Δημοφιλείς αναρτήσεις

Κυριακή, 16 Απριλίου 2017

αρχείο *Τα Άγια Πάθη*

Χριστός Ανέστη φίλοι μου, κι αν η ευχή μου πιάνει .. 
το τέλος κάθε Γολγοθά, εύχομαι να σημάνει !! 


ΜΑΡΙΑΝΝΑ
*Σύμβουλος σχέσεων - Ψυχαναλύτρια, Ψυχοερευνήτρια*


*Τα Άγια Πάθη.. νέο μου αρχείο έτους 2017*


Πρόκειται για άρθρα μου, τα οποία δημοσίευσα εν όψει της εβδομάδας Των Παθών Του.  
Ωστόσο, προσωπικά θεωρώ πως είναι λάθος να θυμόμαστε την αισχρή προδοσία Του και τον μαρτυρικό Του θάνατο, μόνο κατά την εβδομάδα Των Παθών Του.

Η επιστήμη φίλοι μου δεν αντικρούεται με την θρησκεία. Αντιθέτως, την ενισχύει στα σημεία που οι άνθρωποι τρέφουν αμφιβολίες. Μέσα από τα παρακάτω άρθρα μου προκύπτουν πτυχές της ιστορίας, άγνωστες για τους πολλούς. Συγκλονιστικές μάλιστα οι αποκαλύψεις, σε ότι αφορά τις τελευταίες Του ημέρες έως την ταφή Του !!. 
Πιστεύω ότι παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον, ακόμη και γι’ αυτούς που δεν νιώθουν να έχουν ιδιαίτερα καλές σχέσεις με τον Θεό. 
Αστρονομικές ερμηνείες σε συνδυασμό με ιστορικά ντοκουμέντα σχετικά με την Ματωμένη Πανσέληνο. Αποκαλύψεις από αναγνωρισμένες πηγές ερευνών – διευκρινίσεις από διακεκριμένους νομοθέτες και ποινικολόγους – Ιατροδικαστικά πορίσματα και επιστημονικές μελέτες της σημερινής εποχής μας !!.

"Διαβάστε περισσότερα"...  


* Ματωμένη Πανσέληνος Απριλίου.. ερμηνείες με ιστορικά ντοκουμέντα !!

*Νύχτα Τρίτης 11 Απριλίου με ξημέρωμα Τετάρτης 12 Απριλίου του 2017, λαμβάνει χώρα η Ματωμένη Πανσέληνος*..  ακριβώς όπως την νύχτα της αισχρής προδοσίας Του !!.
Η συγκεκριμένη ανάρτηση μου έχει διαφορετικό ύφος απ΄ την οποιαδήποτε άλλη αστρολογική πρόβλεψη, καθότι η Ματωμένη Πανσέληνος του Απριλίου, είναι Φαινόμενο που υπενθυμίζει το κομβικό σημείο της νύχτας της προδοσίας Του. Επίσης, είναι σημαντικό να γνωρίζουμε τις ερμηνείες αυτής της Σελήνης απ΄τους αρχαιότερους χρόνους. 
Επομένως, ουσία έχει να διαβαστεί το κείμενο προσεκτικά και έως το τέλος. Δεν αποσκοπώ να επηρεάσω την άποψη κανενός, αντιθέτως, αφήνω πάντα να οδηγηθείτε σε δικά σας συμπεράσματα.
Ανοίξτε το παρακάτω σύνδεσμό για να διαβάσετε την συνέχεια:


* Η αισχρή προδοσία.. επισφραγίζεται με ένα φιλί !!  
Το συγκεκριμένο άρθρο μου σίγουρα είναι επίκαιρο όταν πλησιάζει η εβδομάδα Των Παθών Του.
Ωστόσο, είναι ένα από τα άρθρα μου που το δημοσιεύω τουλάχιστον τέσσερις φορές τον χρόνο σε διαφορετικές εποχές. Οι λόγοι πιστεύω ότι γίνονται κατανοητοί, εάν διαβάσετε με προσοχή το κείμενο έως το τέλος. Αν μητί άλλο, προσφέρει βάλσαμο σε κάθε πονεμένη ψυχή !!
Σε συνδυασμό με την Ματωμένη Σελήνη, η προδοσία είναι το κομβικό σημείο της πορείας Του επί της Γής..  το οποίο έχει να μας διδάξει πολλά !!.
Ανοίξτε τον παρακάτω σύνδεσμο και καλή σας ανάγνωση:


* Θανάσιμες προδοσίες  .. Ιούδας Ισκαριώτης*

_ Φιλαργυρία, ή Εκδικητικότητα ?!
_ Γιατί ο Ιούδας Τον πρόδωσε με φιλί ?!
_ Ποιοι οι λόγοι αυτοκτονίας του Προδότη ?!
_ Η σύλληψη Του, απαιτούσε προδοσία από μαθητή Του ?!

Ανάλυση του προφίλ του Ιούδα, καθώς μέσα από αυτό αντιλαμβανόμαστε τα κίνητρα του κάθε άλλου προδότη. Σύγχρονοι Ιούδες, που πολύ πιθανόν να γνωρίσαμε στην δική μας εποχή.
Ανοίξτε το παρακάτω σύνδεσμό για να διαβάσετε την συνέχεια:


* Πόσες οι Δίκες Του Ιησού Χριστού ?!... ντοκουμέντα με Νομική ανάλυση !!

Το στυγερότερο έγκλημα της ιστορίας, διαπράχθηκε από άτομα που όφειλαν να διαφυλάξουν τους νόμους !!.
Δεν είναι τυχαίο που σε κάθε περίπτωση, η σφαιρική εξέταση γεγονός είναι απαραίτητη διαδικασία για το ορθό συμπέρασμα. Και καθώς οι λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά, μπορούμε να οδηγηθούμε σε ακλόνητα συμπεράσματα, για τους λόγους που *Επιδίωξαν τον θάνατο Του – την εξόντωση Του, πριν ακόμη την Σταύρωση Του* !!.
Ανάλυση των γεγονότων κατόπιν ολοκληρωμένες μελέτες στην εποχής μας, με διευκρινίσεις από διακεκριμένους νομοθέτες και ποινικολόγους, αποκαλύπτουν τεκμηριωμένες Αλήθειες.. άγνωστες για τους πολλούς !!
Ανοίξτε το παρακάτω σύνδεσμό για να διαβάσετε την συνέχεια:


* Οι τραγικές ώρες Του Χριστού.. ανάλυση σύμφωνα με Ιατροδικαστικά πορίσματα*

Επιστημονικές μελέτες αναλυτικά, οδηγούν σε τεκμηριωμένες Αλήθειες.. άγνωστες για τους πολλούς !!
* * Επιδίωξαν τον θάνατο Του – την εξόντωση Του, πριν ακόμη την Σταύρωση Του:
Βήμα προς βήμα οι *μαρτυρικές ώρες Του Χριστού*. Η ανάλυση του ιστορικού σύμφωνα με επιστημονικές μελέτες και Ιατροδικαστικά πορίσματα της σύγχρονης εποχής μας, αποκαλύπτουν τεκμηριωμένες Αλήθειες.. άγνωστες για τους πολλούς !!
Και για ακόμη μία φορά επαναλαμβάνω φίλοι μου ότι επιστήμη δεν αντικρούεται με την θρησκεία. Αντιθέτως, την ενισχύει στα σημεία που οι άνθρωποι τρέφουν αμφιβολίες !!.
Ανοίξτε το παρακάτω σύνδεσμό για να διαβάσετε την συνέχεια:


*Ανάληψη Του Κυρίου*

Αγαπημένοι μου αναγνώστες φίλοι και φίλες μου, υπερεκτιμούμε την νοημοσύνη μας, ενώ η Πανσοφία Του είναι ασύλληπτη για τον ανθρώπινο νού.  Το κείμενο του συγκεκριμένου μου άρθρου, επέλεξα να είναι σύντομο αλλά “καυτό” !!.
Το δημοσίευσα εν’ όψει της Αναλήψεως Του Κυρίου μας.. ωστόσο αξίζει λίγο απ΄τον χρόνο σας για να το διαβάσετε: 
Ανοίξτε τον παρακάτω σύνδεσμο και καλή σας ανάγνωση:*Πύρινες Γλώσσες.. η απόδειξη της Παντοδυναμίας Του*

Επιφοίτηση Του Αγίου Πνεύματος: Ως γνωστόν η Κυριακή της Πεντηκοστής, είναι η ημέρα που προηγείται της Εμφάνισης του Αγίου Πνεύματος. Δηλαδή σημαίνει ότι έχουν συμπληρωθεί ακριβώς 50 ημέρες μετά Την Λαμπρή, και προετοιμαζόμαστε για να "λάβουμε" το Άγιο Πνεύμα την επόμενη ημέρα. 

Αγαπημένοι μου αναγνώστες, είτε Θαύμα – είτε Φαινόμενο το πούμε.. η ανάλυση μου επί του θέματος αυτού, πιστεύω ότι θα σας συγκλονίσει. Ανοίξτε τον παρακάτω σύνδεσμο και καλή σας ανάγνωση:
https://psychologyastrology.blogspot.gr/2016/06/blog-post_31.html*Κάθε κλειδαριά, έχει το δικό της κλειδί*

Ο Θεός δεν δημιουργεί μια κλειδαριά δίχως το κλειδί της .. διότι ο Θεός δεν δίνει προβλήματα δίχως την λύση τους !!
Ωστόσο αρκετούς από εμάς, μας πνίγει το πικρό παράπονο όταν τα όνειρα μας γκρεμίζονται πάντα από εμπόδια και δυσκολίες. Μήπως όμως προσπαθούμε με λάθος κλειδί, να ανοίξουμε την πόρτα της δικής μας ευτυχίας ?!.
Ας το εξετάσουμε λοιπόν. Ανοίξτε τον παρακάτω σύνδεσμο και καλή σας ανάγνωση αγαπημένοι μου αναγνώστες:


*Εν όψει της γιορτής Της Μεγαλόχαρης*


Άρθρο μου αφιερωμένο σε όλους τους πιστούς, καθώς το μέγεθος της Πίστης μας είναι αυτό που συμβάλει στην λυτρωτική γαλήνη της ψυχής μας. Για τα πραγματικά Θαύματα, μην περιμένουμε επιστημονικές αναλύσεις, διότι ακόμη και η επιστήμη σε πολλές περιπτώσεις, σηκώνει τα χέρια στον Θεό !!.
Ανοίξτε τον παρακάτω σύνδεσμο για να διαβάσετε την συνέχεια: 


*Εγκάρδια Παράκληση στην Θαυματουργή Παναγία*


Πρόκειται για μία προσευχή, η οποία έλκει το Θαύμα προς το μέρος μας, ειδικότερα σε περιπτώσεις που αντιμετωπίζουμε σοβαρές ψυχο_σωματικές παθήσεις.
Είναι γεγονός ότι αμέτρητοι Ιατροί απ’ όλες τις ειδικότητες, έχουν δεί με τα μάτια μου Ζωντανά Θαύματα, τα οποία τα περιγράφουν με απόλυτη ευλάβεια. Μάλιστα αρκετοί από αυτούς τα δημοσιεύουν στο διαδίκτυο.
Επίσης είναι γεγονός ότι το Θαύμα το έλκουμε εμείς προς μέρος μας, διότι από μόνο του δεν έρχεται να μας χτυπήσει την πόρτα.
Ανοίξτε τον παρακάτω σύνδεσμο, διαβάστε την προσευχή και αντιγράψτε την. Ακόμη καλύτερα αποτελέσματα θα φέρει, εάν να την μάθετε απ’ έξω:  
https://psychologyastrology.blogspot.gr/2017/08/blog-post_15.htmlΜΑΡΙΑΝΝΑ
*Σύμβουλος σχέσεων - Ψυχαναλύτρια, Ψυχοερευνήτρια*