμφωνα με παραπάνω, οι ετήσιες προβλέψεις μου ακολουθούν τον Ηλιακό Κύκλο .. και συνεπώς οι μηνιαίες προβλέψεις μου αρχίζουν με τον μήνα Απρίλιο και ολοκληρώνονται πάντα με τον ερχόμενο Μάρτιο: 

Δηλαδή, όσοι παρακολουθούν τις μηνιαίες προβλέψεις μου, έχουν διαπιστώσει ότι προηγούνται οι ετήσιες κάρτες τους. Αυτό βέβαια έχει ως αποτέλεσμα να διογκώνεται σταδιακά το κείμενο των μηνιαίων προβλέψεων για το κάθε Ζώδιο χωριστά, καθώς επαναλαμβάνεται η πρόβλεψη προηγούμενων μηνών.. ωστόσο "τα γραπτά είναι αυτά που μένουν". 

 
* * Ο Ετήσιος Κύκλος των Προβλέψεων:

Σύμφωνα με το νεότερο ημερολόγιο, το οποίο έχει καθιερωθεί ως παγκόσμια μέτρηση του χρόνου, γιορτάζουμε ως πρώτη μέρα του νέου έτους την 1η Ιανουαρίου.

Ωστόσο, από Αστρονομικής πλευράς και σύμφωνα με τους Φυσικούς Κανόνες, ο νέος Ετήσιος Ηλιακός Κύκλος αρχίζει πάντα με την Εαρινή Ισημερία για το Βόρειο Ημισφαίριο, και  γιορτάζεται ως επίσημη έναρξη της Άνοιξης.
Δηλαδή μεταξύ 20 – 22 Μαρτίου αναλόγως την ζώνη ώρα, και σύμφωνα με το σημερινό παγκόσμιο ημερολόγιο με την μετάπτωση  των Ισημερινών, όπου αμέσως μετά μπαίνουμε στον πρώτο Αστερισμό, και συγκεκριμένα στου Κριού.

Ωστόσο σύμφωνα με το Ηλιακό Έτος:
    Παλαιότερα η έναρξη του Νέου Έτους εορτάζονταν τη 1η Απριλίου, με τον πολυήμερο εορτασμό της Εαρινής Ισημερίας. Αυτό σημαίνει ότι, ενώ ο Ιανουάριος θεωρείται ο πρώτος μήνας του Νέου Έτους και ο δεύτερος του Χειμώνα για το Βόρειο Ημισφαίριο, στην ουσία είναι ο πρώτος μήνας του Χειμώνα.
Επομένως, οι 3 τελευταίοι μήνες του Ετήσιου Ηλιακού Κύκλου είναι, ο Ιανουάριος, ο Φεβρουάριος και ο Μάρτιος.  

Συχνά γίνεται σύγχυση ανάμεσα στα Ζώδια και στους Ζωδιακούς Αστερισμούς:

   Στην πραγματικότητα πρόκειται για δύο τελείως διαφορετικά πράγματα. Τα Ζώδια είναι άυλα και αόρατα, είναι οι 12 "ενεργειακές πύλες" για τους αστρολόγους, οι οποίες περιβάλλουν την Γή. Ενώ οι Ζωδιακοί Αστερισμοί είναι υλικοί και εμφανείς στον ουρανό, που μάλιστα μπορούμε την κατάλληλη εποχή να τους δούμε με γυμνά μάτια στον νυκτερινό ουρανό. 
Δηλαδή:
Στην ετήσια φαινομενική κίνηση του Ήλιου γύρω από την Γή, ο Ήλιος περνάει διαδοχικά και από τους δώδεκα Ζωδιακούς Αστερισμούς, και χρειάζεται περίπου ένα μήνα για να διανύσει κάθε έναν από αυτούς. Ανάλογα με την θέση του Ήλιου την στιγμή της γέννησης ενός ατόμου, το άτομο κατατάσσεται σε ένα Ζώδιο.

Για παράδειγμα, αν κάποιος γεννήθηκε τον Οκτώβρη, που ο Ήλιος βρίσκεται στον Αστερισμό του Ζυγού, τότε το άτομο ανήκει στον Ζυγό.

Επομένως, ενώ περνάμε από Αστερισμό σε Αστερισμό και γιορτάζουμε τα γενέθλια μας σύμφωνα με τις ημερομηνίες που γνωρίζουμε με το σημερινό ημερολόγιο, ωστόσο, ο κάθε Αστερισμός εκπροσωπεί έναν ολόκληρο μήνα. Και μάλιστα, επηρεαζόμαστε όλοι μας απ’ τα χαρακτηριστικά του Ζωδίου που κυριαρχούν μέσα στον δικό του μήνα. Περισσότερο βέβαια, επηρεάζονται τα Ζώδια του τελευταίου δεκαημέρου.
Ως παράδειγμα:
Έως να αρχίσει ο Ιανουάριος, οι Αιγόκεροι του Δεκεμβρίου επηρεάζονται απ’ τον Τοξότη – έως να αρχίσει ο Φεβρουάριος οι Υδροχόοι του Ιανουαρίου απ’ τον Αιγόκερω .. και πάει λέγοντας.



* * Μηνιαίες προβλέψεις μου σύμφωνα με τις εποχές του Ηλιακού Κύκλου, και τα στοιχεία της φύσης:

Είμαστε μέρος του Σύμπαντος, πλάσματα της Φύσης, γι’ αυτό και φέρουμε τα στοιχεία της φύσης:


Αριστοτέλης: 
Αξίζει να σημειωθεί ότι, στον 4ο αιώνα π.Χ. ο Αριστοτέλης έγραψε την πρώτη μελέτη στην ιστορία της ανθρωπότητας, όπου διατύπωσε την θεωρία του: 
>> .. ολόκληρος ο Γήινος κόσμος αποτελείται από τα τέσσερα στοιχεία: Φωτιά, Αέρα, Νερό και Γη. Αυτά μπορούν να μετασχηματισθούν το ένα στο άλλο, και το καθένα βρίσκεται κρυμμένο μέσα στα υπόλοιπα >>.

Συνεπώς, δεν είναι τυχαίο που οι Ζωδιακοί  Αστερισμοί (οίκοι των Ζωδίων) χωρίζονται σε 4 κατηγορίες, οι οποίες αντιπροσωπεύουν τα τέσσερα στοιχεία της φύσης: 
Γή (χώμα)  – Φωτιά (θερμότητα)  – Νερό (υδάτινο στοιχείο) και Αέρας  !!.

    Σήμερα μιλάμε για τα δύο εξάμηνα του χρόνου, από τον Ιανουάριο ως και τον  Ιούνιο, και από τον Ιούλιο ως και τον Δεκέμβριο. Σύμφωνα όμως με όλα τα παραπάνω, οι δύο εποχές του Ηλιακού Κύκλου (τα δύο εξάμηνα) μοιράζονται από την Εαρινή Ισημερία έως την Φθινοπωρινή Ισημερία, και από την Φθινοπωρινή έως και πάλι την Εαρινή. 

Η πρώτη εποχή του χρόνου είναι η Άνοιξη και η τελευταία ο Χειμώνας, στον οποίο ανήκουν οι μήνες Ιανουάριος - Φεβρουάριος  - Μάρτιος. 

    Ασφαλώς δεν μπορούμε να έχουμε απαντήσεις για τα πάντα. Μοναδικός Παντογνώστης είναι ο Θεός, Δημιουργός των πάντων. Γι’ αυτό θεωρώ πως είναι υπεραρκετό να μείνουμε στο γεγονός πως ο Δημιουργός μας, που αναμφισβήτητα όλα εν σοφία ποίησε, υπάρχει λόγος που φρόντισε η κάθε εποχή του χρόνου, να μας προσφέρει μέσω της φύσης τα εφόδια που χρειαζόμαστε για την εξέλιξη μας επί της Γής.

Ωστόσο οι μελέτες καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι, οι εποχές του Ετήσιου Κύκλου συμβολίζουν τα φυσικά στάδια της ζωής μας. Χρησιμοποιώ επομένως πρόσθετα την παραπάνω μέθοδο, πρόκειται για πανάρχαια ερμηνεία των αναμενόμενων εξελίξεων στον “Κύκλο του Χρόνου”, σύμφωνα με τον κύκλο της φύσης, άγνωστη για τους πολλούς.

* * Έτσι κάθε μήνα δημοσιεύω πρόσθετες προβλέψεις μου "Αφιέρωμα στον μήνα και τον Ζωδιακό Αστερισμό που τον εκπροσωπεί".. με συμβουλές μου για όλα τα Ζώδια. 



* * Σύνθετες μηναιαίες και ετήσιες προβλέψεις μου, μέσω Αστρολογικού Ταρό .. όπως θα δείτε παρακάτω:


Μέθοδοι μαντείας υπάρχουν αρκετοί. Μία από τις πιο γνωστές είναι η χαρτομαντεία. 
Ωστόσο η μελέτη των καρτών, γνωστές ως Αστρολογικό Ταρό που πλαισιώνουν τον Αστρολογικό Κύκλο (τον Ζωδιακό), διαφέρει από οποιαδήποτε μορφή χαρτομαντείας. Και κυρίως, δεν χρησιμεύουν για προσωπικές προβλέψεις.

Οι κάρτες συμβολίζουν όλα τα διαφορετικά στάδια της ζωής μας, καθώς μάλιστα η τοποθέτηση τους θυμίζει το ρολόϊ του χρόνου με τους τρείς δείκτες. Επομένως στις μέρες μας, ο μελετητής των καρτών δεν χρειάζεται καν’ να έχει στα χέρια του τις κάρτες. 
Τα φύλλα δεν ανακατεύονται, δεν επιλέγονται τυχαία, οι φιγούρες δεν προκύπτουν τυχαία. Οι φιγούρες είναι συγκεκριμένες σε αριθμό, και βαδίζουν (περιστρέφονται) σταθερά γύρω από τον Ζωδιακό Κύκλο, αιώνες τώρα.
Αυτό σημαίνει ότι, μετά από μία προσεκτική μελέτη, μπορούμε να γνωρίζουμε έως και αιώνες μετά, σε ποια θέση θα βρίσκεται η κάθε κάρτα. Ωστόσο, η ερμηνεία των καρτών διαφοροποιείται σταδιακά με την πάροδο του χρόνου, καθότι, όσο εκσυγχρονιζόμαστε αλλάζουν και τα δεδομένα.

Και συγκεκριμένα:
Κάθε χρόνο μία από τις κάρτες, αντιπροσωπεύει όλο τον χρόνο για όλα τα Ζώδια. Επίσης κάθε νέο χρόνο, το κάθε Ζώδιο έχει μία δική του κάρτα, η οποία σε συνδυασμό με την ετήσια κάρτα του έτους, αποκωδικοποιεί τις πιθανές εξελίξεις. Το ίδιο συμβαίνει και με τις μηνιαίες κάρτες, όπου το αποτέλεσμα κρίνεται από τις επιλογές, τις πράξεις, και τις συμπεριφορές μας γενικότερα. 

Δεν πρέπει όμως να ξεχνάμε ότι λειτουργούμε ως Πομποί και Δέκτες. Που σημαίνει πως το “θαύμα” δεν συμβαίνει εάν δεν το πιστέψουμε ώστε να το έλξουμε προς το μέρος μας. Και κατά τον ίδιο τρόπο, προκαλούμε να μας συμβεί αυτό που φοβόμαστε περισσότερο.

Μέσω του Αστρολογικού Ταρό μπορούμε να προετοιμαστούμε για το πώς θα αντιμετωπίσουμε τα αναπόφευκτα ανά εποχή του χρόνου, όπως και τα προβλεπόμενα κατόπιν ετών. Μπορούμε να δούμε τις εναλλακτικές που έχουμε ως σύνολο αλλά και ως Ζωδιακός Αστερισμός. Μπορούμε να εντοπίσουμε τρόπους για να κινηθούμε, είτε για να αποφύγουμε αποτυχίες, είτε για να αλλάξουμε κακώς κείμενα στην ζωή μας. Όπως όμως και να συμβουλευτούμε, πώς θα εκμεταλλευτούμε θετικές επιρροές – δεύτερες ευκαιρίες. 

Αυτό σημαίνει πως ενώ μάς δίνονται επιλογές κατά την διάρκεια όλων των εποχών, από εμάς τους ίδιους θα εξαρτηθεί το αποτέλεσμα. Άλλωστε, ακόμη και τα ξακουστότερα Μαντεία, όπως και η εκάστοτε Πυθία της ιστορίας, αυτό που προλέγανε κατόπιν των ερωτήσεων, ήταν το αποτέλεσμα των επιλογών, των ενεργειών.. αυτό και μόνο !!.

* * Αποκωδικοποιώντας λοιπόν την θέση των καρτών, στις απαντήσεις που παίρνουμε μέσω των ερμηνειών, βλέπουμε το αποτέλεσμα !! 

* * Περί αυτού λοιπόν πρόκειται, «πές μου τί σκέφτεσαι ή τί θέλεις να πράξεις, για να σου πώ το αποτέλεσμα» !!
Διαβάστε σχετικά με τον μέθοδο αυτή περισσότερα, ανοίγοντας τον  σύνδεσμο: 



~ ~ ~ Συνοπτική ανακεφαλαίωση προβλέψεων προηγούμενων ετών:


Αγαπημένοι μου αναγνώστες. Σπανίως θα δείτε στις προβλέψεις μου να αναφέρομαι σε θέματα που αφορούν πολιτικές εξελίξεις. Αλλά και τότε ακόμη, χρησιμοποιώ αλληγορία. 

Συνεπώς, επαναλαμβάνω προειδοποιήσεις μου επιγραμματικά

 ~ 2002 συμφιλιωθήκαμε με την ιδέα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Το κοινό νόμισμα, μάς άνοιξε νέους δρόμους και τον χαρήκαμε τον εκσυγχρονισμό, αλλά έφερε ανατροπές όπως και πικρές απογοητεύσεις.. που δίχως αμφιβολία, όλα τα σενάρια ήταν αναμενόμενα στην συνέχεια.
~ 2004.. ο καθένας μπορούσε να έχει ολόκληρη συλλογή πιστωτικών καρτών, δάνεια απ’ όλες τις τράπεζες ακόμη και για ασήμαντους λόγους .. εμφανίστηκαν στην αγορά εταιρίες “φαντάσματα”, και αφού οι μεταχρονολογημένες επιταγές άρχισαν να “σκάνε” καθημερινά, η κάθε γειτονιά απέκτησε τον δικό της τοκογλύφο. Ναί αλλά, ο Κρόνος είναι της άποψης ότι, "τα αγαθά με κόπο αποκτούνται".      
~ 2008.. μιλάμε για την εποχή, όπου δημιουργήθηκε μια παγκόσμια φτιαχτή (ψεύτικη) κρίση, με σκοπό να οδηγήσει την ψυχική δύναμη της μάζας (ομαδική ψυχοκίνηση), προς τον φόβο και την ανησυχία. Έτσι σταδιακά, η αίσθηση της ανασφάλειας αποδυνάμωσε την πίστη μας προς την δύναμη της θέλησης, όπως και προς την Συμπαντική Δικαιοσύνη.. και κατάφερε να κρατάει εγκλωβισμένη χωρίς όραμα την έμφυτη ανθρώπινη ικανότητα, της αυτοσυντήρησης και της δημιουργικότητας. Ωστόσο ο Πλούτωνας με την είσοδο του στον Αιγόκερω (ως τέλη 2024), υπόσχεται την "αναγέννηση μας μέσα από τις στάχτες μας". 
2010 ήταν η ιδανικότερη χρονιά για να τεθούν όλα τα θέματα μας επάνω σε ένα τραπέζι, και να σκύψουμε όλοι μας επάνω σε αυτό (προσωπικά αλλά και ως λαός), ώστε να αποφευχθούν τα χειρότερα. Δεν έγινε όμως προφανώς, και σήμερα δεν έχει ουσία να εξετάσουμε το γιατί.
Το βέβαιο είναι ότι δεν υπάρχει σύμπτωση - δεν υπάρχει κάρμα. Και τίποτα δεν είναι τυχαίο, σε ό,τι αφορά τις Συμπαντικές παρεμβάσεις !!
2014 .. το πολλά υποσχόμενο 2014 προετοίμαζε τον Ελληνικό λαό για το 2015 - 2016 .. και μάλιστα ο Δίας έφερε τα πάνω κάτω για να εμπεδώσουμε το "ουδέν κακόν αμιγές καλού".. αλλά αυτό απαιτούσε μεγάλη προσοχή στις ψευδαισθήσεις, καθώς ο Ποσειδώνας (κυρίαρχος της χώρας του ονείρου) στο 2012 εγκαταστάθηκε στους ονειροπόλους Ιχθείς για 14 χρόνια, των οποίων είναι ο Κυβερνήτης. 
Αλλά επειδή (ως συνήθως) πάντα μάς φταίνε άλλοι και ποτέ εμείς.. θα πρέπει να παραδεχτούμε ότι μάς αρέσουν τα ωραία λόγια, με αποτέλεσμα να ακούμε μόνο αυτό που εμείς θέλουμε !!.


* * Κι όμως ~ από το 2010 σε πέντε χρόνια μετά: 

Τον Αύγουστο του 2015 ενώ είχαμε ακόμη μία ευκαιρία .. ωστόσο "έπεσε στο κενό". Και μάλιστα, το άρθρο μου που δημοσίευσα στον Ιούλιο του 2015.. θα σας εκπλήξει !! 

"Η Οδύσσεια του Ελληνικού λαού" !!. 

Ανοίξτε τον παρακάτω σύνδεσμο για να το διαβάσετε.


* Έτος Απρίλιος 2014 - Μάρτιος 2015:

Σύμφωνα με την ετήσια κάρτα του Αστρολογικού Ταρό, ήταν το έτος του Άρματος.

Η κάρτα αυτή ακόμη και στις μέρες μας (σύγχρονη εποχή), συμβολίζει την εσωτερική μας επανάσταση απέναντι σε οτιδήποτε φράζει την ανοδική πορεία μας, απέναντι στην υποδούλωση, την καταπίεση κ.λ.π.

Κληθήκαμε να ξυπνήσει το ένστικτό της επιβίωσης μας, ώστε να αρπάξουμε το Άρμα και να αναζητήσουμε λύσεις για καλύτερες συνθήκες ζωής. Και όχι μόνο ως λαός, αλλά και μέσα στο περιβάλλον μας – στην προσωπική μας ζωή.   
Ήταν η καλύτερη χρονιά για διακοπή προβληματικών συναλλαγών – διάλυση προβληματικών σχέσεων (γάμων, συνεταιρισμών κ.λ.π.) – αλλαγές επαγγελματικών δραστηριοτήτων – αποφάσεων για μεταναστεύσεις. Ωστόσο το ερώτημα είναι, «εμείς τι κάναμε ?!»

Δεν άργησε να φτάσει το 2016:


Με τον Κρόνο στον Τοξότη είχαμε χρυσή ευκαιρία .. παρότι προηγουμένως στο 2015  κληθήκαμε να απαντήσουμε με ένα ΝΑΙ ή ΟΧΙ ..  
και ενώ λίγες μέρες νωρίτερα είχα θέσει το ερώτημα στις προβλέψεις μου, > > εάν όντως υπήρχε επιλογή !! 


Κατά τον κρίσιμο εκείνον μήνα, μηνιαία κάρτα του Αστρολογικού Ταρό ήταν «ο Τροχός της Τύχης» που έκανε τον κύκλο της γύρω απ’ όλα τα Ζώδια, κι εάν όντως θέλαμε το Δίκαιο με το μέρος μας, τότε σίγουρα θα μπορέσαμε να πετύχουμε στόχους μας όσο ακόμη ο Κρόνος ήταν στον Τοξότη, 
Και συγκεκριμένα >> μπαίνοντας ο Κρόνος στον Τοξότη, στήριξε όποιον επιθυμούσε να αναρριχηθεί. Όχι όμως σαν την ψείρα επάνω στους γιακάδες άλλων, αλλά κοπιάζοντας με τις δικές του δυνάμεις. Επίσης έδωσε σε όλους το δικαίωμα στην ευκολία για  την επιτυχία, όπως επίσης και αρκετές αβάντες για να δοκιμάσει ο καθένας από εμάς την Τύχη του όσο ήταν στον Τοξότη, έως τα τέλη του 2017 !!.



* Έτος Απρίλιος 2015 - Μάρτιος 2016:

Σύμφωνα με την ετήσια κάρτα του Αστρολογικού Ταρό, ήταν το έτος της Δικαιοσύνης.
Η κάρτα αυτή ακόμη και στις μέρες μας, συμβολίζει την ανάγκη μας για δικαίωση. Ωστόσο, τί θεωρεί ο καθένας μας δίκαιο για τον εαυτό του.. είναι τελείως υποκειμενικό.

Γι’ αυτό ακριβώς, επειδή η υποκειμενική άποψη υπερισχύει της αντικειμενικής, ο Κρόνος δεν μας εμποδίζει να πλάσουμε αβάσιμα όνειρα ή να κάνουμε υπερβολές. Αντιθέτως μας ενθαρρύνει να επιχειρήσουμε το παράλογο, ώστε στην συνέχεια να αναλογιστούμε τί κάνουμε λάθος, και ενώ φτάνουμε στην πηγή δεν πίνουμε νερό !!. 
Έτσι πήραμε το μάθημά μας, πως, «ότι λάμπει δεν είναι πάντα χρυσός» !!.



GREXIT ?! .. σενάριο επιστημονικής φαντασίας !!
 ΕΥΡΩΠΗ δίχως ΕΛΛΑΔΑ = είναι όπως ένα παιδί δίχως πιστοποιητικό γέννησης !!.

Ωστόσο με το παραπάνω σενάριο, ενώ ο Δίας αρχικά με την καρδιά του γέλασε, στην συνέχεια βρόντηξε και άστραψε, καθώς μάλιστα η αρπαγή της Ευρώπης από τον ίδιο απεικονίζεται σε νόμισμα του Ευρώ. Αλίμονο .. ακόμη και αυτοί που έχουν μαύρα μεσάνυχτα από αρχαιοελληνική ιστορία, γνωρίζουν πως ακόμη και η Ευρώπη οφείλει το όνομα της στην Ελληνική Μυθολογία !!

Διαβάστε το σχετικό άρθρο μου, δημοσιεύτηκε τον Ιανουάριο του 2015: 



* Έτος Απρίλιος 2016 - Μάρτιος 2017:


Σύμφωνα με την ετήσια κάρτα του Αστρολογικού Ταρό, το 2016 είναι το έτος του Ερημίτη.  

Η κάρτα αυτή συμβολίζει την ενδοσκόπηση – την αυτογνωσία. Στις μέρες μας, η κάρτα αυτή σημαίνει «μοναχική πορεία». Ερμηνεύεται ως μια πορεία προς αναζήτηση πνευματικής τροφής και αγγίγματος ψυχής. Μια ψυχική ανάγκη που έρχεται σε αντίθεση με την ύλη.. και θυμίζει Διογένη !!.

Η κάρτα αυτή μας προειδοποιεί για την αρχή μιας δύσκολης μοναχικής πορείας:

Μια πορεία την οποία θα πρέπει να την κάνει ο καθένας μόνος του, έστω κι αν χρειαστεί να πατήσει ξυπόλητος επάνω στα αγκάθια. 
Πιθανόν διότι έτσι μόνο αποκτάμε μέτρο σύγκρισης για το καλύτερο, και τότε μόνο γίνεται προτεραιότητα μας η αναζήτηση της ευτυχίας μέσα απ’ την καθημερινότητα. Αναζήτηση επανάληψης ευχάριστων στιγμών που βιώσαμε – αναζήτηση ψυχών που νιώθουμε να έχουμε μαζί τους χημεία, και κυρίως, αναζήτηση της χαμένης μας επιμονής στην προσπάθεια.

ΩΣΤΟΣΟ:

Ο Δίας μπαίνοντας στον Ζυγό στο οικείο περιβάλλον του, βρόντηξε και άστραψε.. ειδικότερα στον Οκτώβριο πριν αναχωρήσει για τον Σκορπιό !!.

Ο Δίας με τον Ζυγό ολοκληρώνει την περιστροφή του γύρω από τον Ζωδιακό Κύκλο (μετά από περίπου 12 χρόνια), που σημαίνει ότι κάνει στάχτη ό,τι εμποδίζει την ανάπτυξη ποιοτικότερης ζωής.
Και πράγματι, οι χωρισμοί – τα διαζύγια – οι διαλύσεις συμμαχιών κ.λ.π.. έσπασαν ρεκόρ. 
Ο απώτερος σκοπός ήταν να κλονιστούν “βολεμένες” καταστάσεις, να πέσουν οι μάσκες, και κυρίως για να εμπεδώσουμε πως.. ευτυχώς υπάρχουν και τα ακόμη χειρότερα. Τα χειρότερα = απαραίτητο μέτρο σύγκρισης για τα καλύτερα.



* Έτος Απρίλιος 2017 - Μάρτιος 2018: 


Στην ετήσια κάρτα του Αστρολογικού Ταρό Τροχός της Τύχης, και μπορούν να δοθούν διαφορετικές ερμηνείες σχετικά με το πλήρωμα του χρόνου. 
Όπως: Το έτος της Τόλμης – ή της νέας πορεία μας προς τον Ήλιο. 

Ωστόσο, καθώς όπως αναφέρω παραπάνω, η τοποθέτηση των καρτών θυμίζει ρολόϊ, οπότε φανταστείτε πως στο 2017 τα δευτερόλεπτα είναι τα Θέλω μας, τα οποία μας δημιουργούνται πολύ πιο γρήγορα από την σκέψη. Όταν όμως ανταμώσουν την σκέψη (δηλαδή τον λεπτοδείκτη), το μυστικό είναι να μην τον προσπεράσουν τα θέλω, διότι τότε είναι η ώρα της απόφασης Μπορώ. Και έτσι, όταν θα θέλω και τα μπορώ βρεθούν στην ίδια ευθεία με τον ωροδείκτη (και οι τρείς δείκτες μαζί), τότε θα ξέρετε ότι σήμανε η κατάλληλη στιγμή του Τολμώ !! 
Στο χέρι μας ήταν «να φέρουμε το θαύμα – την μαγεία στην ζωή μας» !!

Ο Δίας μετακινείτε από τον Ζυγό στον Σκορπιό τον Οκτώβριο του 2017.. και πράγματι έως τότε πάσχιζε να ανταποκριθεί στις προσδοκίες όλων μας. Ευημερία - υλοποίηση των στόχων μας - ψυχική ανάκαμψη - ισορροπημένη προσωπική ζωή.. και κυρίως ανακούφιση, σε ότι αφορά την κρίση μας ως λαός.
Και επιπλέον, .. καθώς Δίας στον Ζυγό σημαίνει Δικαιοσύνη, σε βάθος χρόνου ότι έδωσες - αυτό θα σου επιστραφεί» !!.  

Βέβαια, καθώς για όλα υπάρχει πάντα και κάποιο Τίμημα, τα προβλήματα βρίσκουν λύση (σε βάθος χρόνου όμως - στα επόμενα έτη), αλλά όπως πάντα, μόνο μέσω κάποιας «Σολομώντειας λύσης» !!.  

*Ο Δίας στον Σκορπιό από 10.10 2017 έως 8.11.2018* 

Ο Δίας πέρασε στον Σκορπιό, διδάσκοντας μάς από εκεί τις στρατηγικές του Σκορπιού. Καμία τακτική δεν είναι αθέμιτη, όταν “ο σκοπός αγιάζει τα μέσα”.
Το δίδαγμα του Δία απ’ τον Σκορπιό για όλους μας σε βάθος χρόνου είναι, «πριν πράξω σκέφτομαι, και πριν αναλωθώ φεύγω» !!



* Έτος Απρίλιος 2018 - Μάρτιος 2019:


Το έτος της Δύναμης, τόσο σε προσωπικό επίπεδο, όσο και σε ό,τι σχετίζεται με το γύρω περιβάλλον μας, ή ακόμη και ως λαός, θα έχουμε Συμπαντική υποστήριξη. Αρκεί να ακολουθούμε το φώς, και έτσι μόνο οδηγεί η πορεία μας στην απέναντι ακτή.

Έρχονται στην επιφάνεια πρακτικά θέματα τα οποία μας απορροφούν (για το καλό μας), και έτσι μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα οι προσωπικές μας ικανοποιήσεις, όπως και οι συναισθηματικές μας αναζητήσεις. Και επιπλέον, με τον Κρόνο στον Αιγόκερω, αλλάζουν σειρά οι προτεραιότητες μας, ειδικά σε ότι αφορά την υγεία, την μόρφωση, τους επαγγελματικούς στόχους, και νομικές υποθέσεις μας. Ακολουθούν οι αναθερμάνσεις σχέσεων με πρόσωπα του στενού μας κύκλου.

Ωστόσο, τίποτα δεν θα είναι εύκολο, αλλά και τίποτα ακατόρθωτο. Αρχίζει μια μεγάλη περίοδος που θα χρειαστεί να ανατρέξουμε στο δίδαγμα του μύθου .. υν Αθηνά και χείρα κίνει" !!

Κάποιες εξελίξεις πιθανόν να μας θορυβήσουν, ωστόσο να θυμάστε ότι «ο βρεγμένος την βροχή δεν την φοβάται». Η ανοχή θεωρείται αποδοχή. Γενικότερα, θα επισφραγιστεί ο κανόνας, «μέσα απ’ τα λάθη γινόμαστε πιο σοφοί και πιο δυνατοί» !!

Πρωτόγνωρες καταστάσεις για την εποχή μας είναι "προ των πυρών" και τα πάντα θα εξαρτηθούν από την δύναμη της ψυχικής θέλησης μας, και της ανεξάντλητης αντοχής μας.

Προτείνω να δείτε το αρχείο μουThe Best: 

* * Παρελθοντικά άρθρα μου με Προβλέψεις ~ Επίκαιρα στο σήμερα όσο ποτέ !! 



* * Απρίλιος 2019 - Μάρτιος 2020:



Το έτος του Απεγκλωβισμού, αλλά και των εκ’ νέου δεσμεύσεων έως να έρθει το έτος των νέων θεμελιώσεων. Συμβουλεύω να ενεργήσετε διπλωματικά, με καλούς προϋπολογισμούς. 

Αυτή η ετήσια κάρτα για όλους μας, του Φυλακισμένου ή αλλιώς Εγκλωβισμένου, σημαίνει δύο πράγματα. Η’ που θα απαλλαχτούμε από εκκρεμότητες ή δεσμεύσεις που σας κρατούν παγιδευμένους σε αδιέξοδες καταστάσεις αφού πρώτα πληρώσουμε το "τίμημα" .. ή που θα χρειαστεί να δεσμευτούμε με κάποιες νέες υποσχέσεις - κανόνες, ώστε να ανοίξει ο δρόμος μας για νέους ορίζοντες. 
Μπορεί όμως να σημαίνει και τα δύο ταυτόχρονα. Δηλαδή, προκειμένου να απαλλαχτούμε  από μια δυσάρεστη κατάσταση, ενώ δεσμευόμαστε με κανόνες, ώστε να οδηγηθούμε με μια πιο ευχάριστη εποχή. Ωστόσο χρειάζεται να περάσουμε πρώτα μέσα από "Συμπληγάδες Πέτρες".. κι αυτό θα αργήσει !!  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Έκτακτη δημοσίευση μου με ημερομηνία 1.4.2019 


Στο 2019 ~ μετράμε τρείς Κυρίαρχους Πλανήτες σε Αστερισμούς που Κυβερνούν:

Ποσειδώνας στους Ιχθείς, Κρόνος στον Αιγόκερω, Δίας στον Τοξότη:

Αναμένονται παγκόσμιας εμβέλειας ανατρεπτικά γεγονότα .. ωστόσο η Ελλάδα "θα πέσει στα μαλακά".. εφόσον μετά την ολοκλήρωση του συγκεκριμένου Ετήσιου Ηλιακού Κύκλου, για να επιτευχθούν οι στόχοι μας και τα όνειρα θα πάρουν σάρκα και οστά, έως τέλη Μαρτίου 2020, θα πρέπει να προηγηθούν αποδεσμεύσεις απ’ όσα φθείρουν, και εν συνεχεία να αποδεχτούμε τις εκ’ νέου δεσμεύσεις που ίσως αρχικά δεν ενθουσιάζουν, έχουν όμως ασφαλείς προοπτικές. 
Αυτό σημαίνει ότι τα μεγαλεπήβολα σχέδια όπως και οι ενδιάμεσες λύσεις, ΔΕΝ θα ‘χουν θετικές εξελίξεις.. καθώς επιπλέον ο Ουρανός μετακινήθηκε στον Ταύρο, με διαμονή 7 χρόνια:  

Ειδικότερα οι Αιγόκεροι, δεν θα έχουν σημαντικές υλικές απώλειες, ωστόσο θα πρέπει να κλείσουν οριστικά κάποια παρελθοντικά “κεφάλαια”, για να θεμελιωθούν οι νέοι στόχοι τους. Έτος απρόβλεπτο που όμως όλα είναι εφικτά, εάν απαλλαχτούν απ’ όσα τους φθείρουν.
Οι Τοξότες επιβάλλεται να περιορίσουν τα νέα πλάνα τους σύμφωνα με τις πραγματικές δυνατότητες τους, υπολογίζοντας δηλαδή να βρίσκονται στην σωστή απόσταση βολής από τους στόχους τους. Οι όποιες ανατροπές, θα έχουν ως σκοπό την αναδιοργάνωση τους σε σταθερότητες βάσεις.
Οι δε Ιχθείς θα έχουν άφθονη τύχη σε ό,τι έχει σχέση με υλικά – πρακτικά θέματα, ωστόσο για να μην θαλασσοπνίγονται σε μια κουταλιά νερό στην προσωπική τους ζωή, θα πρέπει να προσγειωθούν στην πραγματικότητα. Έτσι θα έχουν αρκετές ευκαιρίες σε ό,τι ήδη κάνουν, ή αίσιες εξελίξεις στις αναζητήσεις τους για ασφαλέστερο μέλλον. 

Απ’ τις επιρροές των τριών παραπάνω Πλανητών θα επωφεληθούν όλα τα Ζώδια, αρκεί να μην κάνουμε σε άλλους αυτό που δεν θέλουμε να συμβεί σε εμάς στους ίδιους !!.


* * Απρίλιος 2020 - Μάρτιος 2021:


Ο Θάνατος είναι η ετήσια κάρτα του Αστρολογικού Ταρό για την περίοδο Απρίλιος 2020 - Μάρτιο 2021: 
Η κάρτα αυτή μην σας τρομάζει, καθώς μετά το τέλος έρχεται πάντα μια νέα αρχή. Συμβολίζει την Αναγέννηση που ακολουθεί τον μεταφορικό θάνατο. Ωστόσο, καθώς συνέπεσε σε έτος που ο Κρόνος (Πλανήτης του Πεπρωμένου) βρίσκεται στον Αστερισμό που Κυβερνάει, σημαίνει ότι δεν θα μας βγούν σε καλό οι ενδιάμεσες λύσεις και οι διπλές καταστάσεις.   

Η λογική είναι μονόδρομος στο 2020 για την επιτυχία στο 2021 ~ καθώς το έτος 2021 είναι η συνέχεια του 2020 !!

Και αυτό επομένως σημαίνει ότι στο 2021, «θα κοιμηθούμε όπως στρώσαμε στο 2020» .. ειδικά σε προσωπικό επίπεδο !!  

Επομένως το 2020 προβλέπεται το έτος του «Όλα ή Τίποτα», που θα έχει τον ανάλογο αντίκτυπο στο 2021 .. ειδικά έως τον Δεκέμβριο του 2020 ~  με τρείς ισχυρούς Πλανήτες στον Αιγόκερω:  

Την ίδια χρονική περίοδο, εκτός τον Κρόνο και τον Δία, βρίσκεται και ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω.
Ας μην ξεχνάμε ότι ο Πλούτωνας ήταν ο θεός του κάτου κόσμου, του Άδη. Επομένως ως Πλανήτης, συμβολίζει την αναγέννηση από τις στάχτες της φωτιάς - τις άγνωστες πτυχές της ψυχής - όπως όμως και τις θλίψεις τις οποίες θα πρέπει να περάσει ο άνθρωπος πριν φθάσει τελικά στην κατανόηση του εαυτού του.

Οι επιρροές βέβαια του Πλούτωνα στα Ζώδια είναι καθορισμένες, ωστόσο θα πρέπει κάθε νέο χρόνο να λαμβάνουμε υπόψη μας και τις θέσεις άλλων Κυρίαρχων Ουράνιων Σωμάτων.
Ειδικότερα των δύο Πανίσχυρων Πλανητών Κρόνου και Δία που θα βρίσκονται επίσης στον Αιγόκερω, έως τα μέσα Δεκεμβρίου του 2020. 

Αυτό που θα πρέπει να προσέξουμε όλοι μας είναι, «μήπως περιμένοντας το σωστό τραίνο, θα περάσει όλη η ζωή μας στο λάθος σταθμό ?!»



* * Απρίλιος 2021 - Μάρτιος 2022:


Η Εγκράτεια είναι η ετήσια κάρτα του Αστρολογικού Ταρό για όλα τα Ζώδια, για την περίοδο Απρίλιος 2021 - Μάρτιο 2022: 

Στο άκουσμα και μόνο της λέξης «εγκράτεια» αντιλαμβανόμαστε το νόημα. Η Εγκράτεια είναι καλός σύμβουλος της Λογικής >> μια λαϊκή ρήση μάς συμβουλεύει, «Όπου ακούς πολλά κεράσια πάρε μικρό καλάθι» !!

Η ανυπομονησία λοιπόν και τα βιαστικά συμπεράσματα θα είναι κακός σύμβουλος. 
Σίγουρα θα υπάρξουν ανατροπές, τις οποίες όμως δεν θα είμαστε σε θέση να τις αξιολογήσουμε σωστά έως την Φθινοπωρινή Ισημερία (τέλη Σεπτεμβρίου 2021) .. ωστόσο σε ό,τι αφορά την επιβίωση μας, αρκεί να μην ανοίξουμε νέες οικονομικές υποχρεώσεις - πληγές. Σε κάθε περίπτωση σοφό είναι να εξετάζουμε τα πάντα με το συν και το πλην.

Συμβουλεύω επίσης να αποβάλετε τις φοβίες σας μην τυχών χάσετε όσα θεωρείτε ότι σας διασφαλίζουν, διότι μόνο μένοντας ψύχραιμοι θα έχετε σωστότερη κρίση, και όχι μόνο για πράγματα αλλά και για πρόσωπα που επηρεάζουν την ζωή σας, ή ακόμη και για άτομα που θα έρθουν να πάρουν θέση στην ζωή σας.
 
Έως τον Δεκέμβριο του 2021 ..  με Κρόνο και Δία στον Υδροχόο – τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω – τον Ουρανό στον Ταύρο – και τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς που Διοικεί .. η λογική συνεχίζει να είναι μονόδρομος στο 2021:  
 
Το έτος 2021 σίγουρα θα είναι η συνέχεια του 2020. Και αυτό επομένως σημαίνει ότι, «θα κοιμηθούμε όπως στρώσαμε στο 2020» ειδικά σε προσωπικό επίπεδο .. ενώ στο 2022 θα ανταμειφθούμε αναλόγως !! 
 

* * Απρίλιος 2022 - Μάρτιος 2023:
     

Το 2022 "εκλιπαρούσε για υποσχέσεις" ~ το 2023 βρίσκει "Σολομώντεια λύση" .. 

Η κάρτα για όλους τους Ζωδιακούς Αστερισμούς, για όλο το παραπάνω Ηλιακό Έτος, είναι η φιγούρα που συνηθίζουμε να ονομάζουμε ΔΙΑΟΛΟΣ:  
 
Έχει την έννοια του πειρασμού – του πονηρού – αλλά και του φόβου για το άγνωστο, και ερμηνεύεται ανάλογα με τα δεδομένα της εποχής και τα Πλανητικά δρώμενα.
Σίγουρα τα πράγματα δεν πάνε καλά (αυτονόητοι οι λόγοι), ωστόσο η κάρτα αυτή δεν πρέπει να μας τρομάζει, αλλά να μας κάνει πιο υποψιασμένους απέναντι στους άλλους, και πιο επιφυλακτικούς στους διάφορους κινδύνους που διατρέχουμε.
Εάν μας φοβίσει, τότε επιτρέπουμε να υπερισχύσει το κακό απ΄το καλό, και η πονηριά απ’ την εξυπνάδα. Και το χειρότερο όλων θα είναι, να αφήσουμε τον φόβο να μάς  χειραγωγεί !!
 
Αντιθέτως λοιπόν, είναι η χρονιά που επιδιώκει να μας κάνει πιο ευέλικτους, διότι έτσι μόνο βγαίνουμε κερδισμένοι. Είναι η χρονιά που μας κάνει πιο υποψιασμένους, και έτσι αφήνοντας τους άλλους να νομίζουν ότι μας περιπαίζουν, επιτυγχάνουμε να τους αιφνιδιάσουμε. Επίσης είναι σαν να λέμε ότι «σπάει ο διάολος το πόδι του» εκεί που δεν το περιμένει, και κάποιες αδυναμίες του αποκαλύπτονται – όπως και κάποια γεγονότα μάς πάνε πίσω στον χρόνο για να μας θυμίσουν δοκιμασμένες έξυπνες ιδέες, ή ξεχασμένες δυνατότητες, ή ανεκμετάλλευτες πηγές.. που σε κάθε περίπτωση γίνονται τα εφόδια μας για να βελτιώσουμε το μέλλον μας.
Ωστόσο συμβουλεύω να μην ανοίξετε νέες οικονομικές υποχρεώσεις, δίχως να είστε σίγουροι εάν θα μπορέσετε να ανταπεξέλθετε, όπως και να μην απομακρυνθείτε από πρόσωπα που είναι σημαντικά στην ζωή σας, ή που είναι δοκιμασμένες οι σχέσεις σας. Επιπλέον, επιβάλλεται να αναγνωρίσουμε τα παρελθοντικά λάθη μας, ώστε να μπορούμε να επικαλεστούμε την Συμπαντική βοήθεια, που θα φέρει γρηγορότερα αποτελέσματα.
 
Ωστόσο, όπως και να έρθουν τα πράγματα δεν πρέπει να ξεχνάμε:
Πλανήτης Κρόνος σημαίνει «τα αγαθά κόποις κτώνται», και τότε μας τα δίνει απλόχερα.. ενώ Πλανήτης Δίας σημαίνει «η τύχη ευνοεί όποιον Θεό ευγνωμονεί», και τότε βάζει στην ζωή μας και τον παράγοντα τύχη !!.
 
Συνοπτικά αναφέρω ότι:
Θα υπάρξουν αρκετά σπάνια Πλανητικά Φαινόμενα μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα - ισχυρές Συναντήσεις (σύνοδοι) Πλανητών - Δρώμενα με επακόλουθο ανατροπές.
 
Με δύο λόγια: 
Η Άνοιξη του 2022 θα είναι «η εποχή της καρτερικότητας» - το Καλοκαίρι «η εποχή των αναθεωρήσεων» - το Φθινόπωρο «η εποχή των περισυλλογών». Ο δε Χειμώνας του 2023 θα είναι «η εποχή των μεγάλων αποφάσεων» .. καθώς όπως προείπα, στο 2023 όπου κλείνει μια τριετία, επιβάλλεται να δούμε πως δεν υπάρχει πάντα «παράδρομος» για να βγούμε από λάθος λωρίδα πορείας – δεν υπάρχει μέση λύση, παρά μόνο «ή του ύψους ή του βάθους».

* * Αυτό με δύο λόγια σημαίνει ότι, «ή θα πρέπει να ξυπνήσουμε απ’ τον λήθαργο στην χώρα του ονείρου, ή θα γινόμαστε κομπάρσοι στα σενάρια του παραλόγου» !!.



* * Απρίλιος 2023 - Μάρτιος 2024:

Ως ετήσια κάρτα του Ηλιακού Έτους ~ Απρίλιος 2023 ως και Μάρτιο 2024 .. είναι ο Πύργος, που συμβολίζει τα «Κεκτημένα» μας:
 
Σημαίνει πώς μέσα στο παραπάνω χρονικό διάστημα, ό,τι αφορά, όλα όσα με κόπο αποκτήσαμε και συνεχίζουμε να μοχθούμε για να διατηρήσουμε, θα πρέπει να τα προστατέψουμε ή και να τα θωρακίσουμε, κάνοντας τον Πύργο μας απόρθητο. Αλλιώς, υπάρχει κίνδυνος να καταρρεύσουν όσα “κτίσατε” !!.
 
Τα περιουσιακά στοιχεία μας, τα οικονομικά μας, η επαγγελματική μας θέση, απ’ την στιγμή που έχουμε καταφέρει να τα διατηρήσουμε “ακλόνητα” στα προηγούμενα έτη, δεν θα κινδυνεύσουν – δεν θα υπάρξουν αιφνίδιες απώλειες. Σε αντίθεση με αυτό, δεν θεωρείται κατάλληλο έτος για εμπορικά ή οικονομικά ανοίγματα (αγορές κ.λ.π.), όπως και για αλλαγές στο αντικείμενο απασχόλησης. Κι όσοι έχουν νομικά θέματα, καλούνται να τα κλείσουν πριν ενεργήσουν, για το οτιδήποτε που σκέφτονται για να επεκταθούν.
 
Όσον αφορά την υπάρχουσα οικογένεια, ή όπου κι αν ζεί ο καθένας έχοντας την αίσθηση πως ανήκει σε οικογένεια (έστω ως μέλος ομάδας ατόμων με κοινούς σκοπούς), εάν αποκοπεί απ’ όσους του έχουν προσφέρει στήριξη έως πρότινος, θα αντιμετωπίσει μεγάλες δυσκολίες σε όλους τους τομείς. Δεν είναι κατάλληλη εποχή για να επιλέξει κάποιος έναν μοναχικό δρόμο, ή για να βιώσει νέες εμπειρίες με νέα άτομα ή νέους σε χώρους. Σε αντίθεση με αυτό, η αλληλοϋποστήριξη μεταξύ των μελλών μιας οικογένειας, θα έχει ως αποτέλεσμα «το ένα χέρι να νίβει το άλλο, και τα δυό το πρόσωπο» !!.
 
Όσον αφορά τις γενικότερες σπουδές, όσοι έχουν ήδη καταβάλει προσπάθειες με στόχο ένα δίπλωμα – πτυχίο, ή τίτλο σπουδών, θα φτάσουν στο ποθητό αποτέλεσμα ευκολότερα και νωρίτερα απ’ όσο φαντάζονται. Σε αντίθεση με αυτό, όσοι περιμένουν «το πλήρωμα του χρόνου» για να αισθανθούν έτοιμοι για το επόμενο βήμα, θα επιστρέψουν από κεί που αρχίσανε !!.
 
Όσοι ετοιμάζονται για γάμο ή για συνεργασία σε έναν τομέα, έχοντας όμως βάλει προηγουμένως γερά θεμέλια σε μια τόσο ουσιαστική δέσμευση, κι αν δεν έχουν να αντιμετωπίσουν νομικά μπλεξίματα προκειμένου να προχωρήσουν.. το βέβαιο είναι ότι θα “θριαμβεύσουν” κατά κάποιον τρόπο. Σε αντίθεση με αυτό, οι επιπολαιότητες θα καταλήξουν σε «Βατερλώ» !!.
 
Σας επισημαίνω ότι η προηγούμενη ετήσια κάρτα για όλους ήταν ο Διάολος, κι αν χειριστήκατε τα θέματα σας όπως σας συμβούλεψα, τότε, σε αυτό το Ηλιακό Έτος θα είστε σε πλεονεκτική θέση !!
 

~ ~ Πώς χαρακτηρίζω τις εποχές του παραπάνω Ηλιακού Κύκλου – Ηλιακό Έτος:
 

Όπως προείπα, επιβάλλεται να δούμε πως δεν υπάρχει πάντα «παράδρομος» για να βγούμε από μια λάθος λωρίδα πορείας – δεν υπάρχει μέση λύση, παρά μόνο «ή του ύψους ή του βάθους».
* * Αυτό με δύο λόγια σημαίνει ότι, «ή θα πρέπει να ξυπνήσουμε απ’ τον λήθαργο στην χώρα του ονείρου, ή θα γινόμαστε κομπάρσοι στα σενάρια του παραλόγου» !!.
 
* * Τον Χειμώνα του 2023 τον χαρακτήρισα ως "η εποχή των μεγάλων αποφάσεων" .. και αφού ολοκληρώσει τον Ετήσιο Κύκλο του ο Ήλιος με την Εαρινή Ισημερία  .. η Άνοιξη φέρνει την "Σολομώντεια λύση" στο τραπέζι  .. το Καλοκαίρι "εκπλήσσει" άλλους ευχάριστα κι άλλους δυσάρεστα .. το Φθινόπωρο δίνει "ευκαιρίες επιλογών"  ..  ο δε Χειμώνας του 2024 "διαχωρίζει την ήρα απ' το στάρι", διότι  ..  «το Ετήσιο Έτος από τον Απρίλιο του 2023 ώς και τον Μάρτιο του 2024, είναι το έτος που θέλοντας και μή, επιβάλλεται να εστιάζουμε στα "κεκτημένα μας"» !! 

* * Ο ευεργετικός Πλανήτης Δίας και καλός αγωγός της τύχης, ενώ στο 2022 όσο βρισκόταν στους Ιχθύες, μάς επέτρεπε να ζούμε το παραμύθι μας στην "χώρα του ονείρου"..  με την μετακίνηση του στον Κριό τέλη Δεκεμβρίου του 2022, στρέφει την προσοχή μας προς τα "κεκτημένα" μας, καθώς το 2023 είναι η χρονιά που χαρακτηρίζεται ως «μονόδρομος, αναγκαστική συνεργασία» !!  

* * Ο επιβλητικός Πλανήτης Κρόνος, που βοηθά για να αναρριχηθούν μόνο όσοι “δεν λιγοψυχούν στην ανηφόρα”, παραμένει στον Υδροχόο του οποίου είναι Συγκυβερνήτης έως 7.3.2023.. και κατόπιν αυτού για τα επόμενα σχεδόν 3 χρόνια μετακινείται στους Ιχθείς, όπου θα συγκατοικήσει με τον Κυβερνήτη τους τον Ποσειδώνα = Κρόνος και Ποσειδώνας μαζί στον Αστερισμό του ονείρου, έως το 2026 θα βιώσουμε αυτό που εννοεί η λαϊκή ρήση «μιά στο καρφί και μιά στο πέταλο», διότι για να βγούν τα όνειρα αληθινά, θα πρέπει να πασχίσουμε με πράξεις και να αποδεχθούμε το τίμημα !!

* * Επιπλέον, σπάνιο Φαινόμενο στο 2023 .. το 13ο Ολόγεμο Φεγγάρι !!
Συγκεκριμένα, τον Αύγουστο θα έχουμε 2 Πανσελήνους, στις 1 και 31 του μηνός .. και ως τότε ασφαλώς θα επανέλθω. Συνοπτικά ωστόσο αναφέρω ότι, στην καρδία του Καλοκαιριού, όπου ο Ήλιος θα βρίσκεται στον Αστερισμό του Λέοντος, επισφραγίζεται αυτό που προείπα για τον Αύγουστο του 2023.
Συγκεκριμένα, τον Αύγουστο θα έχουμε 2 Πανσελήνους, στις 1 και 31 του μηνός .. και ως τότε ασφαλώς θα επανέλθω. Συνοπτικά ωστόσο αναφέρω ότι, στην καρδία του Καλοκαιριού, όπου ο Ήλιος θα βρίσκεται στον Αστερισμό του Λέοντος, επισφραγίζεται αυτό που προείπα για τον Αύγουστο του 2023.
Συναισθηματικά αλλά και υλικά, κάποιοι «θα πάρουν την μερίδα του Λέοντος» .. όμως θα υπάρξουν κι αυτοί που θα εκπλαγούν δυσάρεστα, διότι, «ό,τι λάμπει δεν είναι πάντα χρυσός» !!.    
 
Και τέλος υπογραμμίζω, έως 26.1.2026 όπου φεύγει ο Ποσειδώνας απ’ τους Ιχθείς, «ή θα πρέπει να ξυπνήσουμε απ’ τον λήθαργο στην χώρα του ονείρου, ή θα γινόμαστε κομπάρσοι στα σενάρια του παραλόγου».
 
Κατά την άποψη μου, μέσω αλληγορία, έχω να συμπληρώσω:
Οι κυνομαχίες κάποιους τους ενθουσιάζουν, αλλά και κάποιους άλλους τους αηδιάζουν. Ωστόσο όλοι πληρώνουμε απ’ το υστέρημα μας για να τις βλέπουμε στους δέκτες μας καθημερινά.
Προσωπικά εύχομαι τελικά, να συγκεντρωθούν οι 12 συν ο ένας στο τραπέζι του μυστικού δείπνου, ασχέτως αν θα δούμε την ιστορία να επαναλαμβάνεται (κάποιος θα προδώσει - κάποιος θα ματώσει), ωστόσο το αποτέλεσμα θα είναι η ανάσταση !!   
 
 
* * ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ:

Δεν πρέπει να μας διαφεύγουν τα Σημαντικά Συμπαντικά δρώμενα με διάρκεια ετών ~ σύμφωνα με τις θέσεις και τις επιρροές Κυρίαρχων Πλανητών:

* *Πλανήτες Κυβερνήτες καιΑστερισμοί:
Συμβολισμοί με Προβλέψεις πολλών επόμενων ετών, έως και το 2040:

Όλοι οι Πλανήτες του Ηλιακού μας Συστήματος θεωρούνται Κυβερνήτες των Ζωδιακών Αστερισμών .. ώστε μέσω των «ενεργειακών πυλών αυτών, να επέρχονται οι φυσικές ισορροπίες επί της Γής !!
 
Γνωρίστε τους Πλανήτες Κυβερνήτες σας και τους συμβολισμούς των Ζωδίων σας.. κρατήστε σημειώσεις έχοντας έτσι έναν αξιόπιστο οδηγό στα επόμενα έτη, φτάνοντας στο 2040 !!  

Για να μην επαναλαμβάνομαι, καθώς μάλιστα το παρόν άρθρο μου έχει μεγάλο όγκο, ανοίξτε τον παρακάτω σύνδεσμο και ενημερωθείτε:



* *Οι ερμηνείες των Ανάδρομων Πλανητών ανά χρονικά διαστήματα:


ΠΡΟΤΕΙΝΩ να ε
νημερωθείτε επίσης, ανοίγοντας τον παρακάτω 
σύνδεσμο:



 ~ ~ ~ ~ ~ ~ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ:


Για κάθε Ζώδιο χωριστά, σύμφωνα με τον Ετήσιο Ηλιακό Κύκλο - Ηλιακό Έτος: 



Ετήσιες προβλέψεις από το 2014 έως και τον Μάρτιο του 2024:  




ΖΩΔΙΑ της ΦΩΤΙΑΣ ή αλλιώς Πύρινα Ζώδια:



* * ΚΡΙΟΙ:

Απρίλιος 2014 - Μάρτιος 2015:
Η ετήσια κάρτα σας ήταν η Δικαιοσύνη, η οποία ήταν "ευχής έργο" για εσάς. Από τον γενέθλιο μήνα σας, έως τον επόμενο χρόνο, είχατε άπειρες ευκαιρίες για να δικαιωθεί ο αγώνας σας σε οτιδήποτε αφορούσε σπουδές - νέους επαγγελματικούς ορίζοντες - διεκδίκηση περιουσιακών στοιχείων. Να λύσετε νομικά σας θέματα, και να τακτοποιήσετε γραφειοκρατικές σας εκκρεμότητες. Ωστόσο, σας προετοίμασα τονίζοντας ότι θα σας απογοητεύσει η στάση κάποιον ατόμων, διότι δεν θα σας αναγνωρίσουν τα δίκαια σας. 
Το 2015 - 2016:  
Ετήσια κάρτα σας ο Μοναχικός Οδοιπόρος. Το βέβαιο είναι ότι είχατε κουραστεί να ρυθμίζετε την ζωή σας σύμφωνα με τα θέλω των άλλων, ή είχατε απογοητευτεί από άτομα που στηριχθήκατε σε αυτά. Αρχικά ενδέχεται να νιώσατε πικρία, αλλά πολύ σύντομα διαπιστώσατε πόσο πιο εύκολα φτάνετε στους στόχους σας, βασιζόμενοι στις δικές σας πλάτες. Ωστόσο, μέσα στη “μοναχική” σας πορεία γνωρίσατε τον ιδανικό για σας Κόσμο, που θα αναγνωρίσει τις αξίες σας στο 2016. Έτσι αποφασίσατε να προγραμματίσετε εκ’ νέου τις προτεραιότητες σας, υποστηρίζοντας ακάθεκτοι τα Δίκαια σας.
Το 2016 - 2017:
Η τύχη σας ήθελε τρελά, καθώς η ετήσια κάρτα σας ήταν ο Τροχός της Τύχης, που σας ευνόησε για να μπορέσετε να κάνετε τα αδύνατα – δυνατά. Επίσης στο 2016, η ετήσια κάρτα σας σε συνδυασμό με τα Πλανητικά Φαινόμενα, συνέβαλαν στο να αλλάξετε τα κακώς κείμενα της ζωής σας, ώστε το 2017 να είναι το καλύτερο έτος των τελευταίων χρόνων για εσάς. Η προσωπική σας ζωή φωτίστηκε επίσης μετά το σκηνικό της τελευταίας Έκλειψης της Σελήνης στον Άξονά σας, αλλά σας συμβούλεψα να μην ποντάρετε στα τυφλά λόγω ενθουσιασμού. 
Το 2017 - 2018:
Η κάρτα σας η ΔΥΝΑΜΗ. Θα σας δώσει απύθμενο κουράγιο για να αξιοποιήσετε όσα έφερε η Τύχη στον δρόμο σας. Ελπίζω να βάλατε νέους στόχους και να μείνετε σταθεροί σε αυτούς μέσα στο 2017, διότι μόνο έτσι θα εκμεταλλευτείτε την δύναμη σας για ένα καλύτερο μέλλον. Σίγουρα πήρατε αυτό που σας αξίζει, αλλά μάλλον, όχι όπως το θέλατε.. αλλά όπως κρίθηκε ότι είναι δίκαιο να γίνει. Συμβουλεύω να αποβάλετε απ’ το μυαλό σας εμμονές, για όσα δεν είναι στο χέρι σας πλέον να αλλάξουν. Αξιοποιήστε το πάθος σας δημιουργικά, και βάλτε όρους απέναντι σε όσους ροκανίζουν τα συμφέροντα σας ή τον πολύτιμο χρόνο σας. Στον έρωτα θα πάρετε – ότι εσείς πρώτοι δώσετε. 
Το 2018 - 2019:  
Η ετήσια κάρτα σας είναι ο ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΣ ή αλλιώς ο Εγκλωβισμένος. Αυτή η κάρτα δεν πρέπει να σας τρομάζει, εάν δεν φερθείτε πεισματικά, διότι σε κάθε περίπτωση, θα μπορέσετε προγραμματίσετε την ζωή σας σε νέες βάσεις. Σημαίνει δύο πράγματα. Η’ που θα απαλλαχθείτε – θα ξεκρεμαστείτε από εκκρεμότητες ή δεσμεύσεις που σας κρατούν παγιδευμένους σε αδιέξοδες καταστάσεις.. ή που θα χρειαστεί να δεσμευτείτε με κάποιες νέες υποσχέσεις, ώστε να ανοίξει ο δρόμος – οι νέοι ορίζοντες. Μπορεί όμως να σημαίνει και τα δύο ταυτόχρονα. Φεύγετε δηλαδή από μια δυσάρεστη κατάσταση, και την ίδια στιγμή δεσμεύεστε με άλλη πιο ευχάριστη. Συμβουλεύω να ενεργήσετε διπλωματικά.
Απρίλιος 2019 – Μάρτιος 2020: 
Η ετήσια κάρτα σας είναι ο ΘΑΝΑΤΟΣ.. αλλά η κάρτα αυτή μην σας τρομάζει. Σημαίνει το τέλος μιας ψυχοφθόρας σχέσης ή μιας στάσιμης – άρρωστης κατάστασης. Ενδεχομένως και το τέλος σε ένα πρόβλημα μέσα σε μία στενή σχέση, ή συνεργασία. Οπότε, είτε αυτό αφορά την προσωπική σας ζωή, είτε τον οικονομικο_επαγγελματικό σας τομέα, σίγουρα πρέπει να δοθεί ένα τέλος, ώστε να υπάρχει χώρος για νέα πράγματα στην ζωή σας. Η κάρτα αυτή παράλληλα φέρνει την αρχή μιας καλύτερης εποχής, όπως και νέα πρόσωπα στην ζωή σας, που θα επαναφέρουν την ζεστασιά στην ψυχή σας. Ευνοούνται νέες σχέσεις – γάμοι – εγκυμοσύνες. Πιθανόν να αλλάξετε χώρο διαμονής ή εργασίας, χώρα ή πόλη.
* *  Απρίλιος 2020 – Μάρτιος 2021
Η ετήσια κάρτα σας είναι η Εγκράτεια που έχει δύο ερμηνείες για σας. Ο σκοπός σας δεν κινδυνεύει, αρκεί να μην ανοίξατε νέες οικονομικές υποχρεώσεις, για να αποδείξετε πόσο ικανοί και δυναμικοί είστε. Εξάλλου, ποτέ θα είναι ικανοποιημένοι από εσάς όσοι δεν έχουν αναγνωρίσει ήδη τις αξίες σας. Σοφό είναι να εξετάζετε τα πάντα με το συν και το πλην. Συμβουλεύω να αποβάλετε τις  φοβίες σας, του τύπου μην τυχών χάσετε όσα θεωρείτε ότι σας διασφαλίζουν, διότι μόνο έτσι θα έχετε σωστότερη κρίση για πρόσωπα και πράγματα που επηρεάζουν την ζωή σας, ή για άτομα που θα έρθουν να πάρουν θέση στην ζωή σας.
* *  Ετήσια κάρτα ~ Περίοδος Απρίλιος 2021 – Μάρτιος 2022
Η ετήσια κάρτα σας υπερισχύει στον δικό σας μήνα, καθώς άλλωστε ο Απρίλιος είναι πάντα ο δικός σας μήνας.
Η ετήσια κάρτα σας είναι ο ΔΙΑΟΛΟΣ.. η οποία όμως δεν πρέπει να σας τρομάζει, καθώς σας κάνει πιο υποψιασμένους κι έτσι μόνο βγαίνετε κερδισμένοι. Ωστόσο σας συμβουλεύω να μην επεκταθείτε σε νέες οικονομικές υποχρεώσεις δίχως να είστε σίγουροι αν θα ανταπεξέλθετε, και μην απομακρυνθείτε λόγω τις εκρηκτικής σας συμπεριφοράς από πρόσωπα σημαντικά για τους στόχους σας. Επίσης, είναι σαν να «σπάει ο διάολος το πόδι του» και κάποιο γεγονός σας υπενθυμίζει καλές ιδέες παλαιότερης εποχής που τις εκμεταλλεύεστε. Επιβάλλεται όμως να διδαχτείτε από παρελθοντικά λάθη σας, ώστε να βελτιώσετε το μέλλον σας.
* *  Ετήσια κάρτα ~ Περίοδος Απρίλιος 2022 – Μάρτιος 2023:
Η ετήσια κάρτα σας υπερισχύει στον δικό σας μήνα, καθώς άλλωστε ο Απρίλιος είναι πάντα ο δικός σας μήνας.. και είναι ο ΠΥΡΓΟΣ ή αλλιώς τα Κεκτημένα σας. Που σημαίνει πώς μέσα στο παραπάνω χρονικό διάστημα, ότι αφορά τα περιουσιακά στοιχεία σας ή τα οικονομικά σας, παίρνουν τον δρόμο τους. Σημαίνει επίσης ότι βάζετε σε νέες βάσεις οικογενειακά ή επαγγελματικά θέματα. Πολύ πιθανόν να σκεφτείτε να ανοίξετε νέο σπιτικό, ή να κάνετε κάποιον επαγγελματικό ελιγμό για την πρόοδο σας. Επίσης θα επιδιώξετε να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας για να φτάσετε κάποιους στόχους σας που ονειρεύεστε, προσπάθειες τις οποίες θα τις στηρίξει στο έπακρο τόσο ο Κρόνος όσο και ο Δίας, αρκεί να θυμάστε τί ζητούν από εσάς. Μάλιστα έχετε βάλει τα θεμέλια, κι αν αποφύγετε νομικά μπλεξίματα (πάσης φύσεως, έστω και αν απλά σας ροκανίσουν πολύτιμο χρόνο σας), στο έτος αυτό θα αμειφθείτε στον βαθμό που σας αξίζει. Αλλιώς, υπάρχει κίνδυνος να κλονιστούν και όσα “κτίσατε”. Επιπλέον, σας επισημαίνω ότι η προηγούμενη ετήσια κάρτα σας ήταν ο Διάολος, και η ίδια κάρτα είναι η ετήσια για όλους. Συνεπώς, είσαστε σε πλεονεκτική θέση, καθώς έχετε βρεί τρόπους να χειριστείτε τις επιρροές της.
* * Ετήσια κάρτα ~ Περίοδος Απρίλιος 2023 – Μάρτιος 2024:
Το φωτεινό ΑΣΤΕΡΙ είναι η ετήσια κάρτας, η οποία θα επηρεάζει και όλες τις μηνιαίες στο παραπάνω Ηλιακό Έτος. Σε συνδυασμό με την ετήσια για όλους τους Ζωδιακούς Αστερισμός που είναι «ο Πύργος» .. και σημαίνει πως ένα άσβεστο φως που θα λάμπει για σας στον ουρανό, και θα σας καθοδηγεί σωστά στο κάθε αβέβαιο - σκοτεινό βήμα σας. Ωστόσο, προκειμένου να δείτε τα συμφέροντα σας πιο καθαρά και δίχως συναισθηματισμούς, ο Δίας από τον Αστερισμό σας θα αυξήσει τον ατομισμός σας – την δική σας θέληση για επίτευξη των στόχων σας, και ο Κρόνος απ’ τους Ιχθύες θα σάς παροτρύνει να διεκδικήσετε τα προσωπικά σας όνειρα, έστω κι αν χρειαστεί να αναθεωρήσετε κάποιες “παρελθοντικές ” ιδέες σας. Δύσκολη αλλά καρποφόρα χρονιά, ειδικότερα στα πολύ προσωπικά .. και η μόνη μου συμβουλή είναι να μείνετε ακλόνητοι στους στόχους σας (δίχως διπρόσωπες συμπεριφορές), ώστε να έχετε το ποθητό αποτέλεσμα έως τον Μάρτιο του 2024. Προβλέπεται να είστε ανυπόμονοι, αλλά να θυμάστε πως κάποιες φορές είναι προτιμότερο να αφήνουμε τα πράγματα να εξελιχθούν από μόνα τους, παρά λόγω βιασύνης να κάνουμε μεγάλα βήματα στα σκοτεινά, και να σκοντάψουμε.
~ Τον Απρίλιο του 2024 θα προστεθεί η ετήσια κάρτα έως και τον Μάρτιο του 2025 



* * ΛΕΟΝΤΕΣ:

Απρίλιος 2014 - Μάρτιος 2015:
Η ετήσια κάρτα σας ήταν ο ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΣ ή αλλιώς ο Εγκλωβισμένος. Αυτή η κάρτα επιδρά θετικά σε σας, διότι σημαίνει ότι ήρθε ο καιρός να απαλλαχθείτε από καταστάσεις που σας κρατούν παγιδευμένους μέσα σε παρελθοντικές πικρίες κάθε μορφής. 
Ήταν η καλύτερη χρονιά για να βάλετε τα όρια σας, και να προγραμματίσετε την ζωή σας σε νέες βάσεις, που όσο κι αν σας πόνεσε αυτό, μέσα στο 2016 αναρωτηθήκατε γιατί δεν το κάνατε πολύ νωρίτερα.
Το 2015 - 2016:
Η ετήσια κάρτα σας ήταν ο ΘΑΝΑΤΟΣ.. όμως όπως σας εξήγησα, δεν πρέπει να σας τρομάζει, διότι η κάρτα αυτή σήμαινε βοήθεια στο να δοθεί τέλος σε μια ανεπιθύμητη ή στάσιμη κατάσταση, και παράλληλα την αρχή μιας σπουδαιότερης εποχής για σας. Το σίγουρο είναι ότι σε κάτι έπρεπε να δοθεί ένα τέλος μέσα στο 2015, έτσι ώστε να υπάρχει χώρος για νέα πράγματα στο 2016, αλλά και χρόνος για όσα είχατε αφήσει στο περιθώριο να περιμένουν. Κάθε τέλος λοιπόν και μια νέα αρχή.. ειδικότερα στην προσωπική σας ζωή.
Το 2016 - 2017:
Η ετήσια κάρτα σας ήταν η ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ που είχε δύο ερμηνείες για σας. Ο θρόνος σας δεν κινδύνευε, αρκεί να μην ανοίξατε νέες οικονομικές υποχρεώσεις, για να αποδείξετε πόσο ικανοί είστε. Καλά κάνατε και τα πάντα τα εξετάζατε με το συν και το πλην, ωστόσο συμβούλεψα να αποβάλετε τις  φοβίες σας, του τύπου μην τυχών χάσετε όσα θεωρείτε ότι σας διασφαλίζουν.. διότι μόνο  έτσι θα είχατε σωστότερη κρίση, για άτομα και πράγματα που υπάρχουν, ή που μπήκαν πρόσφατα στην ζωή σας.
Το 2017 - 2018:
Η ετήσια κάρτα σας είναι ο ΔΙΑΟΛΟΣ,, ωστόσο αυτό δεν πρέπει να σας τρομάζει. Αντιθέτως, είναι η χρονιά που σας κάνει πιο υποψιασμένους, κι έτσι μόνο βγαίνετε κερδισμένοι. Παράλληλα, είναι σαν να λέμε ότι «σπάει ο διάολος το πόδι του» .. και παίρνετε την ικανοποίηση που χρειάζεστε. Μάλιστα, θα επιτύχετε όλα όσα θέλατε, αφήνοντας όμως τους άλλους να νομίζουν ότι γίνεται το δικό τους. Συμβουλεύω όμως να μην ανοίξετε νέες οικονομικές υποχρεώσεις δίχως να είστε σίγουροι εάν θα μπορέσετε να ανταπεξέλθετε, και ούτε να απομακρυνθείτε από πρόσωπα που είναι σημαντικά στην ζωή σας. Στον έρωτα “γυρίζει ο τροχός”.. και παίζετε το παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι. 
Το 2018 - 2019:
Η ετήσια κάρτα σας είναι ο ΠΥΡΓΟΣ ή αλλιώς τα Κεκτημένα σας.. που σημαίνει πως, ότι αφορά τα περιουσιακά στοιχεία σας ή οικονομικά σας θέματα, πήραν τον δρόμο προς την δικαίωση σας, στον βαθμό που σας αξίζει. Σημαίνει επίσης ότι στηρίξατε σε δυνατότερες βάσεις τα θεμέλια σας (οικογενειακά, επαγγελματικά), και πολύ πιθανόν να ανοίξετε νέο σπιτικό ή να έχετε κάποια επαγγελματική άνοδο. Επίσης θα επιδιώξετε να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας για να φτάσετε κάποιους νέους στόχους σας, ή για να διασφαλίσετε τα Κεκτημένα σας. Τα ερωτικά σας θα σας προβληματίσουν, ωστόσο, εάν τα χειριστείτε με γνώμονα την λογική.. θα λυθούν οριστικά.
Απρίλιος 2019 – Μάρτιος 2020: 
Ως ετήσια κάρτα σας το Λαμπερό ΑΣΤΕΡΙ. Ένα άσβεστο αστέρι που θα λάμπει για σας στον ουρανό, και θα σας καθοδηγεί σωστά στο κάθε αβέβαιο βήμα σας. Το αίσθημα της φροντίδας είναι έμφυτο σε εσάς, αλλά σε αρκετές περιπτώσεις γίνεται μειονέκτημα για εσάς. Οπότε, θα αυξηθεί η αγανάκτηση σας, έτσι ώστε να μπορείτε να διακρίνετε το συμφέρον σας καθαρότερα. Ο Κρόνος σας παροτρύνει να διεκδικήσετε όλα όσα σας αξίζουν. Οικονομικά – επαγγελματικά – κοινωνικά - ερωτικά. Η μόνη μου συμβουλή είναι να επιμένετε στους όρους σας – στους κανόνες σας, και θα έχετε το ποθητό αποτέλεσμα. Κάποιες φορές είναι προτιμότερο να αφήσουμε τα πράγματα να ωριμάσουν από μόνα τους, παρά να κάνουμε βήματα πίσω.
* *  Απρίλιος 2020 – Μάρτιος 2021
Η ετήσια κάρτα σας είναι η Σελήνη.. που θα φωτίζει τους στόχους σας και τις όποιες σκοτεινές καταστάσεις που σας προκαλούσαν αβεβαιότητες, και θα σας βοηθά να απαλλαχθείτε από αβεβαιότητες που σας κούρασαν. Πιθανόν να προέκυψαν κάποια αρνητικά γεγονότα, αλλά έχουν ως σκοπό να μάθετε να απομακρύνεστε από άτομα τοξικά για σας. Μάλιστα, εάν καταφέρετε να γεφυρώσετε τις αποστάσεις με άτομα που κακώς είχατε απομακρυνθεί, ή αν καταφέρετε να δώσετε προτεραιότητα στις δικές ανάγκες σας σε ό,τι αφορά οικονομικά ή νομικά θέματα μας .. πλέον θα έχετε μια γερή ώθηση από εκεί που δεν το περιμένετε. Ακόμη και οι προσωπικές σας σχέσεις, μπορούν να έχουν πιο υγιείς εξελίξεις. Οι αδέσμευτοι θα έχετε νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Μείνετε όμως ειλικρινείς με τον εαυτό σας.
* *  Ετήσια κάρτα ~ Περίοδος Απρίλιος 2021 – Μάρτιος 2022
Η ετήσια κάρτα για σας είναι ο ΗΛΙΟΣ. Σας δίνει πολλές ευκαιρίες αλλά και δυνατότητες επιλογών για βήματα προς νέες εποχές, σε όλους τους τομείς. Ωστόσο σας συμβουλεύω να παίρνετε αποφάσεις με γνώμονα την λογική. Αν δεν το πράξετε.. τότε δεν θα είστε για λύπηση !!. Εάν όμως δώσετε βάση στις συμβουλές μου (και το εύχομαι), θα καταφέρετε να βάλατε σε νέες βάσεις τις προτεραιότητες σας, και σίγουρα θα λάβατε υποστήριξη από άτομα που θα συμβάλουν στις προσωπικές επιτυχίες σας. Στα αισθηματικά σας, ο Ήλιος στεγνώνει τα δάκρυα σας. Επίσης είναι πολύ πιθανόν μέσα σε αυτό το έτος να δημιουργήσετε οικογένεια, ή να ήρθατε ακόμη πιο κοντά στην ήδη υπάρχουσα οικογένεια σας.
* *  Ετήσια κάρτα ~ Περίοδος Απρίλιος 2022 – Μάρτιος 2023:
Η ετήσια κάρτα σας υπερισχύει στον Απρίλιο μήνα. Για όλη την παραπάνω χρονική περίοδο, ένα Ηλιακό Έτος, η ετήσια κάρτα σας είναι η ΚΡΙΣΗ .. και όντως θα είναι μια κρίσιμη χρονιά για σας, αλλά με την καλή της έννοια εάν εξετάσουμε το αποτέλεσμα. Το 2020 όπως και το 2021, ήταν χρονιές που σας κούρασαν, κυρίως σε ό,τι είχε σχέση με πρακτικά θέματα, αλλά και σας βοήθησαν ώστε να μπορέσετε να αποβάλετε την αβεβαιότητα, κατά πόσο θα μπορούσατε να αντεπεξέλθετε. Επίσης σας έδωσε και κάποια επιβεβαίωση – ικανοποίηση, που είχε θετικό αντίκτυπο στην προσωπική σας ζωή. Μέσα σ’ αυτήν την χρονιά θα έχετε να διαλέξετε μεταξύ των προσωπικών σας αναγκών και της επαγγελματικής σας σταδιοδρομίας, ή την διασφάλιση της περιουσίας σας. Δηλαδή, τα προσωπικά σας ζητούμενα θα έρθουν σε σύγκρουση με τα οικονομικά σας συμφέροντα. Καταστάσεις που απαιτούν ψυχραιμία για να κρατήσετε τις ισορροπίες σας. Ωστόσο θα έχετε όλα τα εφόδια που σας χρειάζονται, ώστε να βρείτε την “Σολομώντεια λύση”, αρκεί να μην χάσετε το μέτρο δίνοντας βαρύτητα σε αυτά που περιμένουν οι άλλοι από εσάς.
* * Ετήσια κάρτα ~ Περίοδος Απρίλιος 2023 – Μάρτιος 2024:
Ο ΚΟΣΜΟΣ  είναι η ετήσια κάρτας, η οποία θα επηρεάζει και όλες τις μηνιαίες στο παραπάνω Ηλιακό Έτος. Σε συνδυασμό με την ετήσια για όλους τους Ζωδιακούς Αστερισμός που είναι «ο Πύργος» ..και είναι η χρονιά που είναι στο χέρι σας να απολαύσετε ότι δικαιωματικά σας αξίζει, εφόσον όμως προηγουμένως θέσετε τα όρια σας απέναντι στους άλλους. Έτσι θα καταφέρετε να θωρακίσετε και τα «κεκτημένα» σας. Ένας νέος κόσμος θα ξεδιπλωθεί στα πόδια σας, ή τουλάχιστον, εσείς αρχίζετε να βλέπετε τα πράγματα με άλλο μάτι. Αναγνωρίζονται οι αξίες σας από κει που δεν το περιμένετε, και έτσι παράλληλα, παίρνετε την ηθική ικανοποίηση σας από καταστάσεις που σας πίκραναν. Επίσης, καθώς ο Κρόνος θα βρίσκεται τους ονειροπόλους Ιχθείς, σίγουρα θα εκπληρώσει κάποιο όνειρο σας αισθηματικής φύσεως.. εφόσον όμως προηγουμένως βγάλετε απ’ την ζωή σας ό,τι ροκανίζει τον πολύτιμο χρόνο σας. Στην προσωπική σας ζωή, ακόμη και στα οικονομικά θέματα θα έχετε εύνοια, αρκεί να γίνεται πιο απαιτητικοί και λιγότερο δεκτικοί στο να εκπληρώνετε χατίρια άλλων. 
 ~ Τον Απρίλιο του 2024 θα προστεθεί η ετήσια κάρτα έως και τον Μάρτιο του 2025         



* * ΤΟΞΟΤΕΣ:

Απρίλιος 2014 - Μάρτιος 2015:
Η ετήσια κάρτα σας ήταν ο ΠΥΡΓΟΣ ή αλλιώς τα Κεκτημένα σας. Ότι αφορούσε περιουσιακά στοιχεία ή οικονομικά σας θέματα, έπρεπε να τα στηρίξετε σε δυνατότερες βάσεις. Η κάρτα αυτή σημαίνει για εσάς επίσης ότι πιθανόν να ανοίξετε νέο σπιτικό, ή θα βάλετε τα θεμέλια για κάποιον επαγγελματικό στόχο. Ωστόσο, σας τόνισα πως θα δικαιωθείτε στον βαθμό που σας αξίζει, όταν ο Κρόνος απ’ τον Αστερισμό σας (τον Τοξότη), στο 2016 θα σας φέρνει πιο κοντά στους στόχους σας.
Το 2015 - 2016:
Το δώρο του Κρόνου για σας, που θα τον φιλοξενήσετε για δυόμιση περίπου χρόνια, η ετήσια κάρτα σας ήταν το Λαμπερό ΑΣΤΕΡΙ. Ένα άσβεστο αστέρι να λάμπει για σας στον ουρανό, ώστε να σας καθοδηγεί σωστά στο κάθε σας βήμα. Συμβούλεψα μόνο προσοχή στην τάση σας να ανεβάζετε τον πήχη ψηλά, διότι έτσι σπαταλάτε τα βέλη σας σε μακρινούς στόχους. Σε αντίθεση με αυτό, πρότεινα να δώσετε χρόνο στον εαυτό σας για να τους πλησιάσετε, και τότε το Άστρο σας θα λάμψει ακόμη περισσότερο μέσα στο 2016.
Το 2016 - 2017:
Η ετήσια κάρτα σας ήταν η ΣΕΛΗΝΗ.. διόλου τυχαίο. Στο 2016 επιπλέον, ήσασταν το αγαπημένο παιδί της Σελήνης, που φρόντιζε να φωτίζει τους στόχους σας και τις όποιες σκοτεινές καταστάσεις που σας προκαλούσαν αβεβαιότητες, ή που σας εμπόδιζαν να ακολουθήσετε κάποιον νέο δρόμο στην ζωή σας. Ακόμη και οι προσωπικές σας σχέσεις, μπορούσαν να έχουν πιο υγιείς εξελίξεις. Μάλιστα μέσω του Έρωτα νιώσατε βαθιά ικανοποίηση.. ωστόσο συνέστησα προσοχή στις βιαστικές αποφάσεις για σοβαρά θέματα, όπως και σας συμβούλεψα να μείνετε ειλικρινείς με τον εαυτό σας.         
Το 2017 - 2018:
Η ετήσια κάρτα σας είναι ο ΗΛΙΟΣ, που σε συνδυασμό με τα παραπάνω και με απλά λόγια, οι περισσότερες εξελίξεις θα είναι σαν βούτυρο στο ψωμί σας. Ωστόσο, για να πετύχετε τους στόχους σας, δεν πρέπει να σημαδεύετε κόντρα στον Ήλιο.. και μην σηκώσετε το τόξο σας πολύ ψηλά, διότι τα βέλη θα επιστρέψουν σε εσάς. Οπότε, συμβουλεύω να αναγνωρίσετε στους άλλους αυτά που σας προσφέρουν, και έτσι το Σύμπαν θα σας τα επιστρέψει εις διπλούν. Τόσο στα οικονομικά, όσο και στα ερωτικά σας ζητούμενα, επενδύστε εκεί που υπάρχουν κοινά συμφέροντα – κοινά ενδιαφέροντα – αρμονία στον αισθηματικό σας κόσμο.. και μην ξεχνάτε «ουδέν κρυπτόν υπό τον Ήλιο. 
Το 2018 - 2019: 
Η ετήσια κάρτα σας είναι η ΚΡΙΣΗ και όντως είναι μια κρίσιμη χρονιά για σας, αλλά με την καλή της έννοια. Είναι η χρονιά που έχετε να διαλέξετε μεταξύ των προσωπικών σας επιθυμιών και της επαγγελματικής σας αναρρίχησης,  που απαιτεί να κοπιάσετε για να κρατήσετε τις ισορροπίες. Ωστόσο, έχετε όλα τα εφόδια που σας χρειάζονταν για να φτάσετε ψηλά, τόσο κοινωνικά όσο και επαγγελματικά, και έτσι η ικανοποίηση που θα εισπράξετε, θα απογειώσει και την προσωπική σας ζωή. Είναι η χρονιά που θέλει υπομονή – επιμονή – σωστούς υπολογισμούς, και ακόμη και στον έρωτα, θα πάρετε αυτό που σας αξίζει. Αρκεί να μη χάσετε το μέτρο, διότι όποιος θέλει τα πολλά – χάνει και τα λίγα.
Απρίλιος 2019 – Μάρτιος 2020: 
Η ετήσια κάρτα σας είναι  ο ΚΟΣΜΟΣ .. και όπως σας υποσχέθηκα, είναι η χρονιά που, με τον Κυβερνήτη σας Δία στον Αστερισμό σας, είναι στο χέρι σας να πάρετε αυτό που σας αξίζει. Ένας νέος κόσμος θα ξεδιπλωθεί στα πόδια σας, ή τουλάχιστον, εσείς θα αρχίσατε να βλέπετε τα πράγματα με άλλο μάτι. Αναγνωρίζονται οι αξίες σας, και παράλληλα παίρνετε την ηθική ικανοποίηση σας από κάποιους που σας πίκραναν. Σίγουρα θα εκπληρωθεί κάποιο σας όνειρο.. εφόσον όμως προηγουμένως δώσετε τέλος σε κάτι που μόνο μέσα στην φαντασία σας υπάρχει, ή που ενώ το ξέρετε ότι εθελοτυφλείτε.. συνεχίζετε με την ίδια λάθος τακτική. Ευνοούνται όλες οι αλλαγές σε όλους τους τομείς που πιθανόν θα χρειαστεί να κάνετε, γάμοι και εγκυμοσύνες, όπως επίσης όμως και αποδεσμεύσεις.
* *  Απρίλιος 2020 – Μάρτιος 2021
Η κάρτα σας είναι ο ΤΡΕΛΟΣ ή αλλιώς ο Ονειροπόλος !!. Μπορούμε να πούμε πως η κάρτα αυτή είναι αυτό που σας χρειάζεται μετά την αποχώρηση του Δία, του Κυβερνήτη σας απ’ τον Αστερισμό σας. Νιώθετε απελευθερωμένοι απ’ την επιτήρηση του, και ή που θα είστε τρελή χαρά γεμάτοι κι ας καίγεται ο κόσμος γύρω σας, ή που θα λέτε «αφήστε με όνειρο ζώ, μην με ξυπνάτε». Ωστόσο δεν θα κινδυνεύσουν τα συμφέροντα σας εάν δώσετε την
απαιτούμενη βαρύτητα στις προτεραιότητες σας, που θα σας κρατήσουν προσγειωμένους στην πραγματικότητα. Έτσι θα είναι για εσάς μια χρονιά που χαζά – χαζά θα γεμίζει η τσέπη λεφτά.. κι όσο θα γεμίζει το πουγκί, δεν θα σταματά να παίζει το βιολί. Επομένως, ευνοείστε να χαρείτε την ζωή και τον έρωτα.. αρκεί να μην θέσετε σε κίνδυνο τα συμφέροντα σας.
 * *  Ετήσια κάρτα ~ Περίοδος Απρίλιος 2021 – Μάρτιος 2022
Η ετήσια κάρτα σας είναι ο ΜΑΓΟΣ, ή αλλιώς ο Θαυματοποιός. Μην κουράζετε το μυαλό σας φτιάχνοντας υποθετικά σενάρια, αντί να αναζητήσετε τις απαιτούμενες εξηγήσεις. Πιθανόν τα πράγματα να μην είναι όπως εσείς υποθέτετε. Πάρτε τις καταστάσεις στα χέρια σας, και έως τα τέλη του 2021 θα διαπιστώσετε ότι μπορείτε να κάνετε κάποιο όνειρο σας πραγματικότητα, και μάλιστα θα είναι πολύ πιο εύκολο απ’ όσο νομίζατε. Επίσης έτσι ως δια μαγείας..  θα δοθεί τέλος σε κάποιες ψυχοφθόρες καταστάσεις, ή θα βγείτε από ένα αδιέξοδο, ή θα επιλυθεί κάποιο σοβαρό θέμα σας νομικής φύσεως. Ωστόσο να θυμάστε ότι την μαγεία – το θαύμα, το έλκουμε εμείς προς το μέρος μας.. Αλλιώς.. τίποτα δεν μας χαρίζεται !!.
* *  Ετήσια κάρτα ~ Περίοδος Απρίλιος 2022 – Μάρτιος 2023:
Η ετήσια κάρτα σας υπερισχύει στον Απρίλιο μήνα. Για όλη την παραπάνω χρονική περίοδο, ένα Ηλιακό Έτος, η ετήσια κάρτα σας είναι η ΠΥΘΙΑ ή κι αλλιώς Αρχιέρεια. Η διαίσθηση σας θα βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα, ωστόσο θα πρέπει να εμβαθύνετε όσα αντιλαμβάνεστε, ή όσα θα ειπωθούν από πρόσωπα που έχουν κάποια σημαντική θέση στην ζωή σας, ή βασίζεστε σε αυτά σε ό,τι αφορά τα οικονομικά σας. Θα σας πλησιάσουν νέα πρόσωπα και συμβουλεύω να μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα λόγω ενθουσιασμού, αλλά να εμπιστευτείτε το ένστικτο σας. Και κυρίως, δεν είναι καλή χρονιά για να ανοιχτείτε οικονομικά. Τα μελλοντικά σας σχέδια, κυρίως σε ότι αφορά καταστάσεις που αναμένετε να έχουν όφελος για εσάς, μην τα εμπιστεύεστε σε άτομα που δεν είναι δοκιμασμένη η σχέση σας.. ακόμη και σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σας. Ωστόσο, πριν το τέλος του έτους, θα έχετε στήριξη από πρόσωπο που θα σας βοηθήσει σε κάποιον σκοπό σας, ίσως σε προσωπικό σας θέμα. Και τότε, συμβουλή μου είναι να βάλετε στην άκρη τα φιλελεύθερα κολλήματα σας, εάν θέλετε να βελτιώσετε την συναισθηματική σας ζωή.
* * Ετήσια κάρτα ~ Περίοδος Απρίλιος 2023 – Μάρτιος 2024:
Η Αυτοκράτειρα, (στις μέρες μας η Θεομήτωρ για τους χριστιανούς) είναι η ετήσια κάρτας, η οποία θα επηρεάζει και όλες τις μηνιαίες στο παραπάνω Ηλιακό Έτος. Σε συνδυασμό με την ετήσια για όλους τους Ζωδιακούς Αστερισμός που είναι «ο Πύργος» .. και η κάρτα αυτή σημαίνει ότι θα έχετε προστασία της, θα σας φυλάει απ’ το χειρότερο που φοβάστε να μην σας συμβεί. Θα έρθουν πολλές στιγμές που θα σκεφτείτε ότι είχατε «φύλακα άγγελο», αλλά και δυνατή θέληση ψυχής. Ο Κρόνος ωστόσο «σας τραβάει το χαλί κάτω απ’ τα πόδια», με σκοπό να επιδιώξετε να αλλάξετε τα κακώς κείμενα στην ζωή σας. Και τότε, θα έχετε την ευκαιρία μέσα στην προαναφερόμενη χρονική περίοδο, να καταφέρετε να ξεφύγετε από την στασιμότητα – να καταφέρετε να εξελιχθείτε.. και εάν δεν το κάνετε, τότε κάτι θα φταίει σε εσάς. Σίγουρα βέβαια, θα χρειαστεί επίσης να συμβιβαστείτε με κάποιους κανόνες ή νέους ρυθμούς, ωστόσο τίποτα δεν μας χαρίζετε δίχως κάποιο τίμημα. Και ίσως κάποιες φορές να παραπονεθείτε, όμως από εσάς εξαρτάται να βελτιωθούν τα οικονομικά σας και η προσωπική σας ζωή, αρκεί να μην διστάσετε να προχωρήσετε σε αλλαγές που τις απορρίπτετε, λόγω του φιλελεύθερου χαρακτήρα σας.
~ Τον Απρίλιο του 2024 θα προστεθεί η ετήσια κάρτα έως και τον Μάρτιο του 2025  


ΖΩΔΙΑ του ΑΕΡΑ:



 * * ΔΙΔΥΜΟΙ:

Απρίλιος 2014 - Μάρτιος 2015:
Η ετήσια κάρτα σας ήταν ο ΤΡΟΧΟΣ της ΤΥΧΗΣ, ο οποίος σας προκάλεσε να δοκιμάσετε την τύχη σας. Επιμένοντας όμως με την ίδια τακτική, στα ίδια πράγματα, δεν νομίζω να περιμένατε θαύματα να κάνει η τύχη σας. Εάν όμως οι στόχοι σας ήταν να βάλετε νέα θεμέλια στην ζωή σας, ή να απομακρυνθείτε απ’ όσους σας κουνάνε “το κόκκινο πανί”.. δηλαδή σας παραπλανούσαν για δικούς τους σκοπούς.. τότε σας συμβούλεψα να τολμήσετε να ποντάρετε στην καλή σας τύχη, και το αποτέλεσμα μέσα στο 2016 θα σας Δικαιώσει.
Το 2015 - 2016:
Η ετήσια κάρτα σας ήταν η ΔΥΝΑΜΗ που σας έδωσε απύθμενο κουράγιο για να πετύχετε τους στόχους σας. Σίγουρα θα πήρατε αυτό που σας αξίζει, αλλά όχι όπως εσείς θα το θέλατε, αλλά όπως ήταν το δίκαιο. Σας συμβούλεψα, προσοχή μόνο στον διπλό εαυτό σας που σας δημιουργεί απαισιόδοξες σκέψεις. Κι αν αποβάλατε απ’ το μυαλό σας ότι πονάει και δεν είναι στο χέρι σας να αλλάξει, και το οποίο ’’κλέβει’’ την Δύναμη σας.. τότε στο 2016 αλλάζετε την ζωή σας προς το καλύτερο, διότι τότε θα νιώθετε πιο δυνατοί.
Το 2016 - 2017:
Η ετήσια κάρτα σας ήταν ο ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΣ ή αλλιώς ο Εγκλωβισμένος. Αυτή η κάρτα σας ενημέρωσα ότι δεν πρέπει να σας τρομάζει, διότι σήμαινε ότι θα απαλλαχθείτε – θα ξεκρεμαστείτε από καταστάσεις που σας κρατούν ’’παγιδευμένους’’ σε παρελθοντικές εκκρεμότητες. Ωστόσο χρειάστηκε να προγραμματίσετε την ζωή σας σε νέες βάσεις, και να δεσμευτείτε με κάποιες υποσχέσεις. Επομένως θέστε τους όρους σας, ώστε στο 2017 να έχετε την απαίτηση να τηρηθούν και οι υποσχέσεις, οι οποίες δοθήκαν σε σας.
Το 2017 - 2018:
Η ετήσια κάρτα σας είναι ο ΘΑΝΑΤΟΣ.. που σημαίνει το τέλος μιας ανεπιθύμητης σχέσης ή μιας στάσιμης – άρρωστης κατάστασης, αλλά ενδεχομένως και το τέλος σε ένα πρόβλημα μέσα σε μία στενή σχέση, ή συνεργασία. Οπότε, είτε αυτό αφορά την προσωπική σας ζωή, είτε τον οικονομικο_επαγγελματικό σας τομέα, σίγουρα πρέπει να δοθεί ένα τέλος, ώστε να υπάρχει χώρος και χρόνος για νέα πράγματα στην ζωή σας. Η κάρτα αυτή παράλληλα φέρνει την αρχή μιας καλύτερης εποχής, όπως και νέα πρόσωπα στην ζωή σας, που θα επαναφέρουν την ζεστασιά στην ψυχή σας. Οπότε ευνοούνται νέες σχέσεις – γάμοι – εγκυμοσύνες. Πιθανόν να αλλάξετε χώρο, ή και πόλη. 
Το 2018 - 2019: 
Η ετήσια κάρτα σας είναι η ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ που έχει δύο ερμηνείες. Τα όποια σχέδια σας για το 2018 δεν κινδυνεύουν, αρκεί να μην ανοίξατε νέες οικονομικές υποχρεώσεις, για να αποδείξετε πόσο ικανοί ή καλοί είστε. Καλά κάνετε και τα πάντα τα εξετάζετε πλέον επιφυλακτικά, ωστόσο συμβουλεύω να αποβάλετε τις  φοβίες σας, μην τυχών χάσετε όσα θεωρείτε ότι σας διασφαλίζουν. Συνήθως προκαλούμε αυτό που φοβόμαστε πιο πολύ, γι΄ αυτό αφήστε να σας οδηγεί η λογική, περισσότερο απ’ το συναίσθημα. Επίσης η κάρτα αυτή για εσάς σημαίνει ότι θα έχετε σωστότερη κρίση για άτομα και πράγματα που έχουν σχέση με το παρελθόν σας, ή που μπήκαν πρόσφατα στην ζωή σας. 
Απρίλιος 2019 – Μάρτιος 2020: 
Η ετήσια κάρτα σας είναι ο ΔΙΑΟΛΟΣ,, ωστόσο αυτό δεν πρέπει να σας τρομάζει. Αντιθέτως, είναι η χρονιά που σας κάνει πιο υποψιασμένους, κι έτσι μόνο βγαίνετε κερδισμένοι. Παράλληλα, είναι σαν να λέμε “γυρίζει ο τροχός” .. και παίρνετε την ικανοποίηση που χρειάζεστε. Μάλιστα, θα επιτύχετε όλα όσα θέλατε, αφήνοντας όμως τους άλλους να νομίζουν ότι γίνεται το δικό τους. Συμβουλεύω όμως να μην ανοίξετε νέες οικονομικές υποχρεώσεις δίχως να είστε σίγουροι εάν θα μπορέσετε να ανταπεξέλθετε, και ούτε να απομακρυνθείτε από πρόσωπα που είναι σημαντικά στην ζωή σας. Στον έρωτα «σπάει ο διάολος το πόδι του».. και πλέον παίζετε εσείς το παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι.
* *  Απρίλιος 2020 – Μάρτιος 2021
Η ετήσια κάρτα σας είναι ο ΠΥΡΓΟΣ ή αλλιώς τα Κεκτημένα σας.. που σημαίνει πως ότι αφορά περιουσιακά στοιχεία σας ή οικονομικά σας θέματα, παίρνουν τον δρόμο προς την δικαίωση σας στον βαθμό που σας αξίζει. Σημαίνει επίσης ότι εφόσον στηρίξατε σε δυνατότερες βάσεις τα θεμέλια σας το προηγούμενο διάστημα (οικογενειακά, επαγγελματικά), πολύ πιθανόν να ανοίξετε νέο σπιτικό ή να κάνατε κάποια υλική πρόοδο. Επομένως επιδιώξετε να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας για να φτάσετε νέους στόχους σας, και ο Δίας απ’ τον Αιγόκερω θα στηρίξει στο έπακρον την προσπάθεια σας, φέρνοντας στην ζωή σας τον παράγοντα τύχη. Είναι η χρονιά που τα αισθηματικά σας θα περάσουν σε δεύτερη μοίρα, επειδή θα δώσετε προτεραιότητα στις υλικές ανάγκες σας. 
* *  Ετήσια κάρτα ~ Περίοδος Απρίλιος 2021 – Μάρτιος 2022
Η ετήσια κάρτα σας το Λαμπερό ΑΣΤΕΡΙ, ένα άσβεστο φως που θα λάμπει για σας στον ουρανό, και θα σας καθοδηγεί σωστά στο κάθε αβέβαιο βήμα σας. Ωστόσο, προκειμένου να δείτε τα συμφέροντα σας πιο καθαρά και δίχως συναισθηματισμού, ο Δίας θα αυξηθεί η αγανάκτηση σας, και ο Κρόνος θα σας παροτρύνει να διεκδικήσετε όλα όσα σας αξίζουν έστω και μετά από κάποιες αναθεωρήσεις ιδεών. Δύσκολη αλλά καρποφόρα χρονιά, και η μόνη μου συμβουλή είναι να μείνετε ακλόνητοι στους στόχους σας, ώστε να έχετε το ποθητό αποτέλεσμα έως τον Μάρτιο του 2022. Είστε ανυπόμονοι, αλλά κάποιες φορές είναι προτιμότερο να αφήνουμε τα πράγματα να εξελιχθούν από μόνα τους, παρά να κάνουμε βήματα πίσω.
* *  Ετήσια κάρτα ~ Περίοδος Απρίλιος 2022 – Μάρτιος 2023:
Η ετήσια κάρτα σας υπερισχύει στον Απρίλιο μήνα. Για όλη την παραπάνω χρονική περίοδο, ένα Ηλιακό Έτος, η ετήσια κάρτα σας είναι η ΣΕΛΗΝΗ.. η οποία σίγουρα δημιουργεί ένα μυστήριο, αλλά σε εσάς δεν αρέσουν οι ασάφειες και οι αμφιβολίες. Ωστόσο, συνιστώ προσοχή στις επιπόλαιες αποφάσεις για σοβαρά θέματα, και στην ψυχοφθόρα καχυποψία σας. Και τότε, η Σελήνη θα φροντίζει να φωτίζει τις όποιες σκοτεινές καταστάσεις, οι οποίες άλλοτε σας προκαλούν αβεβαιότητες κι άλλοτε δισταγμούς, που σας εμποδίζουν να ακολουθήσετε νέο επαγγελματικό δρόμο – ή νέα τάση ζωής. Στην ουσία έχει θετικά στοιχεία, και μάλιστα θα ευνοηθείτε μετά τα δύσκολα των τελευταίων ετών, να νιώσετε επιτέλους μεγάλη ανακούφιση. Αρκεί να μάθετε να δίνετε για να παίρνετε, και όχι να παίρνετε για να δίνετε.  Οι προσωπικές σας σχέσεις θα έχουν πιο υγιείς εξελίξεις, και μέσω του έρωτα θα νιώσετε βαθιά ικανοποίηση. Για τους αδέσμευτούς δε, προβλέπονται ερωτικές περιπέτειες, αλλά και πιθανότητα να γνωρίσουν τον μεγάλο έρωτα και να δεσμευτούν σε χρόνο ρεκόρ.
* * Ετήσια κάρτα ~ Περίοδος Απρίλιος 2023 – Μάρτιος 2024:
Ο ΗΛΙΟΣ είναι η ετήσια κάρτας, η οποία θα επηρεάζει και όλες τις μηνιαίες στο παραπάνω Ηλιακό Έτος. Σε συνδυασμό με την ετήσια για όλους τους Ζωδιακούς Αστερισμός που είναι «ο Πύργος» .. που σημαίνει πως μετά την προηγούμενη που ήταν η Σελήνη, ο Ήλιος σας δίνει πολλές ευκαιρίες αλλά και δυνατότητες επιλογών για βήματα προς νέες εποχές, σε όλους τους τομείς (επαγγελματικούς και προσωπικούς). Ωστόσο σας συμβουλεύω να παίρνετε αποφάσεις με γνώμονα την λογική, και να πάψετε να ζείτε με τις παρελθοντικές πικρίες για συντροφιά. Χαρείτε την ζωή με όσα σας δίνονται, και ο Κρόνος απ’ του Ιχθείς θα σας τροφοδοτεί με ενέργεια για να πραγματοποιήσετε τα νέα όνειρα σας. Έτσι, ακόμη και στα αισθηματικά σας, ο Ήλιος στεγνώνει τα δάκρυα σας. Κι αν ακολουθήσετε τις συμβουλές μου (και το εύχομαι), θα καταφέρετε να βάλετε σε νέες βάσεις τις προτεραιότητες σας, και σίγουρα θα λάβετε υποστήριξη από άτομα που θα συμβάλουν στις προσωπικές επιτυχίες σας. Αν δεν το πράξετε.. τότε δεν θα είστε για λύπηση !!. Επίσης είναι πολύ πιθανόν μέσα σε αυτό το έτος να δημιουργήσετε οικογένεια, ή να έρθετε ακόμη πιο κοντά στην ήδη υπάρχουσα οικογένεια σας. Από εσάς εξαρτάται. 
~ Τον Απρίλιο του 2024 θα προστεθεί η ετήσια κάρτα έως και τον Μάρτιο του 2025 



* * ΖΥΓΟΙ:

Απρίλιος 2014 - Μάρτιος 2015: 
Η ετήσια κάρτα σας ήταν η ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ, που έχει δύο ερμηνείες. Οι φοβίες σας μην τυχών αλλάξουν όσα θεωρείτε ότι σας διασφαλίζουν.. διαπιστώσατε ότι έφεραν τα αντίθετα αποτελέσματα. Έτσι αποφασίσατε να αναθεωρήσετε κάποιες απόψεις σας, και πιθανόν, να αφήσατε το ρεύμα της εποχής να σας οδηγήσει σε έναν νέο προγραμματισμό ζωής. Σίγουρα ήταν μια δύσκολη περίοδος για εσάς, αλλά μέσα από τις δυσκολίες σας γίνατε πιο δυνατοί, και επιπλέον με την υποστήριξη του Δία είχατε διδαχτεί πως τα όνειρα βγαίνουν αληθινά, μόνο εάν πιστεύουμε σε αυτά.
Το 2015 - 2016: 
Η ετήσια κάρτα σας ήταν ο ΔΙΑΟΛΟΣ,, διόλου άσχημο για τον Ζυγό. Αντιθέτως, πολλές φορές οδηγούμε μια κατάσταση στο επιθυμητό αποτέλεσμα, παίζοντας τον ρόλο του ’’συνηγόρου του διαόλου’’. Επιτύχατε λοιπόν όλα όσα θέλατε, αφήνοντας όμως τους άλλους να νομίζουν ότι γίνεται το δικό τους. Τελικώς για τους περισσότερους από εσάς, στο 2016  ανοίχτηκαν νέοι ορίζοντες σε κάποιον τομέα της ζωής σας, ειδικά μετά την τελευταία Έκλειψη Σελήνης στον Άξονα σας.
Το 2016 - 2017:
Η ετήσια κάρτα σας ήταν ο ΠΥΡΓΟΣ ή αλλιώς τα Κεκτημένα σας.. που σημαίνει πως, ότι αφορά περιουσιακά στοιχεία σας ή οικονομικά σας θέματα, πήραν τον δρόμο προς την δικαίωση σας, στον βαθμό που σας αξίζει. Σημαίνει επίσης ότι στηρίξατε σε δυνατότερες βάσεις τα θεμέλια σας (οικογενειακά, επαγγελματικά), και πολύ πιθανόν να ανοίξατε νέο σπιτικό ή να κάνατε κάποια επαγγελματική πρόοδο. Επίσης επιδιώξατε να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας για να φτάσετε κάποιους νέους στόχους σας, προσπάθεια την οποία θα την στηρίξει στο έπακρο ο Δίας, μπαίνοντας στο δικό σας Αστερισμό.
Το 2017 - 2018:
Σαν δώρο απ’ τον Δία, έχετε ως ετήσια κάρτα σας το Λαμπερό ΑΣΤΕΡΙ. Ένα άσβεστο αστέρι που θα λάμπει για σας στον ουρανό, και θα σας καθοδηγεί σωστά στο κάθε αβέβαιο βήμα σας. Το αίσθημα του δικαίου είναι έμφυτο σε εσάς, αλλά σε αρκετές περιπτώσεις γίνεται μειονέκτημα για εσάς. Οπότε, θα αυξηθεί η αγανάκτηση σας, έτσι ώστε να μπορείτε να διακρίνετε το συμφέρον σας καθαρότερα. Ο Δίας σας παροτρύνει για να διεκδικήσετε όλα όσα σας αξίζουν. Οικονομικά – επαγγελματικά – κοινωνικά - ερωτικά. Η μόνη μου συμβουλή είναι να επιμένετε στους όρους σας – στους κανόνες σας, και θα έχετε το ποθητό αποτέλεσμα. Κάποιες φορές είναι προτιμότερο να αφήσουμε τα πράγματα να ωριμάσουν από μόνα τους, παρά να κάνουμε βήματα πίσω. Στο 2017, τα πάντα είναι στο χέρι σας. 
Το 2018 - 2019:
Η ετήσια κάρτα σας είναι η ΣΕΛΗΝΗ.. διόλου τυχαίο καθώς ο τροχός γυρίζει, και μετά τα δύσκολα των τελευταίων ετών, έρχεται η ανακούφιση. Ως ένα ακόμη δώρο απ’ τον Δία για εσάς η Σελήνη, που φροντίζει να φωτίζει τις όποιες σκοτεινές καταστάσεις,  οι οποίες άλλοτε σας προκαλούν αβεβαιότητες, κι άλλοτε σας εμποδίζουν να ακολουθήσετε έναν νέο δρόμο στην ζωή σας. Οι προσωπικές σας σχέσεις θα έχουν πιο υγιείς εξελίξεις.. και μέσω του Έρωτα, θα νιώσετε βαθιά ικανοποίηση. Ωστόσο συνιστώ προσοχή στις επιπόλαιες αποφάσεις για σοβαρά θέματα, στις νέες γνωριμίες σας, και στα ψιλά γράμματα. Μείνετε ο εαυτός σας και σ’ όποιον αρέσει.. και μάθετε να παίρνετε για να δίνετε – και όχι να δίνετε για να παίρνετε. 
Απρίλιος 2019 – Μάρτιος 2020: 
Η ετήσια κάρτα σας είναι ο ΗΛΙΟΣ, που σε συνδυασμό με τις θέσεις του Κυβερνήτη σας Αφροδίτη, οι περισσότερες εξελίξεις θα είναι σαν βούτυρο στο ψωμί σας. Ωστόσο, για να λάμψετε στον Ήλιο, αγαπήστε περισσότερο τον ίδιο σας τον εαυτό.. και πάψτε να επενδύετε σε άλλους αξίες τις οποίες δεν έχουν. Τόσο στα οικονομικά σας ζητούμενα, όσο και στα ερωτικά σας, συμβουλεύω να επενδύστε εκεί που υπάρχουν κοινά συμφέροντα – κοινά ενδιαφέροντα – και όπου νιώθετε την αρμονία στον αισθηματικό σας κόσμο.. αλλά μην ξεχνάτε «ουδέν κρυπτόν υπό τον Ήλιο. Το Σύμπαν θα ανταμείψει εις διπλούν τον αγώνα σας, αρκεί όσα θελήσετε να διεκδικήσετε, να σας ανήκουν δικαιωματικά.
* *  Απρίλιος 2020 – Μάρτιος 2021
Η ετήσια κάρτα σας είναι η ΚΡΙΣΗ και όντως θα είναι μια κρίσιμη χρονιά για σας, αλλά με την καλή της έννοια εάν εξετάσουμε το αποτέλεσμα. Συγκεκριμένα, είναι η χρονιά που θα έχετε να διαλέξετε μεταξύ των προσωπικών σας αναγκών και της επαγγελματικής σας αναρρίχησης, ή την διασφάλιση της περιουσίας σας. Καταστάσεις που απαιτούν ψυχραιμία για να κρατήσετε τις ισορροπίες σας. Ωστόσο θα έχετε όλα τα εφόδια που σας χρειάζονταν, αρκεί να μην χάσετε το μέτρο και δώσετε βαρύτητα στην υλική σας ικανοποίηση. Το 2019 ήταν η χρονιά που σας βοήθησε ώστε στο 2020 να μπορείτε να έχετε αυτό που σας αξίζει, και έτσι η ικανοποίηση που εισπράξατε θα έχει θετικό αντίκτυπο και στην προσωπική σας ζωή.
* *  Ετήσια κάρτα ~ Περίοδος Απρίλιος 2021 – Μάρτιος 2022
Η ετήσια κάρτα σας είναι ο ΚΟΣΜΟΣ .. και είναι η χρονιά που είναι στο χέρι σας να απολαύσετε ότι δικαιωματικά σας αξίζει, εφόσον όμως προηγουμένως θέσετε τα όρια σας απέναντι στους άλλους. Ένας νέος κόσμος θα ξεδιπλωθεί στα πόδια σας, ή τουλάχιστον, εσείς αρχίζετε να βλέπετε τα πράγματα με άλλο μάτι. Αναγνωρίζονται οι αξίες σας από κει που δεν το περιμένετε, και έτσι παράλληλα, παίρνετε την ηθική ικανοποίηση σας από καταστάσεις που σας πίκραναν. Επίσης τόσο ο Άρης όσο και ο Κυβερνήτης σας η Αφροδίτη, σίγουρα θα εκπληρώσουν κάποιο όνειρο σας αισθηματικής φύσης.. εφόσον όμως προηγουμένως βάλετε τα όρια σας σε ό,τι ροκανίζει τον πολύτιμο χρόνο σας απ’ τον προσωπικό σας χρόνο - την προσωπική σας ζωή.
* *  Ετήσια κάρτα ~ Περίοδος Απρίλιος 2022 – Μάρτιος 2023:
Η ετήσια κάρτα σας υπερισχύει στον Απρίλιο μήνα. Για όλη την παραπάνω χρονική περίοδο, ένα Ηλιακό Έτος, η ετήσια κάρτα σας είναι ο ΤΡΕΛΟΣ ή αλλιώς ο Ονειροπόλος !!. Μπορούμε να πούμε πως η κάρτα αυτή είναι ό,τι χρειάζεστε, μετά από αρκετούς συμβιβασμούς, καταπιέζοντας τα θέλω σας με τα «έτσι πρέπει». Καιρός να επιτρέψετε στον εαυτό σας να διεκδικήσει τα όνειρά του – να βάλετε τα όρια σας απέναντι στους άλλους – και να ασχοληθείτε με ό,τι σας ευχαριστεί πραγματικά. Βέβαια θα υπάρξουν στιγμές που, ή θα είστε τρελή χαρά γεμάτοι κι ας καίγεται ο κόσμος γύρω σας, ή που θα θέλετε την μοναξιά σας. Ωστόσο δεν θα κινδυνεύσουν τα οικονομικά σας εάν δώσετε την απαιτούμενη βαρύτητα στις προτεραιότητες σας, και στους στόχους σας που θα σας κρατήσουν προσγειωμένους στα καθήκοντα σας. Έτσι θα είναι μια χρονιά που χαζά – χαζά ευνοείστε να χαρείτε την ζωή, και γιατί όχι και τον έρωτα.. αρκεί να μην θέσετε σε κίνδυνο τα συμφέροντα σας.
* * Ετήσια κάρτα ~ Περίοδος Απρίλιος 2023 – Μάρτιος 2024:
Ο ΜΑΓΟΣ, ή αλλιώς ο Θαυματοποιός είναι η ετήσια κάρτας, η οποία θα επηρεάζει και όλες τις μηνιαίες στο παραπάνω Ηλιακό Έτος. Σε συνδυασμό με την ετήσια για όλους τους Ζωδιακούς Αστερισμός που είναι «ο Πύργος».. και σας συμβουλεύω να μην κουράζετε το μυαλό σας φτιάχνοντας υποθετικά σενάρια, αντί να απαιτήσετε εξηγήσεις. Πιθανόν τα πράγματα να μην είναι όπως εσείς υποθέτετε ή υποψιάζεστε – αλλά και ενδεχομένως σωστά έχετε να αμφιβολίες. Συνεπώς για να πάρετε σοβαρές αποφάσεις για τα «κεκτημένα» σας, θα πρέπει να διαλευκάνετε καταστάσεις που σας προβληματίζουν. Είτε αφορούν τα οικονομικό_επαγγελματικά σας, είτε τα περιουσιακά σας – είτε τα προσωπικά σας.. τα πράγματα θα εξελιχθούν με τέτοιον «ως δια μαγείας», που ούτε καν’ πάει το μυαλό σας σήμερα. Επίσης έτσι ως δια μαγείας, θα δοθεί τέλος σε κάποιες ψυχοφθόρες καταστάσεις, ή θα βγείτε από ένα αδιέξοδο, ή θα επιλυθεί κάποιο σοβαρό θέμα σας νομικής φύσεως. Έως τον Μάρτιο του 2024, θα διαπιστώσετε ότι μπορείτε να κάνετε κάποιο όνειρο σας πραγματικότητα, και μάλιστα θα είναι πολύ πιο εύκολο απ’ όσο νομίζατε. Πιθανόν να αφορά σπουδές ή κάποια εξειδίκευση. Ωστόσο να θυμάστε ότι την μαγεία – το θαύμα, το έλκουμε εμείς προς το μέρος μας.. Αλλιώς.. τίποτα δεν μας χαρίζεται !!.
~ Τον Απρίλιο του 2024 θα προστεθεί η ετήσια κάρτα έως και τον Μάρτιο του 2025 



* * ΥΔΡΟΧΟΟΙ

Απρίλιος 2014 - Μάρτιος 2015: 
Η ετήσια κάρτα σας ήταν η ΣΕΛΗΝΗ.. πράγμα που σημαίνει πως για όλο το έτος ήσασταν το αγαπημένο παιδί της Σελήνης, και  φρόντιζε να φωτίζει τις όποιες σκοτεινές πλευρές καταστάσεων που σας προκαλούσαν αβεβαιότητες. 
Μάλιστα είχατε την υποστήριξη της Αυτοκράτειρας (μία από τις πιο ισχυρές μορφές του Αστρολογικού Ταρό) .. που σημαίνει πως είχατε υλικά οφέλη, τα οποία σας έδωσαν την ικανοποίηση που θέλατε, εάν όμως (προσοχή), κρατήσατε την πρέπουσα στάση, απέναντι σε όσους σας στήριξαν πραγματικά συναισθηματικά.
Το 2015 - 2016:
Η ετήσια κάρτα για σας ήταν ο ΗΛΙΟΣ !!. Σας έδωσε πολλές ευκαιρίες αλλά και δυνατότητες επιλογών για βήματα προς νέες εποχές, και σε όλους τους τομείς. Αν δεν το πράξατε.. τότε δεν είστε για λύπηση !!. Εάν όμως δώσατε βάση στις συμβουλές μου (και το εύχομαι), ήδη βάλατε σε νέες βάσεις τις προτεραιότητες σας.. και σίγουρα λάβατε υποστήριξη και για τις προσωπικές επιτυχίες σας. Ο Ήλιος στεγνώνει τα δάκρυα σας. Επομένως είναι πολύ πιθανόν μέσα στο 2016 να δημιουργήσατε οικογένεια, ή να ήρθατε ακόμη πιο κοντά στην ήδη υπάρχουσα οικογένεια σας.
Το 2016 - 2017:
Η ετήσια κάρτα σας ήταν η ΚΡΙΣΗ και όντως ήταν μια κρίσιμη χρονιά για σας, αλλά με την καλή της έννοια. Συγκεκριμένα, ήταν η χρονιά που είχατε να διαλέξετε μεταξύ των προσωπικών σας επιθυμιών και της επαγγελματικής σας αναρρίχησης,  που απαιτούσε να κοπιάσετε για να κρατήσετε τις ισορροπίες. Ωστόσο, είχατε όλα τα εφόδια που σας χρειάζονταν για να φτάσετε ψηλά, τόσο κοινωνικά όσο και επαγγελματικά, και έτσι η ικανοποίηση που εισπράξατε, έχει αντίκτυπο και στην προσωπική σας ζωή. Ήταν η χρονιά λοιπόν που βοήθησε ώστε στο 2017, να είναι στο χέρι σας, να πάρετε αυτό που σας αξίζει. Αρκεί να μην χάσετε το μέτρο.
Το 2017 - 2018:
Η ετήσια κάρτα σας είναι  ο ΚΟΣΜΟΣ .. και είναι η χρονιά που, όπως σας υποσχέθηκα, στο χέρι σας είναι να πάρετε αυτό που σας αξίζει. Ένας νέος κόσμος ξεδιπλώθηκε στα πόδια σας, ή τουλάχιστον, εσείς αρχίσατε να βλέπετε τα πράγματα με άλλο μάτι. Αναγνωρίστηκαν οι αξίες σας, και παράλληλα πήρατε την ηθική ικανοποίηση σας από κάποιους που σας πίκραναν. Σίγουρα θα εκπληρωθεί κάποιο σας όνειρο.. εφόσον όμως προηγουμένως δώσετε τέλος σε κάτι που μόνο μέσα στην φαντασία σας υπάρχει, ή που ενώ το ξέρετε ότι εθελοτυφλείτε.. συνεχίζετε με την ίδια λάθος τακτική. Ευνοούνται όλες οι αλλαγές που θα χρειαστεί να κάνετε, όπως επίσης γάμοι και εγκυμοσύνες. 
Το 2018 - 2019: 
Η κάρτα σας είναι ο ΤΡΕΛΟΣ ή αλλιώς ο Ονειροπόλος !!. Μπορούμε να πούμε πως η κάρτα αυτή είναι ό΄τι καλύτερο σας χρειάζεται. Σίγουρα, θα έχετε σκαμπανεβάσματα, ή που θα είστε τρελή χαρά γεμάτοι κι ας καίγεται ο κόσμος γύρω σας, ή που θα λέτε «αφήστε με στον κόσμο μου, όνειρο ζώ, μην με ξυπνάτε». Ωστόσο, εάν δώσετε βαρύτητα στα συμφέροντα σας, έτσι ώστε αυτά να σας κρατήσουν  προσγειωμένους στην πραγματικότητα.. θα είναι για εσάς η χρονιά που χαζά – χαζά, θα γεμίζει η τσέπη λεφτά.. κι όσο κουδουνίζει το πουγκί, δεν σταματά να παίζει το βιολί. Επομένως, θα ευνοηθείτε να χαρείτε την πραγματική ζωή και τον έρωτα.. αρκεί να μην θέσετε σε κίνδυνο τα συμφέροντα σας. 
Απρίλιος 2019 – Μάρτιος 2020: Η κάρτα σας είναι ο ΜΑΓΟΣ, ή αλλιώς ο Θαυματοποιός. Μην κουράζετε το μυαλό σας φτιάχνοντας υποθετικά σενάρια. Στο έτος αυτό θα έχετε νέες εμπνεύσεις – νέες ιδέες, για όλα όσα σας απασχολούν. Έως τις αρχές του Φθινοπώρου, θα διαπιστώσετε ότι μπορείτε να κάνετε κάποιο όνειρο σας πραγματικότητα, και μάλιστα θα είναι πολύ πιο εύκολο απ’ όσο νομίζατε. Επίσης είναι το έτος που έτσι ως δια μαγείας..  θα δοθεί τέλος σε κάποιες ψυχοφθόρες καταστάσεις, ή θα βγείτε από ένα αδιέξοδο, ή θα επιλυθεί κάποιο θέμα σας νομικής φύσεως. Ωστόσο να θυμάστε ότι, την μαγεία – το θαύμα το έλκουμε εμείς προς το μέρος μας, ενδυναμώνοντας την θέληση της ψυχής μας. Αλλιώς.. τίποτα δεν μας χαρίζεται !!
* *  Απρίλιος 2020 – Μάρτιος 2021
Η ετήσια κάρτα σας είναι η Πυθία ή κι αλλιώς Αρχιέρεια. Η διαίσθηση σας θα βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα, ωστόσο θα πρέπει να εμβαθύνετε όσα αντιλαμβάνεστε, ή όσα θα ειπωθούν από πρόσωπα που έχουν κάποια σημαντική θέση στην ζωή σας. Μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα, και μην ανοίγεστε οικονομικά. Τα μελλοντικά σας σχέδια, κυρίως σε ότι αφορά τα επαγγελματικά ή καταστάσεις που αναμένετε να έχουν υλικό όφελος, μην τα εμπιστεύεστε σε άτομα που δεν είναι δοκιμασμένη η σχέση. Ωστόσο, θα έχετε μια πρόσθετη προστασία ή στήριξη από πρόσωπο που θα σας βοηθήσει σε κάποιον σκοπό σας. Συμβουλή μου είναι να μην εστιάσετε στις συναισθηματικές σας ανησυχίες και χαθεί πολύτιμος χρόνος.
* *  Ετήσια κάρτα ~ Περίοδος Απρίλιος 2021 – Μάρτιος 2022
Η ετήσια κάρτα σας είναι η Αυτοκράτειραστις μέρες μας η Θεομήτωρ για τους χριστιανούς, όπως ήδη προαναφέρω. Η προστασία της θα λειτουργεί ως «φύλακας άγγελος» σας για ό,τι το χειρότερο φοβάστε να μην σας συμβεί. Κι άλλωστε με δύο Κυρίαρχους Πλανήτες στον Αστερισμό σας και ειδικότερα τον Κυβερνήτη σας Κρόνο ως σύμμαχο σας, εάν δεν καταφέρετε να απεγκλωβιστείτε από την στασιμότητα - εάν δεν καταφέρετε να εξελιχθείτε.. τότε κάτι θα φταίει σε εσάς. Βέβαια, σίγουρα θα χρειαστεί να συμβιβαστείτε με κάποιους κανόνες ή νέους ρυθμούς. Και ίσως μερικές φορές να παραπονεθείτε, όμως από εσάς εξαρτάται να βελτιωθούν τα οικονομικά σας και η προσωπική σας ζωή. Όσο κι αν διστάζετε να προχωρήσετε σε αλλαγές, συμβουλεύω να πιστέψτε περισσότερο στον εαυτό σας για να μπορούν να πιστέψουν και οι άλλοι σε εσάς. 
* *  Ετήσια κάρτα ~ Περίοδος Απρίλιος 2022 – Μάρτιος 2023:
Η ετήσια κάρτα σας υπερισχύει στον Απρίλιο μήνα. Για όλη την παραπάνω χρονική περίοδο, ένα Ηλιακό Έτος, ο Αυτοκράτορας ακολουθεί ως ετήσια κάρτα σας. Ο Αυτοκράτορας ερμηνεύεται ως ισχυρή υποστήριξη από ανώτερη Υπόσταση (Θεϊκή θα λέγαμε στις μέρες μας), που ωστόσο θα την έχετε εφόσον βαδίζετε σύμφωνα με τους Συμπαντικούς κανόνες περί ηθικών αρχών, κυρίως σε ό,τι αφορά τις προσωπικές σας σχέσεις. Βέβαια θαύματα δεν σας τάζω, διότι θα χρειαστεί να κοπιάσετε για να αξιοποιηθούν τα ταλέντα σας, ή να αναγνωριστούν οι αξίες σας σε όποιο νέο οικονομικής φύσεως εγχείρημα σας. Πριν όμως τα επόμενα γενέθλια σας (στο 2023) θα νιώσετε δικαιωμένοι – ευλογημένοι που βγήκατε σχεδόν αλώβητοι από δυσβάσταχτες καταστάσεις. Συμβουλεύω επομένως να μην ανοιχθείτε σε «άγνωστα χωράφια», ούτε όμως να μείνετε αδρανείς περιμένοντας την θεά τύχη, καθώς μάλιστα ο Δίας έφυγε απ’ τον Αστερισμό σας, και ο Κρόνος απαιτεί σκληρή δουλειά για να σας ανταμείψει.
* * Ετήσια κάρτα ~ Περίοδος Απρίλιος 2023 – Μάρτιος 2024:
Ο Γεφυροποιός είναι η ετήσια κάρτας, η οποία θα επηρεάζει και όλες τις μηνιαίες στο παραπάνω Ηλιακό Έτος. Σε συνδυασμό με την ετήσια για όλους τους Ζωδιακούς Αστερισμός που είναι «ο Πύργος» .. σημαίνει πως για εσάς ξεκινάει μια νέα περίοδος. Ο Γεφυροποιός ερμηνεύεται ως μια φιγούρα που ευνοεί να περάσουμε στην απέναντι όχθη (μεταφορικά και κυριολεκτικά) στήνοντας γέφυρες. Στο έτος αυτό θα σάς απασχολήσουν οι αποστάσεις με την ευρύτερη έννοια, τις οποίες από την προηγούμενη χρονιά σκέφτεστε τρόπους πώς να τις γεφυρώσετε. Όπως π.χ. την αγορά μεταφορικού μέσου – την ανάγκη σας να περάσετε στην απέναντι όχθη ώστε να αξιοποιήσετε κάποια τέχνη σας – να συνδυάσετε τις επαγγελματικές μετακινήσεις σας με κάποια ενδιαφέροντα σας – ή ακόμη, να διατηρήσετε κάποιες σχέσεις ακόμη και εξ’ αποστάσεως. Έχετε συνεπώς κάποιους στόχους, ωστόσο η αίσθηση της απόστασης που ενδέχεται να οφείλεται στην απομάκρυνση σας από κάποια πρόσωπα, σας προβληματίζει. Πιθανόν να σας φοβίζει και το άγνωστο μέλλον, ωστόσο με τον Δία πλέον στον Κριό, ευνοείστε να «γεφυρώσετε» τα όποια κενά σας, τόσο από πρακτικής πλευράς, όσο και στην ερωτική σας ζωή, αλλά κυρίως, να εξαλειφθεί το κενό του εσωτερικού σας κόσμου. Συμβουλεύω να δώσετε χώρο στην ζωή σας, σε αυτούς που θέλουν να σας πλησιάσουν, και έως την Εαρινή Ισημερία του 2024, θα νιώθετε καλυμμένοι. 
~ Τον Απρίλιο του 2024 θα προστεθεί η ετήσια κάρτα έως και τον Μάρτιο του 2025 


ΖΩΔΙΑ της ΓΗΣ:  



* * ΤΑΥΡΟΙ:  

Απρίλιος 2014 - Μάρτιος 2015: 
Ετήσια κάρτα σας ήταν ο Μοναχικός Οδοιπόρος. Το βέβαιο είναι ότι είχατε κουραστεί να ρυθμίζετε την ζωή σας σύμφωνα με τα θέλω των άλλων, ή είχατε απογοητευτεί από άτομα που στηριχθήκατε σε αυτά. Αρχικά ενδέχεται να νιώσατε πικρία, αλλά πολύ σύντομα διαπιστώσατε πόσο πιο εύκολα φτάνετε στους στόχους σας, βασιζόμενοι στις δικές σας πλάτες. Ωστόσο, μέσα στην  “μοναχική” σας πορεία, αποκτήσατε σωστότερη κρίση για τον Κόσμο γύρω σας, με αποτέλεσμα να κρατήσετε δίπλα σας στο 2016 όσους αναγνώρισαν τις αξίες σας. Έτσι αποφασίσατε να προγραμματίσετε εκ’ νέου τις προτεραιότητες σας.
Το 2015 - 2016:
Η ετήσια κάρτα σας ήταν ο ΤΡΟΧΟΣ της ΤΥΧΗΣ, ο οποίος σας προκάλεσε να δοκιμάσετε την τύχη σας. Επιμένοντας όμως με την ίδια τακτική, στα ίδια πράγματα, δεν νομίζω να περιμένατε να κάνει η τύχη σας θαύματα. Εάν όμως οι στόχοι σας ήταν να βάλετε νέα θεμέλια στην ζωή σας, ή να απομακρυνθείτε απ’ όσους σας κουνάνε “το κόκκινο πανί”.. δηλαδή σας παραπλανούσαν για δικούς τους σκοπούς.. τότε σας συμβούλεψα να τολμήσετε να ποντάρετε στην καλή σας τύχη, και το αποτέλεσμα μέσα στο 2016 θα σας Δικαιώσει.
Το 2016 - 2017:
Η ετήσια κάρτα σας ήταν η ΔΥΝΑΜΗ που σας έδωσε απύθμενο κουράγιο για να αξιοποιήσετε όσα έφερε η Τύχη στον δρόμο σας. Σίγουρα πήρατε αυτό που σας αξίζει, μάλλον όμως όχι όπως εσείς το θέλατε, αλλά όπως ήταν το δίκαιο να γίνει. Συμβούλεψα να αποβάλετε απ’ το μυαλό σας ότι πονάει και δεν είναι στο χέρι σας να αλλάξει. Τόνισα να χρησιμοποιήσετε το πείσμα μας δημιουργικά, και να βάλετε όρους απέναντι σε όσους ροκανίζουν τα συμφέροντα σας. Ελπίζω να βάλατε νέους στόχους και να μείνετε σταθεροί σε αυτούς, διότι έτσι θα επανέλθει η πίστη σας για ένα καλύτερο μέλλον.
Το 2017 - 2018:
Η ετήσια κάρτα σας είναι ο ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΣ ή αλλιώς ο Εγκλωβισμένος. Αυτή η κάρτα δεν πρέπει να σας τρομάζει, εάν δεν φερθείτε πεισματικά, διότι σε κάθε περίπτωση, θα προγραμματίσετε την ζωή σας σε νέες βάσεις. Σημαίνει δύο πράγματα. Η’ που θα απαλλαχθείτε – θα ξεκρεμαστείτε από εκκρεμότητες ή δεσμεύσεις που σας κρατούν παγιδευμένους σε αδιέξοδες καταστάσεις.. ή που θα χρειαστεί να δεσμευτείτε με κάποιες νέες υποσχέσεις, ώστε να ανοίξει ο δρόμος – οι νέοι ορίζοντες. Μπορεί όμως να σημαίνει και τα δύο ταυτόχρονα. Φεύγετε δηλαδή από μια δυσάρεστη κατάσταση, και την ίδια στιγμή δεσμεύεστε με άλλη πιο ευχάριστη. Επομένως συμβουλεύω να ενεργήσετε διπλωματικά. 
Το 2018 - 2019: 
Η ετήσια κάρτα σας είναι ο ΘΑΝΑΤΟΣ.. η κάρτα αυτή μην σας τρομάζει. Σημαίνει το τέλος μιας ανεπιθύμητης σχέσης ή μιας στάσιμης – άρρωστης κατάστασης. Ενδεχομένως και το τέλος σε ένα πρόβλημα μέσα σε μία στενή σχέση, ή συνεργασία. Οπότε, είτε αυτό αφορά την προσωπική σας ζωή, είτε τον οικονομικο_επαγγελματικό σας τομέα, σίγουρα πρέπει να δοθεί ένα τέλος, ώστε να υπάρχει χώρος για νέα πράγματα στην ζωή σας. Η κάρτα αυτή παράλληλα φέρνει την αρχή μιας καλύτερης εποχής, όπως και νέα πρόσωπα στην ζωή σας, που θα επαναφέρουν την ζεστασιά στην ψυχή σας. Οπότε ευνοούνται νέες σχέσεις – γάμοι – εγκυμοσύνες. Πιθανόν να αλλάξετε χώρο, ή και πόλη. 
Απρίλιος 2019 – Μάρτιος 2020: Η ετήσια κάρτα σας είναι η ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ που έχει δύο ερμηνείες. Τα όποια σχέδια σας για το 2019 δεν κινδυνεύουν, αρκεί να μην ανοίξατε νέες οικονομικές υποχρεώσεις, για να αποδείξετε πόσο ικανοί ή καλοί είστε. Καλά κάνετε και τα πάντα τα εξετάζετε πλέον επιφυλακτικά, ωστόσο συμβουλεύω να αποβάλετε τις  φοβίες σας, του τύπου, μην τυχών χάσετε όσα θεωρείτε ότι σας διασφαλίζουν. Συνήθως προκαλούμε αυτό που φοβόμαστε πιο πολύ, γι΄ αυτό αφήστε να σας οδηγεί η λογική περισσότερο απ’ το συναίσθημα. Επίσης η κάρτα αυτή για εσάς σημαίνει ότι θα έχετε σωστότερη κρίση για άτομα και πράγματα που έχουν σχέση με το παρελθόν σας, ή που μπήκαν πρόσφατα στην ζωή σας.
* *  Απρίλιος 2020 – Μάρτιος 2021
Η ετήσια κάρτα σας είναι ο ΔΙΑΟΛΟΣ.. όμως δεν πρέπει να σας τρομάζει. Αντιθέτως, είναι η χρονιά που σας κάνει πιο υποψιασμένους, κι έτσι μόνο βγαίνετε κερδισμένοι. Παράλληλα, θα επιτύχετε όλα όσα θέλετε, αφήνοντας τους άλλους να νομίζουν ότι γίνεται το δικό τους. Ωστόσο συμβουλεύω να μην ανοίξετε νέες οικονομικές υποχρεώσεις δίχως να είστε σίγουροι εάν θα μπορέσετε να ανταπεξέλθετε, και ούτε να απομακρυνθείτε από πρόσωπα που είναι σημαντικά στην ζωή σας. Επίσης, είναι σαν να «σπάει ο διάολος το πόδι του» και κάποιο γεγονός σας θυμίζει ιδέες μιας παλιάς καλής εποχής και τις εκμεταλλεύεστε. Ωστόσο επιβάλλεται να αναγνωρίζετε τα παρελθοντικά λάθη σας, για να βελτιώσετε το παρόν σας.
* *  Ετήσια κάρτα ~ Περίοδος Απρίλιος 2021 – Μάρτιος 2022
Η ετήσια κάρτα σας είναι ο ΠΥΡΓΟΣ ή αλλιώς τα Κεκτημένα σας.. που σημαίνει πως, ότι αφορά περιουσιακά στοιχεία σας ή οικονομικά σας θέματα, ήδη πήραν τον δρόμο προς την δικαίωση σας, και σε αυτό το έτος θα αμειφτείτε στον βαθμό που σας αξίζει. Σημαίνει επίσης ότι στηρίξατε σε δυνατότερες βάσεις τα θεμέλια σας (οικογενειακά, επαγγελματικά), και πολύ πιθανόν τώρα να σκεφτείτε να ανοίξατε νέο σπιτικό, ή να κάνατε κάποιον επαγγελματικό ελιγμό για την πρόοδο σας. Επίσης θα επιδιώξετε να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας για να φτάσετε κάποιους νέους στόχους σας, προσπάθειες τις οποίες θα τις στηρίξει στο έπακρο τόσο ο Κρόνος όσο και ο Δίας, έχοντας και με τον Ουρανό στον  Αστερισμό σαςΠροσοχή μόνο στις πεισματικές στάσεις σας.
* *  Ετήσια κάρτα ~ Περίοδος Απρίλιος 2022 – Μάρτιος 2023:
Η ετήσια κάρτα σας υπερισχύει στον Απρίλιο μήνα. Για όλη την παραπάνω χρονική περίοδο, ένα Ηλιακό Έτος, η ετήσια κάρτα σας είναι το Λαμπερό ΑΣΤΕΡΙ. Ένα άσβεστο φως που θα λάμπει για σας στον ουρανό, και θα σας καθοδηγεί σωστά στο κάθε αβέβαιο - σκοτεινό βήμα σας. Ωστόσο, προκειμένου να δείτε τα συμφέροντα σας πιο καθαρά και δίχως συναισθηματισμούς, ο Δίας θα αυξήσει την αγανάκτηση σας, και ο Κρόνος θα σας παροτρύνει να διεκδικήσετε όλα όσα σας αξίζουν, έστω κι αν χρειαστεί να αναθεωρήσετε κάποιες ιδέες σας. Δύσκολη αλλά καρποφόρα χρονιά, ειδικότερα στα πολύ προσωπικά .. και η μόνη μου συμβουλή είναι να μείνετε ακλόνητοι στους στόχους σας (δίχως όμως πεισματικές συμπεριφορές), ώστε να έχετε το ποθητό αποτέλεσμα έως τον Μάρτιο του 2024. Θα είστε ανυπόμονοι, αλλά να θυμάστε πως κάποιες φορές είναι προτιμότερο να αφήνουμε τα πράγματα να εξελιχθούν από μόνα τους, παρά λόγω απογοήτευσης να κάνουμε βήματα πίσω.
* * Ετήσια κάρτα ~ Περίοδος Απρίλιος 2023 – Μάρτιος 2024:
Η ΣΕΛΗΝΗ είναι η ετήσια κάρτας, η οποία θα επηρεάζει και όλες τις μηνιαίες στο παραπάνω Ηλιακό Έτος. Σε συνδυασμό με την ετήσια για όλους τους Ζωδιακούς Αστερισμός που είναι «ο Πύργος» .. είναι για σας ένα Ηλιακό Έτος όπου η Σελήνη σίγουρα δημιουργεί ένα μυστήριο, αλλά για εσάς που δεν αρέσουν οι ασάφειες, θα σάς  προβληματίζουν οι αμφιβολίες. Ωστόσο, συνιστώ προσοχή στην ψυχοφθόρα καχυποψία σας, καθώς μπορεί να σας οδηγήσει σε επιπόλαιες αποφάσεις. Ωστόσο, στα σοβαρά σας θέματα, η Σελήνη θα φροντίζει να φωτίζει τις όποιες σκοτεινές καταστάσεις, οι οποίες άλλοτε σας προκαλούν αβεβαιότητες κι άλλοτε δισταγμούς, και που σας εμποδίζουν να ακολουθήσετε νέο επαγγελματικό δρόμο – ή νέα μια τάση ζωής. Στην ουσία έχει θετικά στοιχεία, και μάλιστα θα ευνοηθείτε μετά τα δύσκολα των τελευταίων ετών, ώστε να νιώσετε επιτέλους μεγάλη ανακούφιση. Αρκεί να μάθετε να δίνετε για να παίρνετε, και όχι να παίρνετε για να δίνετε. Οι προσωπικές σας σχέσεις θα έχουν πιο υγιείς εξελίξεις, και μέσω του έρωτα θα νιώσετε βαθιά ικανοποίηση. Για τους αδέσμευτούς δε, προβλέπονται ερωτικές περιπέτειες, αλλά και πιθανότητα να γνωρίσουν τον μεγάλο έρωτα και να δεσμευτούν σε χρόνο ρεκόρ. 
 
~ Τον Απρίλιο του 2024 θα προστεθεί η ετήσια κάρτα έως και τον Μάρτιο του 2025 



* * ΠΑΡΘΕΝΟΙ

Απρίλιος 2014 - Μάρτιος 2015:
Η ετήσια κάρτα σας ήταν ο ΘΑΝΑΤΟΣ.. όμως όπως σας εξήγησα, δεν πρέπει να σας τρομάζει, διότι η κάρτα αυτή σήμαινε βοήθεια στο να δοθεί τέλος σε μια ανεπιθύμητη ή στάσιμη κατάσταση, και παράλληλα την αρχή μιας σπουδαιότερης εποχής για σας. Το σίγουρο είναι ότι σε κάτι έπρεπε να δοθεί ένα τέλος μέσα στο 2015, έτσι ώστε να υπάρχει χώρος για νέα πράγματα στο 2016, αλλά και χρόνος για όσα είχατε αφήσει στο περιθώριο να περιμένουν. Κάθε τέλος λοιπόν και μια νέα αρχή.. ειδικότερα στην προσωπική σας ζωή.
Το 2015 - 2016: 
Η ετήσια κάρτα σας ήταν η ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ, που έχει δύο ερμηνείες. Οι φοβίες σας μην τυχών αλλάξουν όσα θεωρείτε ότι σας διασφαλίζουν.. διαπιστώσατε ότι έφεραν τα αντίθετα αποτελέσματα. Έτσι αποφασίσατε να αναθεωρήσετε κάποιες απόψεις σας, και πιθανόν, να αφήσατε το ρεύμα της εποχής να σας οδηγήσει σε έναν νέο προγραμματισμό ζωής. Ο Δίας στον Αστερισμό σας (απ’ τον Αύγουστο έως τον Αύγουστο του 2016), απεκατέστησε τις απώλειες σας. Επίσης, καθώς ο Δίας είναι ο Κυβερνήτης του Ζωδίου του Άξονα σας (των Ιχθύων), σας απέδειξε στο 2016 ότι, τα όνειρα βγαίνουν αληθινά, μόνο εάν πιστεύουμε σε αυτά.
Το 2016 - 2017:
Η ετήσια κάρτα σας ήταν ο ΔΙΑΟΛΟΣ,, που όμως όπως σας εξήγησα, αυτό ότι δεν πρέπει να σας τρομάζει. Αντιθέτως, ήταν η χρονιά που σας έκανε πιο υποψιασμένους, κι έτσι μόνο βγήκατε κερδισμένοι. Παράλληλα, επιτύχατε όλα όσα θέλατε, αφήνοντας τους άλλους να νομίζουν ότι γίνεται το δικό τους. Ωστόσο συμβούλεψα να μην ανοίξετε νέες οικονομικές υποχρεώσεις δίχως να είστε σίγουροι εάν θα μπορέσετε να ανταπεξέλθετε, και ούτε να απομακρυνθείτε από πρόσωπα που είναι σημαντικά στην ζωή σας.
Το 2017 - 2018:
Η ετήσια κάρτα σας είναι ο ΠΥΡΓΟΣ ή αλλιώς τα Κεκτημένα σας.. που σημαίνει πως, ότι αφορά τα περιουσιακά στοιχεία σας ή οικονομικά σας θέματα, πήραν τον δρόμο προς την δικαίωση σας, στον βαθμό που σας αξίζει. Σημαίνει επίσης ότι στηρίξατε σε δυνατότερες βάσεις τα θεμέλια σας (οικογενειακά, επαγγελματικά), και πολύ πιθανόν να ανοίξετε νέο σπιτικό ή να έχετε κάποια επαγγελματική άνοδο. Επίσης θα επιδιώξετε να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας για να φτάσετε κάποιους νέους στόχους σας, ή για να διασφαλίσετε τα Κεκτημένα σας. Τα ερωτικά σας θα σας προβληματίσουν, αλλά επειδή ο Δίας σας χρωστάει τα Δώρα του, τα προβλήματα θα λυθούν ως διά μαγείας. 
Το 2018 - 2019: 
Ως ετήσια κάρτα σας το Λαμπερό ΑΣΤΕΡΙ. Ένα άσβεστο αστέρι που θα λάμπει για σας στον ουρανό, και θα σας καθοδηγεί σωστά στο κάθε αβέβαιο βήμα σας. Το αίσθημα της φροντίδας είναι έμφυτο σε εσάς, αλλά σε αρκετές περιπτώσεις γίνεται μειονέκτημα για εσάς. Οπότε, θα αυξηθεί η αγανάκτηση σας, έτσι ώστε να μπορείτε να διακρίνετε το συμφέρον σας καθαρότερα. Ο Κρόνος σας παροτρύνει να διεκδικήσετε όλα όσα σας αξίζουν. Οικονομικά – επαγγελματικά – κοινωνικά - ερωτικά. Η μόνη μου συμβουλή είναι να επιμένετε στους όρους σας – στους κανόνες σας, και θα έχετε το ποθητό αποτέλεσμα. Κάποιες φορές είναι προτιμότερο να αφήσουμε τα πράγματα να ωριμάσουν από μόνα τους, παρά να κάνουμε βήματα πίσω. 
Απρίλιος 2019 – Μάρτιος 2020: 
Η ετήσια κάρτα σας είναι η ΣΕΛΗΝΗ.. διόλου τυχαίο καθώς ο τροχός γυρίζει, και μετά τα δύσκολα των τελευταίων ετών, έρχεται η ανακούφιση. Ως δώρο για εσάς η Σελήνη, φροντίζει να φωτίζει τις όποιες σκοτεινές καταστάσεις,  οι οποίες άλλοτε σας προκαλούν αβεβαιότητες, κι άλλοτε σας εμποδίζουν να ακολουθήσετε έναν νέο δρόμο στην ζωή σας. Οι προσωπικές σας σχέσεις θα έχουν πιο υγιείς εξελίξεις.. και μέσω του Έρωτα, θα νιώσετε βαθιά ικανοποίηση. Ωστόσο συνιστώ προσοχή στις επιπόλαιες αποφάσεις για σοβαρά θέματα, στις νέες γνωριμίες σας, και στα ψιλά γράμματα. Μείνετε ο εαυτός σας και σ’ όποιον αρέσει.. και μάθετε να παίρνετε για να δίνετε – και όχι να δίνετε για να παίρνετε.
* *  Απρίλιος 2020 – Μάρτιος 2021
Η ετήσια κάρτα για σας είναι ο ΗΛΙΟΣ !!. Σας δίνει πολλές ευκαιρίες αλλά και δυνατότητες επιλογών για βήματα προς νέες εποχές, σε αρκετούς τομείς. Ωστόσο σας συμβουλεύω να παίρνετε αποφάσεις με γνώμονα την λογική. Αν δεν το πράξετε.. τότε δεν θα είστε για λύπηση !!. Εάν όμως δώσετε βάση στις συμβουλές μου (και το εύχομαι), θα καταφέρετε να βάλατε σε νέες βάσεις τις προτεραιότητες σας, και σίγουρα θα λάβατε υποστήριξη από άτομα που θα συμβάλουν στις προσωπικές επιτυχίες σας. Στα αισθηματικά σας, ο Ήλιος στεγνώνει τα δάκρυα σας. Επίσης είναι πολύ πιθανόν μέσα σε αυτό το έτος να δημιουργήσετε οικογένεια, ή να ήρθατε ακόμη πιο κοντά στην ήδη υπάρχουσα οικογένεια σας.
* *  Ετήσια κάρτα ~ Περίοδος Απρίλιος 2021 – Μάρτιος 2022
Η ετήσια κάρτα σας είναι η ΚΡΙΣΗ και όντως θα είναι μια κρίσιμη χρονιά για σας, αλλά με την καλή της έννοια εάν εξετάσουμε το αποτέλεσμα. Το 2020 ήταν η χρονιά που σας κούρασε, αλλά και σας βοήθησε ώστε να μπορέσετε να αποβάλετε την αβεβαιότητα, όπως και σας έδωσε κάποια ικανοποίηση που έχει θετικό αντίκτυπο στην προσωπική σας ζωή. Σε αυτήν την χρονιά θα έχετε να διαλέξετε μεταξύ των προσωπικών σας αναγκών και της επαγγελματικής σας επιτυχία, ή μεταξύ της διασφάλισης της περιουσίας σας. Καταστάσεις που απαιτούν ψυχραιμία για να κρατήσετε τις ισορροπίες σας. Ωστόσο θα έχετε όλα τα εφόδια που σας χρειάζονταν, αρκεί να μην χάσετε το μέτρο δίνοντας βαρύτητα στα προσωπικά σας ζητούμενα. 
* *  Ετήσια κάρτα ~ Περίοδος Απρίλιος 2022 – Μάρτιος 2023:
Η ετήσια κάρτα σας υπερισχύει στον Απρίλιο μήνα. Για όλη την παραπάνω χρονική περίοδο, ένα Ηλιακό Έτος, η ετήσια κάρτα σας είναι ο ΚΟΣΜΟΣ .. και είναι η χρονιά που είναι στο χέρι σας να απολαύσετε ότι δικαιωματικά σας αξίζει, εφόσον όμως προηγουμένως θέσετε τα όρια σας απέναντι στους άλλους. Ένας νέος κόσμος θα ξεδιπλωθεί στα πόδια σας, ή τουλάχιστον, εσείς αρχίζετε να βλέπετε τα πράγματα με άλλο μάτι. Αναγνωρίζονται οι αξίες σας από κει που δεν το περιμένετε, και έτσι παράλληλα, παίρνετε την ηθική ικανοποίηση σας από καταστάσεις που σας πίκραναν. Επίσης, καθώς σχηματίζετε Άξονα με τους ονειροπόλους Ιχθείς, και ο Δίας θα βρίσκεται στον Αστερισμό τους έως τέλη Φθινοπώρου, σίγουρα θα εκπληρώσει κάποιο όνειρο σας αισθηματικής φύσεως.. εφόσον όμως προηγουμένως βάλετε τα όρια σας, σε ό,τι ροκανίζει τον πολύτιμο χρόνο σας απ’ την προσωπική σας ζωή. Ακόμη και στα οικονομικά θέματα θα έχετε τύχη, αρκεί να γίνεται πιο υποψιασμένοι και λιγότερο δεκτικοί.
* * Ετήσια κάρτα ~ Περίοδος Απρίλιος 2023 – Μάρτιος 2024:
Ο ΤΡΕΛΟΣ ή αλλιώς ο Ονειροπόλος είναι η ετήσια κάρτας, η οποία θα επηρεάζει και όλες τις μηνιαίες στο παραπάνω Ηλιακό Έτος. Σε συνδυασμό με την ετήσια για όλους τους Ζωδιακούς Αστερισμός που είναι «ο Πύργος».. και μπορούμε να πούμε πως η κάρτα αυτή είναι ό,τι χρειάζεστε, μετά από αρκετούς συμβιβασμούς, καταπιέζοντας τα θέλω σας για να είναι ευχαριστημένοι μαζί σας οι άλλοι. Καιρός να επιτρέψετε στον εαυτό σας να διεκδικήσει τα όνειρά του (καθώς ο Κρόνος πέρασε στον Αστερισμό των ονειροπόλων Ιχθύων, με τους οποίους σχηματίζετε Άξονα), να βάλετε τα όρια σας απέναντι στους άλλους ώστε να ασχοληθείτε με ό,τι σας ευχαριστεί προσωπικά. Βέβαια θα υπάρξουν στιγμές που, ή θα είστε τρελή χαρά γεμάτοι κι ας καίγεται ο κόσμος γύρω σας, ή που θα θέλετε την μοναξιά σας. Ωστόσο δεν θα κινδυνεύσουν τα οικονομικά σας εάν δώσετε την απαιτούμενη βαρύτητα στις προτεραιότητες σας και στους στόχους σας, ώστε θα σας κρατήσουν προσγειωμένους στα οικονομικά καθήκοντα σας. Έτσι θα είναι μια χρονιά που χαζά – χαζά ευνοείστε να χαρείτε την ζωή, και γιατί όχι και τον έρωτα.. αρκεί να μην θέσετε σε κίνδυνο τα συμφέροντα σας.
~ Τον Απρίλιο του 2024 θα προστεθεί η ετήσια κάρτα έως και τον Μάρτιο του 2025 



* * ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ:  

Απρίλιος 2014 - Μάρτιος 2015: 
Η ετήσια κάρτα σας ήταν το Λαμπερό ΑΣΤΕΡΙ. Ένα άσβεστο αστέρι να λάμπει για σας στον ουρανό, ώστε να σας καθοδηγεί σωστά στο κάθε σας βήμα. Συμβούλεψα μόνο προσοχή στην τάση σας να ανεβάζετε τον πήχη ψηλά, διότι έτσι σπαταλάτε την ενέργεια σας για σε μακρινούς στόχους. Σε αντίθεση με αυτό, πρότεινα να δώσετε χρόνο στον εαυτό σας για να τους πλησιάσετε όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου, και τότε το Άστρο σας θα λάμψει ακόμη περισσότερο μέσα στο 2016. Επίσης σας συμβούλεψα να μην επενδύσετε (είτε υλικά - είτε συναισθηματικά) σε πρόσωπα που "τρέφονται" από εσάς.
Το 2015 - 2016:
Η ετήσια κάρτα σας ήταν η ΣΕΛΗΝΗ.. πράγμα που σημαίνει πως για όλο το έτος ήσασταν το αγαπημένο παιδί της Σελήνης, και  φρόντιζε να φωτίζει τις όποιες σκοτεινές πλευρές καταστάσεων που σας προκαλούσαν αβεβαιότητες. Μάλιστα είχατε την υποστήριξη της Αυτοκράτειρας (μία από τις πιο ισχυρές μορφές του Αστρολογικού Ταρό) .. που σημαίνει πως είχατε υλικά οφέλη, τα οποία σας έδωσαν την ικανοποίηση που θέλατε, εάν όμως (προσοχή), κρατήσατε την πρέπουσα στάση, απέναντι σε όσους σας στήριξαν πραγματικά συναισθηματικά.
Το 2016 - 2017:
Η ετήσια κάρτα σας ήταν ο ΗΛΙΟΣ, που σε συνδυασμό με τα παραπάνω και με απλά λόγια, οι περισσότερες εξελίξεις ήταν βούτυρο στο ψωμί σας. Ωστόσο συμβούλεψα να αναγνωρίσετε στους άλλους αυτά που σας προσφέρουν, ώστε να σας τα επιστρέψει το Σύμπαν εις διπλούν. Τόσο στα οικονομικά, όσο και στα ερωτικά σας ζητούμενα, επενδύσατε εκεί που είχατε κοινά συμφέροντα – κοινά ενδιαφέροντα – συμβατό αισθηματικό κόσμο.. και ασφαλώς καλά κάνατε.   
Το 2017 - 2018:
Η ετήσια κάρτα σας είναι η ΚΡΙΣΗ και όντως είναι μια κρίσιμη χρονιά για σας, αλλά με την καλή της έννοια. Είναι η χρονιά που έχετε να διαλέξετε μεταξύ των προσωπικών σας επιθυμιών και της επαγγελματικής σας αναρρίχησης,  που απαιτεί να κοπιάσετε για να κρατήσετε τις ισορροπίες. Ωστόσο, έχετε όλα τα εφόδια που σας χρειάζονταν για να φτάσετε ψηλά, τόσο κοινωνικά όσο και επαγγελματικά, και έτσι η ικανοποίηση που θα εισπράξετε, θα απογειώσει και την προσωπική σας ζωή. Είναι η χρονιά που θέλει υπομονή – επιμονή – σωστούς υπολογισμούς, και ακόμη και στον έρωτα, θα πάρετε αυτό που σας αξίζει. Αρκεί να μη χάσετε το μέτρο, διότι όποιος θέλει τα πολλά – χάνει και τα λίγα.
Το 2018 - 2019: 
Η ετήσια κάρτα σας είναι  ο ΚΟΣΜΟΣ .. και όπως σας υποσχέθηκα, είναι η πρώτη χρονιά που, με τον Κυβερνήτη σας Κρόνο στον Αστερισμό σας, είναι στο χέρι σας να πάρετε αυτό που σας αξίζει. Ένας νέος κόσμος ξεδιπλώθηκε στα πόδια σας, ή τουλάχιστον, εσείς αρχίσατε να βλέπετε τα πράγματα με άλλο μάτι. Αναγνωρίζονται οι αξίες σας, και παράλληλα παίρνετε την ηθική ικανοποίηση σας από κάποιους που σας πίκραναν. Σίγουρα θα εκπληρωθεί κάποιο σας όνειρο.. εφόσον όμως προηγουμένως δώσετε τέλος σε κάτι που μόνο μέσα στην φαντασία σας υπάρχει, ή που ενώ το ξέρετε ότι εθελοτυφλείτε.. συνεχίζετε με την ίδια λάθος τακτική. Ευνοούνται όλες οι αλλαγές σε όλους τους τομείς που πιθανόν θα χρειαστεί να κάνετε, όπως επίσης γάμοι και εγκυμοσύνες. 
Απρίλιος 2019 – Μάρτιος 2020: 
Η κάρτα σας είναι ο ΤΡΕΛΟΣ ή αλλιώς ο Ονειροπόλος !!. Μπορούμε να πούμε πως η κάρτα αυτή είναι ό΄τι καλύτερο σας χρειάζεται, για το δεύτερο έτος με τον Κρόνο στον Αστερισμό σας. Σίγουρα, θα έχετε σκαμπανεβάσματα, ή που θα είστε τρελή χαρά γεμάτοι κι ας καίγεται ο κόσμος γύρω σας, ή που θα λέτε «αφήστε με στον κόσμο μου, όνειρο ζώ, μην με ξυπνάτε». Ωστόσο, εάν δώσετε βαρύτητα στα συμφέροντα σας, έτσι ώστε αυτά να σας κρατήσουν  προσγειωμένους στην πραγματικότητα.. θα είναι για εσάς η χρονιά που χαζά – χαζά, θα γεμίζει η τσέπη λεφτά.. κι όσο κουδουνίζει το πουγκί, δεν σταματά να παίζει το βιολί. Επομένως, θα ευνοηθείτε να χαρείτε την πραγματική ζωή και τον έρωτα.. αρκεί να μην θέσετε σε κίνδυνο τα συμφέροντα σας.
* *  Απρίλιος 2020 – Μάρτιος 2021
Η κάρτα σας είναι ο ΜΑΓΟΣ, ή αλλιώς ο Θαυματοποιός. Αναμενόμενο με τόσους Κυρίαρχους Πλανήτες στον Αστερισμό σας και τον Κυβερνήτη σας Κρόνο σύμμαχο σας. Μην κουράζετε το μυαλό σας φτιάχνοντας υποθετικά σενάρια. Έως τα τέλη του 2020 θα διαπιστώσετε ότι μπορείτε να κάνετε κάποιο όνειρο σας πραγματικότητα, και μάλιστα θα είναι πολύ πιο εύκολο απ’ όσο νομίζατε. Επίσης έτσι ως δια μαγείας..  θα δοθεί τέλος σε κάποιες ψυχοφθόρες καταστάσεις, ή θα βγείτε από ένα αδιέξοδο, ή θα επιλυθεί κάποιο θέμα σας νομικής φύσεως. Ωστόσο να θυμάστε ότι την μαγεία – το θαύμα το έλκουμε εμείς προς το μέρος μας.. Αλλιώς.. τίποτα δεν μας χαρίζεται !!. 
* *  Ετήσια κάρτα ~ Περίοδος Απρίλιος 2021 – Μάρτιος 2022
Η ετήσια κάρτα σας είναι η ΠΥΘΙΑ ή κι αλλιώς Αρχιέρεια. Η διαίσθηση σας θα βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα, ωστόσο θα πρέπει να εμβαθύνετε όσα αντιλαμβάνεστε, ή όσα θα ειπωθούν από πρόσωπα που έχουν κάποια σημαντική θέση στην ζωή σας. Μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα, και μην ανοίγεστε οικονομικά. Τα μελλοντικά σας σχέδια, κυρίως σε ότι αφορά τα επαγγελματικά ή καταστάσεις που αναμένετε να έχουν υλικό όφελος, μην τα εμπιστεύεστε σε άτομα που δεν είναι δοκιμασμένη η σχέση σας. Αλλά, πριν το τέλος του έτους, θα έχετε μια πρόσθετη στήριξη από πρόσωπο που θα σας βοηθήσει σε κάποιον ειδικό σκοπό σας. Και τότε, συμβουλή μου είναι να βάλετε στην άκρη τα συναισθηματικά σας κολλήματα.
* *  Ετήσια κάρτα ~ Περίοδος Απρίλιος 2022 – Μάρτιος 2023:
Η ετήσια κάρτα σας υπερισχύει στον Απρίλιο μήνα. Για όλη την παραπάνω χρονική περίοδο, ένα Ηλιακό Έτος, η ετήσια κάρτα σας είναι η Αυτοκράτειρα, στις μέρες μας η Θεομήτωρ για τους χριστιανούς. Η προστασία της θα σας φυλάει απ’ το χειρότερο που φοβάστε να μην σας συμβεί. Θα έρθουν πολλές στιγμές που θα σκεφτείτε ότι είχατε «φύλακα άγγελο», αλλά και δυνατή προαίσθηση. Ο Πλούτωνας βέβαια «σας τραβάει το χαλί κάτω απ’ τα πόδια» όποτε επιδιώκετε να αλλάξετε τα κακώς κείμενα στην ζωή σας. Ωστόσο, έχετε την ευκαιρία μέσα στην προαναφερόμενη χρονική περίοδο, να καταφέρετε να απεγκλωβιστείτε από την στασιμότητα – να καταφέρετε να εξελιχθείτε.. μα εάν δεν το κάνετε, τότε κάτι θα φταίει σε εσάς. Σίγουρα βέβαια θα χρειαστεί να συμβιβαστείτε με κάποιους κανόνες ή νέους ρυθμούς, ωστόσο τίποτα δεν μας χαρίζετε δίχως κάποιο τίμημα. Και ίσως κάποιες φορές να παραπονεθείτε, όμως από εσάς εξαρτάται να βελτιωθούν τα οικονομικά σας και η προσωπική σας ζωή, αρκεί να μην διστάσετε να προχωρήσετε σε αλλαγές.
* * Ετήσια κάρτα ~ Περίοδος Απρίλιος 2023 – Μάρτιος 2024:
Ο Αυτοκράτορας είναι η ετήσια κάρτας, η οποία θα επηρεάζει και όλες τις μηνιαίες στο παραπάνω Ηλιακό Έτος. Σε συνδυασμό με την ετήσια για όλους τους Ζωδιακούς Αστερισμός που είναι «ο Πύργος» .. και μάλιστα η κάρτα του Αυτοκράτορα στην δική σας περίπτωση, ερμηνεύεται ως ισχυρή υποστήριξη από ανώτερη υπόσταση (θεϊκή θα λέγαμε στις μέρες μας), που ωστόσο θα την έχετε μόνο εφόσον βαδίζετε σύμφωνα με τους Συμπαντικούς κανόνες περί δικαιοσύνης. Αυτό σημαίνει ότι, δεν αρκεί να είμαστε δίκαιοι με τους άλλους, αλλά πρώτα απέναντι στον ίδιο μας αυτό, με το οποίο οφείλουμε να είμαστε ειλικρινείς, ειδικότερα σε ό,τι αφορά διαπροσωπικές σας σχέσεις. Δώστε προτεραιότητες στον εαυτό σας, μην τον αδικείτε – μην του στερείτε το δικαίωμα να αλλάξει συμπεριφορές. Μην μείνετε αδρανείς περιμένοντας «ως δια μηχανής θεός» να λάβουν τέλος δυσβάσταχτες καταστάσεις. Βέβαια θαύματα δεν σας τάζω, διότι θα χρειαστεί να κοπιάσετε για τα «κεκτημένα» σας – για να αξιοποιηθούν τα ταλέντα σας – για να αναγνωριστούν οι αξίες σας σε όποιο οικονομικής φύσεως εγχείρημα σας. Ο Κυβερνήτης σας ο Κρόνος απαιτεί σκληρή δουλειά για να σας ανταμείψει, ωστόσο έως τα επόμενα γενέθλια σας, θα φροντίσει να νιώσετε δικαιωμένοι και ευλογημένοι που βγήκατε σχεδόν αλώβητοι από κρίσιμες καταστάσεις.
~ Τον Απρίλιο του 2024 θα προστεθεί η ετήσια κάρτα έως και τον Μάρτιο του 2025 
 

ΖΩΔΙΑ του ΝΕΡΟΥ:



* * ΚΑΡΚΙΝΟΙ

Απρίλιος 2014 - Μάρτιος 2015:
Η ετήσια κάρτα σας ήταν η ΔΥΝΑΜΗ που σας έδωσε απύθμενο κουράγιο για να πετύχετε τους στόχους σας. Σίγουρα θα πήρατε αυτό που σας αξίζει, αλλά όχι όπως εσείς θα το θέλατε, αλλά όπως ήταν το δίκαιο. Σας συμβούλεψα, προσοχή μόνο στον διπλό εαυτό σας που σας δημιουργεί απαισιόδοξες σκέψεις. Κι αν αποβάλατε απ’ το μυαλό σας ότι πονάει και δεν είναι στο χέρι σας να αλλάξει, και το οποίο ’’κλέβει’’ την Δύναμη σας.. τότε στο 2016 αλλάζετε την ζωή σας προς το καλύτερο, διότι τότε θα νιώθετε πιο δυνατοί. 
Το 2015 - 2016:
Η ετήσια κάρτα σας ήταν ο ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΣ ή αλλιώς ο Εγκλωβισμένος. Αυτή η κάρτα επιδρά θετικά σε σας, διότι σημαίνει ότι ήρθε ο καιρός να απαλλαχθείτε από καταστάσεις που σας κρατούν παγιδευμένους μέσα σε παρελθοντικές πικρίες κάθε μορφής. Ήταν η καλύτερη χρονιά για να βάλετε τα όρια σας, και να προγραμματίσετε την ζωή σας σε νέες βάσεις, που όσο κι αν σας πόνεσε αυτό, μέσα στο 2016 αναρωτηθήκατε γιατί δεν το κάνατε πολύ νωρίτερα.
Το 2016 - 2017:
Η ετήσια κάρτα σας ήταν  ο ΘΑΝΑΤΟΣ.. οπότε επανήλθα στα παραπάνω. Η κάρτα αυτή σήμαινε το τέλος μιας ανεπιθύμητης σχέσης ή μιας στάσιμης – άρρωστης κατάστασης. Οπότε, είτε αυτό αφορούσε την προσωπική σας ζωή, είτε τον οικονομικο_επαγγελματικό σας τομέα, σίγουρα έπρεπε να δοθεί τέλος, για να υπάρχει χώρος και χρόνος για νέα πράγματα στην ζωή σας. Η κάρτα αυτή παράλληλα φέρνει την αρχή μιας καλύτερης εποχής, όπως και νέα πρόσωπα στην ζωή σας, που στο 2017 θα επαναφέρουν την ζεστασιά στην ψυχή σας.
Το 2017 - 2018:
Η ετήσια κάρτα σας είναι η ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ που έχει δύο ερμηνείες. Τα όποια σχέδια σας για το 2017 δεν κινδυνεύουν, αρκεί να μην ανοίξατε νέες οικονομικές υποχρεώσεις, για να αποδείξετε πόσο ικανοί ή καλοί είστε. Καλά κάνετε και τα πάντα τα εξετάζετε πλέον επιφυλακτικά, ωστόσο συμβουλεύω να αποβάλετε τις  φοβίες σας, μην τυχών χάσετε όσα θεωρείτε ότι σας διασφαλίζουν. Συνήθως προκαλούμε αυτό που φοβόμαστε πιο πολύ, γι΄ αυτό αφήστε να σας οδηγεί η λογική, περισσότερο απ’ το συναίσθημα. Επίσης η κάρτα αυτή για εσάς σημαίνει ότι θα έχετε σωστότερη κρίση για άτομα και πράγματα που έχουν σχέση με το παρελθόν σας, ή που μπήκαν πρόσφατα στην ζωή σας. 
Το 2018 - 2019: 
Η ετήσια κάρτα σας είναι ο ΔΙΑΟΛΟΣ,, ωστόσο αυτό δεν πρέπει να σας τρομάζει. Αντιθέτως, είναι η χρονιά που σας κάνει πιο υποψιασμένους, κι έτσι μόνο βγαίνετε κερδισμένοι. Παράλληλα, είναι σαν να λέμε “γυρίζει ο τροχός” .. και παίρνετε την ικανοποίηση που χρειάζεστε. Μάλιστα, θα επιτύχετε όλα όσα θέλατε, αφήνοντας όμως τους άλλους να νομίζουν ότι γίνεται το δικό τους. Συμβουλεύω όμως να μην ανοίξετε νέες οικονομικές υποχρεώσεις δίχως να είστε σίγουροι εάν θα μπορέσετε να ανταπεξέλθετε, και ούτε να απομακρυνθείτε από πρόσωπα που είναι σημαντικά στην ζωή σας. Στον έρωτα «σπάει ο διάολος το πόδι του».. και πλέον παίζετε εσείς το παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι. 
Απρίλιος 2019 – Μάρτιος 2020: 
Η ετήσια κάρτα σας είναι ο ΠΥΡΓΟΣ ή αλλιώς τα Κεκτημένα σας.. που σημαίνει πως, ότι αφορά τα περιουσιακά στοιχεία σας ή οικονομικά σας θέματα, πήραν τον δρόμο προς την δικαίωση σας, στον βαθμό που σας αξίζει. Σημαίνει επίσης ότι στηρίξατε σε δυνατότερες βάσεις τα θεμέλια σας (οικογενειακά, επαγγελματικά), και πολύ πιθανόν να ανοίξετε νέο σπιτικό ή να έχετε κάποια επαγγελματική άνοδο. Επίσης θα επιδιώξετε να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας για να φτάσετε κάποιους νέους στόχους σας, ή για να διασφαλίσετε τα Κεκτημένα σας. Τα ερωτικά σας θα σας προβληματίσουν, ωστόσο, εάν τα χειριστείτε με γνώμονα την λογική.. θα λυθούν οριστικά οι προβληματισμοί.
* *  Απρίλιος 2020 – Μάρτιος 2021
Η κάρτα σας το Λαμπερό ΑΣΤΕΡΙ, άσβεστο φως που θα λάμπει για σας στον ουρανό, και θα σας καθοδηγεί σωστά στο κάθε αβέβαιο βήμα σας. Ωστόσο, προκειμένου να δείτε τα συμφέροντα σας πιο καθαρά και δίχως συναισθηματισμού, ο Δίας θα αυξηθεί η αγανάκτηση σας, και ο Κρόνος θα σας παροτρύνει να διεκδικήσετε όλα όσα σας αξίζουν έως το τέλος αυτού του έτους. Η μόνη μου συμβουλή είναι να επιμένετε στους όρους σας – στους κανόνες σας, και θα έχετε το ποθητό αποτέλεσμα έως τον Μάρτιο του 2021. Κάποιες φορές είναι προτιμότερο να αφήσουμε τα πράγματα να ωριμάσουν από μόνα τους, παρά να κάνουμε βήματα πίσω.
* *  Ετήσια κάρτα ~ Περίοδος Απρίλιος 2021 – Μάρτιος 2022
Είστε οι πιο τυχεροί καθώς η ετήσια κάρτα σας η ΣΕΛΗΝΗ.. διότι Κυβερνήτης σας είναι η Σελήνη. Θα είναι μια δημιουργική χρονιά για σας και διόλου τυχαίο αφού μετά τα δύσκολα των τελευταίων μηνών έρχεται επιτέλους μεγάλη ανακούφιση. Η Σελήνη θα φροντίζει να φωτίζει τις όποιες σκοτεινές καταστάσεις, οι οποίες άλλοτε σας προκαλούν αβεβαιότητες, κι άλλοτε σας εμποδίζουν να ακολουθήσετε έναν νέο δρόμο στην ζωή σας. Οι προσωπικές σας σχέσεις θα έχουν πιο υγιείς εξελίξεις, και μέσω του έρωτα θα νιώσετε βαθιά ικανοποίηση. Ωστόσο συνιστώ προσοχή στις επιπόλαιες αποφάσεις για σοβαρά θέματα, και στην ψυχοφθόρα καχυποψία σας. Μείνετε ειλικρινείς με τον εαυτό σας.. και μάθετε να παίρνετε για να δίνετε – και όχι να δίνετε για να παίρνετε. 
* *  Ετήσια κάρτα ~ Περίοδος Απρίλιος 2022 – Μάρτιος 2023:
Η ετήσια κάρτα σας υπερισχύει στον Απρίλιο μήνα. Για όλη την παραπάνω χρονική περίοδο, ένα Ηλιακό Έτος, η ετήσια κάρτα σας είναι ο ΗΛΙΟΣ. Μετά την προηγούμενη που ήταν η Σελήνη, ο Ήλιος σας δίνει πολλές ευκαιρίες αλλά και δυνατότητες επιλογών για βήματα προς νέες εποχές, σε όλους τους τομείς (επαγγελματικούς και προσωπικούς). Ωστόσο σας συμβουλεύω να παίρνετε αποφάσεις με γνώμονα την λογική, και να πάψετε να ζείτε με τις παρελθοντικές πίκρες για συντροφιά. Χαρείτε την ζωή με όσα σας δίνονται, και ο Δίας θα τροφοδοτήσει με τύχη τα νέα όνειρα σας. Έτσι, ακόμη και στα αισθηματικά σας, ο Ήλιος στεγνώνει τα δάκρυα σας. Κι αν ακολουθήσετε τις συμβουλές μου (και το εύχομαι), θα καταφέρετε να βάλετε σε νέες βάσεις τις προτεραιότητες σας, και σίγουρα θα λάβετε υποστήριξη από άτομα που θα συμβάλουν στις προσωπικές επιτυχίες σας. Αν δεν το πράξετε.. τότε δεν θα είστε για λύπηση !!. Επίσης είναι πολύ πιθανόν μέσα σε αυτό το έτος να δημιουργήσετε οικογένεια, ή να έρθετε ακόμη πιο κοντά στην ήδη υπάρχουσα οικογένεια σας. Από εσάς εξαρτάται.
* * Ετήσια κάρτα ~ Περίοδος Απρίλιος 2023 – Μάρτιος 2024:
Η ΚΡΙΣΗ είναι η ετήσια κάρτας, η οποία θα επηρεάζει και όλες τις μηνιαίες στο παραπάνω Ηλιακό Έτος. Σε συνδυασμό με την ετήσια για όλους τους Ζωδιακούς Αστερισμός που είναι «ο Πύργος» .. θα είναι όντως η πιο κρίσιμη χρονιά για σας. Σίγουρα θα πρέπει να πάρετε μεγάλες και αλάνθαστες αποφάσεις για την προσωπική σας ζωή – την εξέλιξη σας. Ωστόσο, ας εστιάσουμε στην καλή της έννοια για εξετάσουμε το αποτέλεσμα. Το 2020 έως και τέλη του 2022, ήταν χρονιές που σας κούρασαν, κυρίως σε ό,τι είχε σχέση με πρακτικά θέματα, αλλά και σας βοήθησαν ώστε να μπορέσετε να αποβάλετε την αβεβαιότητα, κατά πόσο θα μπορούσατε να αντεπεξέλθετε. Επίσης σας έδωσε και κάποια επιβεβαίωση – ικανοποίηση, που είχε θετικό αντίκτυπο στην προσωπική σας ζωή. Μέσα σ’ αυτήν την χρονιά θα έχετε να διαλέξετε μεταξύ των προσωπικών σας αναγκών και της επαγγελματικής σας σταδιοδρομίας, ή την διασφάλιση της περιουσίας σας. Δηλαδή, τα προσωπικά σας ζητούμενα θα έρθουν σε σύγκρουση με τα οικονομικά σας συμφέροντα. Καταστάσεις που απαιτούν ψυχραιμία για να κρατήσετε τις ισορροπίες σας. Ωστόσο θα έχετε όλα τα εφόδια που σας χρειάζονται, ώστε να βρείτε την “Σολομώντεια λύση”, αρκεί να μην χάσετε το μέτρο δίνοντας βαρύτητα σε αυτά που περιμένουν οι άλλοι από εσάς.
~ Τον Απρίλιο του 2024 θα προστεθεί η ετήσια κάρτα έως και τον Μάρτιο του 2025 



* * ΣΚΟΡΠΙΟΙ
 
Απρίλιος 2014 - Μάρτιος 2015: 
Η ετήσια κάρτα σας ήταν ο ΔΙΑΟΛΟΣ,, διόλου άσχημη κάρτα για τον Σκορπιό. Αντιθέτως, πολλές φορές οδηγούμε μια κατάσταση στο επιθυμητό αποτέλεσμα, αφήνοντας τους άλλους να πιστεύουν ότι παίζουμε τον ρόλο που εκείνοι θέλουν από εμάς. Σίγουρα δεχθήκατε μεγάλες πιέσεις από τον Κρόνο με σκοπό να αλλάξετε τακτική, ωστόσο τελικώς επιτύχατε όσα θέλατε, αφήνοντας όμως τους άλλους να νομίζουν ότι γίνεται το δικό τους. Τελικώς για τους περισσότερους από εσάς, στο 2016  ανοίχτηκαν νέοι ορίζοντες σε κάποιον τομέα της ζωής σας.
Το 2015 - 2016:
Η ετήσια κάρτα σας ήταν ο ΠΥΡΓΟΣ ή αλλιώς τα Κεκτημένα σας. Ότι αφορούσε περιουσιακά στοιχεία ή οικονομικά σας θέματα, έπρεπε να τα στηρίξετε σε δυνατότερες βάσεις. Η κάρτα αυτή σημαίνει για εσάς επίσης ότι πιθανόν να ανοίξετε νέο σπιτικό, ή θα βάλετε τα θεμέλια για κάποιον επαγγελματικό στόχο. Ωστόσο, σας τόνισα πως θα δικαιωθείτε στον βαθμό που σας αξίζει, καθώς ο Κρόνος απ’ τον Τοξότη στο 2016 σας φέρνει πιο κοντά στους στόχους σας.
Το 2016 - 2017:
Σαν δώρο απ’ τον Κρόνο που τον φιλοξενήσατε πριν μετακομίσει στον Τοξότη, είχατε ως ετήσια κάρτα σας το Λαμπερό ΑΣΤΕΡΙ. Ένα άσβεστο αστέρι που έλαμπε για σας στον ουρανό, και σας καθοδηγούσε σωστά σε κάθε αβέβαιο βήμα σας. Το ένστικτο σας αυξήθηκε, και έτσι μπορούσατε να διακρίνετε καθαρότερα το συμφέρον σας, το οποίο έπρεπε να το διεκδικήσετε. Συμβούλεψα μόνο προσοχή, «μην ποντάρετε σε κουτσό άλογο», διότι κάποιες φορές είναι προτιμότερο να αφήσουμε τα πράγματα να ωριμάσουν από μόνα τους, παρά να ρισκάρουμε για το ποθητό αποτέλεσμα. Αυτό αφορούσε και την προσωπική σας ζωή.
Το 2017 - 2018:
Η ετήσια κάρτα σας είναι η ΣΕΛΗΝΗ.. διόλου τυχαίο καθώς ο τροχός γυρίζει, και μετά τα δύσκολα των τελευταίων ετών, έρχεται η ανακούφιση. Είστε “οπαδοί” της Σελήνης, που φροντίζει να φωτίζει τις όποιες σκοτεινές καταστάσεις,  οι οποίες άλλοτε σας προκαλούν αβεβαιότητες, κι άλλοτε σας εμποδίζουν να ακολουθήσετε έναν νέο δρόμο στην ζωή σας. Οι προσωπικές σας σχέσεις θα έχουν πιο υγιείς εξελίξεις.. και μέσω του Έρωτα, θα νιώσετε βαθιά ικανοποίηση. Ωστόσο συνιστώ προσοχή στις επιπόλαιες αποφάσεις για σοβαρά θέματα, στην ζήλια σας, και στην καχυποψία σας. Μείνετε ειλικρινείς με τον εαυτό σας.. και μάθετε να παίρνετε για να δίνετε – και όχι να δίνετε για να παίρνετε. 
Το 2018 - 2019: 
Η ετήσια κάρτα σας είναι ο ΗΛΙΟΣ, που σε συνδυασμό με τον Δία στον Αστερισμό σας, οι περισσότερες εξελίξεις θα είναι σαν βούτυρο στο ψωμί σας. Ωστόσο, για να λάμψετε στον Ήλιο, αγαπήστε περισσότερο τον ίδιο σας τον εαυτό.. και πάψτε να επενδύετε σε άλλους αξίες τις οποίες δεν έχουν. Τόσο στα οικονομικά σας ζητούμενα, όσο και στα ερωτικά σας, συμβουλεύω να επενδύστε εκεί που υπάρχουν κοινά συμφέροντα – κοινά ενδιαφέροντα – και όπου νιώθετε την αρμονία στον αισθηματικό σας κόσμο.. αλλά μην ξεχνάτε «ουδέν κρυπτόν υπό τον Ήλιο. Το Σύμπαν θα ανταμείψει εις διπλούν τον αγώνα σας, αρκεί όσα θελήσετε να διεκδικήσετε, να σας ανήκουν δικαιωματικά.
Απρίλιος 2019 – Μάρτιος 2020: 
Η ετήσια κάρτα σας είναι η ΚΡΙΣΗ και όντως είναι μια κρίσιμη χρονιά για σας, αλλά με την καλή της έννοια. Είναι η χρονιά που έχετε να διαλέξετε μεταξύ των προσωπικών σας επιθυμιών και της επαγγελματικής σας αναρρίχησης,  που απαιτεί να κοπιάσετε για να κρατήσετε τις ισορροπίες. Ωστόσο, έχετε όλα τα εφόδια που σας χρειάζονταν για να φτάσετε ψηλά, τόσο κοινωνικά όσο και επαγγελματικά, και έτσι η ικανοποίηση που θα εισπράξετε, θα απογειώσει και την προσωπική σας ζωή. Είναι η χρονιά που θέλει υπομονή – επιμονή – σωστούς υπολογισμούς, και ακόμη και στον έρωτα, θα πάρετε αυτό που σας αξίζει. Αρκεί να μη χάσετε το μέτρο, διότι όποιος θέλει τα πολλά – χάνει και τα λίγα.
* *  Απρίλιος 2020 – Μάρτιος 2021
Η ετήσια κάρτα σας είναι ο ΚΟΣΜΟΣ .. και είναι η χρονιά που στο χέρι σας είναι να πάρετε αυτό που σας αξίζει, εφόσον προηγουμένως θέσετε τα όρια σας απέναντι στους άλλους. Ένας νέος κόσμος ξεδιπλώθηκε στα πόδια σας στα τέλη του 2020, ή τουλάχιστον, εσείς αρχίσατε να βλέπετε τα πράγματα με άλλο μάτι. Αναγνωρίζονται οι αξίες σας, και παράλληλα παίρνετε την ηθική ικανοποίηση σας από κάποιους που σας πίκραναν. Επίσης ο Πλούτωνας σίγουρα θα εκπληρώσει κάποιο σας όνειρο αισθηματικής φύσης.. εφόσον όμως προηγουμένως δώσετε τέλος σε κάτι που μόνο μέσα στην φαντασία σας υπάρχει.
* *  Ετήσια κάρτα ~ Περίοδος Απρίλιος 2021 – Μάρτιος 2022
Η ετήσια κάρτα σας είναι ο ΤΡΕΛΟΣ ή αλλιώς ο Ονειροπόλος !!. Μπορούμε να πούμε πως η κάρτα αυτή είναι ό,τι καλύτερο σας χρειάζεται, μετά από αρκετούς συμβιβασμός με τα «ναι μεν, αλλά έτσι πρέπει». Αφήνεστε στα θέλω σας, και ή που θα είστε τρελή χαρά γεμάτοι κι ας καίγεται ο κόσμος γύρω σας, ή που θα θέλετε την μοναξιά σας σαν λέτε «αφήστε με όνειρο ζώ, μην με ξυπνάτε». Ωστόσο δεν θα κινδυνεύσουν τα οικονομικά σας εάν δώσετε στις προτεραιότητες σας την απαιτούμενη βαρύτητα, που θα σας κρατήσει προσγειωμένους στα καθήκοντα σας. Έτσι θα είναι για εσάς μια χρονιά που χαζά – χαζά ευνοείστε να χαρείτε την ζωή και τον έρωτα.. αρκεί να μην θέσετε σε κίνδυνο τα συμφέροντα σας.
* *  Ετήσια κάρτα ~ Περίοδος Απρίλιος 2022 – Μάρτιος 2023:
Η ετήσια κάρτα σας υπερισχύει στον Απρίλιο μήνα. Για όλη την παραπάνω χρονική περίοδο, ένα Ηλιακό Έτος, η ετήσια κάρτα σας είναι ο ΜΑΓΟΣ, ή αλλιώς ο Θαυματοποιός. Μην κουράζετε το μυαλό σας φτιάχνοντας υποθετικά σενάρια, αντί να απαιτήσετε εξηγήσεις. Πιθανόν τα πράγματα να μην είναι όπως εσείς υποθέτετε ή υποψιάζεστε – αλλά και ενδεχομένως σωστά έχετε αμφιβολίες, αλλά ο νούς σας δεν πάει κάν’ στην πραγματικότητα. Συνεπώς για να πάρετε σοβαρές αποφάσεις, θα πρέπει να διαλευκάνετε καταστάσεις που σας προβληματίζουν. Είτε αφορούν τα οικονομικόεπαγγελματικά σας, είτε τα προσωπικά σας. ‘Έως τα τέλη του 2022 θα διαπιστώσετε ότι μπορείτε να κάνετε κάποιο όνειρο σας πραγματικότητα, και μάλιστα θα είναι πολύ πιο εύκολο απ’ όσο νομίζατε. Πιθανόν να αφορά σπουδές ή κάποια εξειδίκευση. Επίσης έτσι ως δια μαγείας..  θα δοθεί τέλος σε κάποιες ψυχοφθόρες καταστάσεις, ή θα βγείτε από ένα αδιέξοδο, ή θα επιλυθεί κάποιο σοβαρό θέμα σας νομικής φύσεως. Ωστόσο να θυμάστε ότι την μαγεία – το θαύμα, το έλκουμε εμείς προς το μέρος μας.. Αλλιώς.. τίποτα δεν μας χαρίζεται !!.
* * Ετήσια κάρτα ~ Περίοδος Απρίλιος 2023 – Μάρτιος 2024:
Η ΠΥΘΙΑ ή κι αλλιώς Αρχιέρεια.είναι η ετήσια κάρτας, η οποία θα επηρεάζει και όλες τις μηνιαίες στο παραπάνω Ηλιακό Έτος. Σε συνδυασμό με την ετήσια για όλους τους Ζωδιακούς Αστερισμός που είναι «ο Πύργος» .. και σημαίνει ότι η διαίσθηση σας θα βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα, την οποία άλλωστε την διαθέτετε από την φύση σας, όπως και την στρατηγική για να περνάτε στους άλλους τα ΘΕΛΩ σας. Ωστόσο θα πρέπει να εμβαθύνετε όσα αντιλαμβάνεστε, ή όσα θα ειπωθούν από πρόσωπα που έχουν κάποια σημαντική θέση στην ζωή σας, ή βασίζεστε σε αυτά σε ό,τι αφορά τα οικονομικά σας. Θα σας πλησιάσουν νέα πρόσωπα και συμβουλεύω να μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα λόγω ενθουσιασμού, αλλά να εμπιστευτείτε το ένστικτο σας. Και κυρίως, δεν είναι καλή χρονιά για να ανοιχτείτε οικονομικά, ή για να αναζητήσετε την τύχη σας σε περιβάλλον με άγνωστα πρόσωπα. Τα μελλοντικά σας σχέδια, μην τα εμπιστεύεστε σε άτομα που δεν είναι δοκιμασμένη η σχέση σας. Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σας, θα έχετε στήριξη από πρόσωπο σε κάποιο θέμα σας. Ωστόσο, τουλάχιστον για το έτος 2023, η συμβουλή μου είναι να μετριάσετε τα κριτήρια σας για τον ιδανικό σύντροφο της ζωής σας, άν θέλετε να βελτιώσετε την συναισθηματική σας ζωή.
~ Τον Απρίλιο του 2024 θα προστεθεί η ετήσια κάρτα έως και τον Μάρτιο του 2025 



* * ΙΧΘΕΙΣ
 
Απρίλιος 2014 - Μάρτιος 2015: 
Η ετήσια κάρτα σας ήταν ο ΗΛΙΟΣ, ωστόσο, για να λάμψετε στον Ήλιο, μην ξεχνάτε "ουδέν κρυπτόν υπό τον Ήλιο".   Αποδεχθείτε την πραγματικότητα, και πάψτε να επενδύετε σε άλλους αξίες τις οποίες δεν έχουν. Τόσο στα οικονομικά σας ζητούμενα, όσο και στα ερωτικά σας, συμβουλεύω να επενδύστε εκεί που υπάρχουν κοινά συμφέροντα – κοινά ενδιαφέροντα – και όπου νιώθετε την αρμονία στον αισθηματικό σας κόσμο.. καθώς στην επόμενη χρονιά, θα θελήσετε να διεκδικήσετε, όσα σας ανήκουν δικαιωματικά.
Το 2015 - 2016:
Η ετήσια κάρτα σας ήταν η ΚΡΙΣΗ και όντως ήταν μια κρίσιμη χρονιά για σας, αλλά με την καλή της έννοια. Μάλιστα, εάν προσπαθήσατε να είστε εγκρατείς σε ότι αφορά τις προσωπικές σας επιθυμίες, είχατε όλα τα εφόδια που σας χρειάζονταν για να αναρριχηθείτε, τόσο κοινωνικά όσο και επαγγελματικά. Επομένως, σίγουρα χρειάστηκε να κοπιάσετε, αλλά η ικανοποίηση που τελικώς εισπράξατε μέσα στο 2016, είχε θετικό αντίκτυπο ακόμη και στην προσωπική σας ζωή.
Το 2016 - 2017:
Η ετήσια κάρτα σας ήταν ο ΚΟΣΜΟΣ .. και ήταν η χρονιά που στο χέρι σας ήτανε να πάρετε αυτό που σας αξίζει. Ένας νέος κόσμος ξεδιπλώθηκε στα πόδια σας, ή τουλάχιστον, εσείς αρχίσατε να βλέπετε τα πράγματα με άλλο μάτι. Αναγνωρίστηκαν  οι αξίες σας, και παράλληλα πήρατε την ηθική ικανοποίηση σας από κάποιους που σας πίκραναν. Επίσης ο Δίας απ’ τον Αστερισμό της Παρθένου που είναι απέναντι σας, έως τον Αύγουστο, σίγουρα εκπλήρωσε κάποιο σας όνειρο.. εφόσον όμως προηγουμένως, δώσατε τέλος σε κάτι που μόνο μέσα στην φαντασία σας υπάρχει. 
Το 2017 - 2018:
Η κάρτα σας είναι ο ΤΡΕΛΟΣ ή αλλιώς ο Ονειροπόλος !!. Για τα ψαράκια που μονίμως ονειροπολούν, μπορούμε να πούμε πως η κάρτα αυτή «ρίχνει λάδι στην φωτιά». Σίγουρα, θα έχετε σκαμπανεβάσματα. Δηλαδή, ή που θα είστε τρελή χαρά γεμάτοι κι ας καίγεται ο κόσμος γύρω σας, ή που θα λέτε «αφήστε με στον κόσμο μου, όνειρο ζώ, μην με ξυπνάτε». Ωστόσο, εάν δώσετε βαρύτητα στα συμφέροντα σας, έτσι ώστε αυτά, να σας κρατήσουν  προσγειωμένους στην πραγματικότητα.. θα είναι για εσάς η χρονιά που χαζά – χαζά, θα γεμίζει η τσέπη λεφτά.. κι όσο κουδουνίζει το πουγκί, δεν σταματά να παίζει το βιολί. Επομένως, θα ευνοηθείτε να χαρείτε την πραγματική ζωή και τον έρωτα.. αρκεί να μην θέσετε σε κίνδυνο τα συμφέροντα σας.
Το 2018 - 2019: 
Η κάρτα σας είναι ο ΜΑΓΟΣ, ή αλλιώς ο Θαυματοποιός. Μην κουράζετε το μυαλό σας φτιάχνοντας υποθετικά σενάρια. Στο έτος αυτό θα έχετε νέες εμπνεύσεις – νέες ιδέες, για όλα όσα σας απασχολούν. Έως τις αρχές του Καλοκαιριού, θα διαπιστώσετε ότι μπορείτε να κάνετε κάποιο όνειρο σας πραγματικότητα, και μάλιστα θα είναι πολύ πιο εύκολο απ’ όσο νομίζατε. Επίσης είναι το έτος που έτσι ως δια μαγείας..  θα δοθεί τέλος σε κάποιες ψυχοφθόρες καταστάσεις, ή θα βγείτε από ένα αδιέξοδο, ή θα επιλυθεί κάποιο θέμα σας νομικής φύσεως. Ωστόσο να θυμάστε ότι, την μαγεία – το θαύμα το έλκουμε εμείς προς το μέρος μας, ενδυναμώνοντας την θέληση της ψυχής μας. Αλλιώς.. τίποτα δεν μας χαρίζεται !!.
Απρίλιος 2019 – Μάρτιος 2020: 
Η ετήσια κάρτα σας είναι η ΠΥΘΙΑ ή κι αλλιώς Αρχιέρεια. Η διαίσθηση σας θα βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα. Εκμεταλλευτείτε το. Ωστόσο θα πρέπει να εμβαθύνετε όσα αντιλαμβάνεστε, ή όσα θα ειπωθούν από πρόσωπα που έχουν κάποια σημαντική θέση. Μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα, και μην ανοίγεστε οικονομικά. Για τα μελλοντικά σας σχέδια, κυρίως σε ότι αφορά τα επαγγελματικά ή καταστάσεις που αναμένετε να έχουν υλικό όφελος, κρατήστε σιγή ιχθύος. Συμβουλή μου είναι, βάλτε τις συναισθηματικές σας “ανησυχίες” σε δεύτερη μοίρα. Είναι το έτος που θα έχετε μια πρόσθετη προστασία, θα μπορούσαμε να το πούμε «φύλακα άγγελο», ίσως άτομο θηλυκού γένους που θα σας στηρίξει, ή πρόσωπο που θα σας βοηθήσει σε κάποιον σκοπό σας.
* *  Απρίλιος 2020 – Μάρτιος 2021
Η ετήσια κάρτα σας είναι η Αυτοκράτειρα, στις μέρες μας είναι η Θεομήτωρ για τους χριστιανούς. Η προστασία της σε άλλες περιπτώσεις θα λειτουργεί ως «φύλακας άγγελος» ώστε το χειρότερο να μην συμβεί, και σε άλλες περιπτώσεις μέσω τρίτων προσώπων (το πιθανότερο θηλυκού γένους) θα εξυπηρετούνται ανάγκες σας, ή θα έχετε υποστήριξη σημαντική. Τα οικονομικά σας βελτιώνονται μετά το Φθινόπωρο, και τα αισθηματικά σας παίρνουν νέα τροπή, πιο θετική. Ωστόσο θα χρειαστεί να συμβιβαστείτε με κάποιους κανόνες, ή νέους ρυθμούς. Είτε αυτό αφορά τα επαγγελματικά σας είτε την προσωπική σας ζωή, αρχικά ίσως να προβληματιστείτε, αλλά σύντομα θα εγκλιματιστείτε στα νέα δεδομένα.
* *  Ετήσια κάρτα ~ Περίοδος Απρίλιος 2021 – Μάρτιος 2022
Ο Αυτοκράτορας ακολουθεί ως ετήσια κάρτα σας. Ο Αυτοκράτορας ερμηνεύεται ως ισχυρή υποστήριξη από ανώτερη Υπόσταση (Θεϊκή θα λέγαμε στις μέρες μας), που ωστόσο θα την έχετε εφόσον βαδίζετε σύμφωνα με τους Συμπαντικούς κανόνες περί ηθικών αρχών. Βέβαια θαύματα δεν σας τάζω, διότι θα χρειαστεί να κοπιάσετε ώσπου να αξιοποιηθούν τα ταλέντα σας – να αναγνωριστούν οι αξίες σας σε όποιο νέο επιχείρημα σας. Πριν όμως τα επόμενα γενέθλια σας (στο 2022) θα νιώσετε δικαιωμένοι – ευλογημένοι, που βγήκατε σχεδόν αλώβητοι από δυσβάσταχτες καταστάσεις. Συμβουλεύω επομένως να μην ανοιχθείτε σε άγνωστα πελάγη, ούτε όμως να μείνετε σε στάσιμα νερά νομίζοντας ότι σας διασφαλίζουν απ’ την θαλασσοταραχή. Και όσο συνεχίζει να βρίσκεται ο Κυβερνήτης σας Ποσειδώνας στον Αστερισμό σας, θα σας διδάσκει πως «τα όνειρα γίνονται αληθινά, όταν πιστέψουμε σε αυτά» !!.
* *  Ετήσια κάρτα ~ Περίοδος Απρίλιος 2022 – Μάρτιος 2023:
Η ετήσια κάρτα σας υπερισχύει στον Απρίλιο μήνα. Και για όλη την παραπάνω χρονική περίοδο, ένα Ηλιακό Έτος, η ετήσια κάρτα σας είναι ο Γεφυροποιός, που παλιότερα είχε την έννοια του Ιεροφάντη. Ξεκινάει νέα περίοδος που θα εξανεμίσει την αίσθηση του ανικανοποίητου, ή ενός πραγματικού κενού. Ο Γεφυροποιός ερμηνεύεται ως μια φιγούρα, που ευνοεί να περάσουμε στην απέναντι όχθη (μεταφορικά και κυριολεκτικά) στήνοντας γέφυρα, είτε για να διευκολυνθεί η μετακίνηση μας – είτε για να μην ξεκοπούμε απ’ την απέναντι πλευρά. Επομένως στο έτος αυτό θα σας απασχολήσουν οι αποστάσεις με την ευρύτερη έννοια, τις οποίες από την προηγούμενη χρονιά σκέφτεστε τρόπους πώς να τις γεφυρώσετε. Όπως π.χ. αποστάσεις στις καθημερινές μετακινήσεις σας – την αγορά μεταφορικού μέσου – την δυνατότητα να βρίσκεστε πότε από την μία πλευρά και πότε απ’ την άλλη – ή πώς να διατηρήσετε κάποιες επικοινωνίες εξ’ αποστάσεως κ.λ.π. Η αίσθηση της απόστασης ενδέχεται να οφείλεται στην απομάκρυνση κάποιων προσώπων, ή στην μη ανταπόκριση από πρόσωπα που θα θέλατε στην ζωή σας. Ωστόσο η τύχη σας ευνοεί να «γεφυρώσετε» τα όποια κενά σας, τόσο από πρακτικής πλευράς, όσο και στην προσωπική ή ερωτική σας ζωή, αλλά κυρίως, να εξαλειφθεί το κενό στον εσωτερικό σας κόσμο. Συμβουλεύω να δώσετε χρόνο στον εαυτό σας αλλά και χώρο στην ζωή σας, σε αυτούς που θέλουν να σας πλησιάσουν. Έως την Εαρινή Ισημερία του 2023, θα νιώθετε καλυμμένοι.
* * Ετήσια κάρτα ~ Περίοδος Απρίλιος 2023 – Μάρτιος 2024:
Η κάρτα των Εραστών απεικονίζει τους αιώνιους εραστές Άρη και Αφροδίτη, που ωστόσο είναι «δύο άκρα αντίθετα». Αυτή θα είναι η ετήσια κάρτα σας, η οποία θα επηρεάζει κι όλες τις μηνιαίες στο παραπάνω Ηλιακό Έτος. Σε συνδυασμό με την ετήσια για όλους τους Ζωδιακούς Αστερισμούς που είναι ο Πύργος .. σημαίνει πως τα συναισθηματικά σας ζητούμενα θα παίζουν σημαντικό ρόλο στις επιλογές σας, και σίγουρα θέλει ιδιαίτερη προσοχή όλο το έτος, σε ό,τι αφορά τα υπόλοιπα προσωπικά σας θέματα (επαγγελματικά, οικονομικά κ.λ.π.).. τούτο διότι τα αποτέλεσμα θα είναι ή θετικά - ή αρνητικά.  
~ Θυμηθείτε ότι στον Ιανουάριο του 2023 είχατε ως μηνιαία κάρτα τους Εραστές .. συνεπώς έχετε μια εικόνα τί προέκυψε στον Ιανουάριο και πώς εξελίχθηκαν οι καταστάσεις. Οι εραστές, σάς φέρνουν τόσα θετικά όσα και τα αρνητικά.
Αρχίζοντας απ’ τα θετικά λόγω Αφροδίτης, που υποστηρίζει τον κανόνα «τα ετερώνυμα έλκονται», εάν έχετε μια δοκιμασμένη σχέση, έχετε ήδη βρεί το ταίρι που καλύπτει τα δικά σας κενά, κι αν βάλετε μαζί στο τραπέζι τα οικονομικό_επαγγελματικά σας πλάνα.. η μεταξύ σας χημεία θα “ορθώσει τοίχο” στις όποιες κακοτυχίες ή απώλειες. Στα θετικά επίσης είναι ότι θα κερδίσετε μια μάχη που την δίνετε χρόνια, βελτιώνοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο την προσωπική σας ζωή, όπως και θεμελιώνοντας την θέση σας στον χώρο της εργασίας σας. Ωστόσο θα τα καταφέρετε βάζοντας σε τρίτους τα όρια σας, ειδικά σε ό,τι αφορά προσωπικά σας ζητούμενα. Ακόμη, θέλει προσοχή να μην δημιουργηθούν εντάσεις στον επαγγελματικό σας χώρο, και συμβουλεύω να χειρίζεστε τις όποιες αντιπάθειες ή εκνευριστικές συμπεριφορές με «Αρήσια» στρατηγική !!
Και επιπλέον μπορεί να θεωρηθεί θετικό.. όσοι θέλουν να απαλλαχθούν από μία αποτυχημένη δέσμευση (διαζύγιο, συνεταιρισμό), κι έχουν την εντύπωση πως θα αντιμετωπίσουν αντιστάσεις.. η διάλυση θα γίνει με πολύ “ανώδυνο” τρόπο εάν φερθούν δίκαια.
Εξετάζοντας τα αρνητικά από πλευράς του πολεμοχαρή Άρη, σημαίνει ότι τα θεμέλια του Πύργου σας τρίζουν. Και συγκεκριμένα, όσον αφορά τα αισθηματικά σας, κλονίζουν τα πάντα στην ζωή σας οι διπλές σχέσεις (είτε απ’ την δική σας είτε απ΄ την άλλη πλευρά) - σχέσεις που αποσκοπούν κάπου (απ’ την μία ή την άλλη πλευρά) - αλλά και εφήμερα φλέρτ που ροκανίζουν πολύτιμο χρόνο όπως και την τσέπη. Τα παραπάνω θα φέρνουν έντονες εντάσεις, καυγάδες και απογοητεύσεις, ενώ παράλληλα θα έχουν ως αντίκτυπο να κλονιστούν σοβαρά τα οικονομικά σας. Είτε λόγω σπατάλης – είτε λόγω προβλημάτων και στην εργασία σας – είτε λόγω αντιρρήσεων απ’ το περιβάλλον σας να σάς στηρίξουν οικονομικά.. υπάρχει πιθανότητα να μείνετε τελικώς μόνοι και χρεωμένοι. Συνιστώ επομένως μεγάλη προσοχή !!.
~ Τον Απρίλιο του 2024 θα προστεθεί η ετήσια κάρτα έως και τον Μάρτιο του 2025   


~ ~ ~ ~ Θα επανέρχομαι με μηνιαίες δημοσιεύσεις μου, με αφιέρωμα στον κάθε Ζωδιακό Αστερισμό που τον εκπροσωπεί. Επαναλαμβάνω πως όποια κι αν είναι η μηνιαία κάρτα σας, θα την εξετάζεται σε συνδυασμό με την ετήσια κάρτα σας του ίδιου Ηλιακού Έτους. 
Οι προβλέψεις αποθηκεύονται στα αρχεία των δημοσιεύσεων μου (ανά έτος - μήνα - μέρα), βλέπετε στην δεξιά πλευρά της αρχικής σελίδας.


ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ:
* * Πλανήτες Κυβερνήτες - Συμβολισμοί.. και οι διελεύσεις τους απ’ όλους τους Ζωδιακούς Αστερισμούς, με Προβλέψεις έως και το 2040:

Ανοίξτε τον σύνδεσμο:

 


ΩΣΤΟΣΟ:
Για να αξιοποιήσουμε μια πρόβλεψη για τα επόμενα βήματα μας, θα πρέπει να συμβιβαστούμε με την ιδέα ότι η ζωή μοιάζει με μπούμερανγκ. Ότι εκπέμπεις – ότι δίνεις, αργά ή γρήγορα κάνει τον κύκλο του και επιστρέφει σε εσένα !!. 



ΜΑΡΙΑΝΝΑ
*Σύμβουλος σχέσεων - Ψυχαναλύτρια, Ψυχοερευνήτρια*
        

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου