Ετικέτες

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση θέματος του ιστολογίου

Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2023

*Αφιέρωμα στον Σεπτέμβριο και στον Αστερισμό της Παρθένου, που αναπαριστά την Περσεφόνη*


Είναι ο μήνας όπου πριν έρθει το Φθινόπωρο "θα θερίσουμε ό,τι σπείραμε" και εκπροσωπείται απ' την Παρθένο. 

Τον Αστερισμό της συμβατικότητας και της νοικοκυροσύνης που σχετίζεται με τον αρχαιοελληνικό μύθο της Περσεφόνης, η οποία έφερνε την Άνοιξη ανεβαίνοντας στην Γή και το Φθινόπωρο κατεβαίνοντας στον Άδη  !! 


ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ:
 
Αγαπημένοι μου αναγνώστες, φίλοι και φίλες μου.
Υπενθυμίζω ότι έχω ήδη δημοσιεύσει τις αναλυτικές μηνιαίες προβλέψεις μου για την εποχή του Καλοκαιριού, όπου καταλήγω με συμβουλές μου για τον κάθε Ζωδιακό Αστερισμό χωριστά. Προτείνω να τις επανεξετάσετε, γι' αυτό και δίνω τον σύνδεσμο στο τέλος του παρόντος άρθρου μου.  

Ωστόσο είναι πλέον γνωστό πως εκτός αυτών, συμπληρωματικά δημοσιεύω πάντα αφιέρωμα μου στον κάθε ερχόμενο μήνα σε συνδυασμό με τις επιρροές του Αστερισμού που τον εκπροσωπεί. Τούτο διότι όπως θα διαπιστώσετε, ο κάθε μήνας έχεις τις δικές του ιδιαιτερότητες με αποτέλεσμα να επηρεάζονται αναλόγως όλοι οι Ζωδιακοί Αστερισμοί, αλλά και ο κάθε Αστερισμός έχει τον δικό του ρόλο μέσα στον μήνα που εκπροσωπεί. Συνεπώς, το σχετικό αφιέρωμα μου, μας αφορά όλους !!.
 
* * Ανακεφαλαιώνοντας συνοπτικά: 

    Η επιστήμη της Αστρονομίας συμβαδίζει με τα Δρώμενα του Ηλιακού μας Συστήματος. Και σύμφωνα με τον Ετήσιο Ηλιακό Κύκλο, που αρχίζει με τον Απρίλιο, στην Καλοκαιρινή εποχή ανήκουν οι μήνες Ιούνιος - Αύγουστος - Σεπτέμβριος

Ο Σεπτέμβριος συνεπώς είναι ο 6ος μήνας του Ηλιακού Έτους, και καθότι ο 1ος εκπροσωπείται από τον Αστερισμό του Κριού, ο Σεπτέμβριος είναι ο μήνας της Παρθένου. Και αφού ο κάθε Αστερισμός μέσα στον δικό του μήνα, εκπέμπει προς όλους τα θετικά στοιχεία της δυναμικής του, σοφό είναι να τα γνωρίζουμε και να τα εκμεταλλευτούμε !!  
 
Η “καρτερική” Άνοιξη του 2022 παρακούρασε και είχαμε την ανάγκη να ξαναζήσουμε με ξενοιασιά το Καλοκαίρι .. ωστόσο ειδικότερα φέτος, ενώ καρτερούσαμε με ανυπομονησία το Καλοκαίρι (με την κυριολεκτική και μεταφορική του έννοια), ο πρώτος μήνας του Καλοκαιριού ο Ιούλιος, ήταν η αρχή της εποχής των αναθεωρήσεων. Στον Αύγουστο οι νέοι προβληματισμοί 
εξακολουθούν να δημιουργούν διλήμματα, αλλά καθώς συνεχίζουμε να διανύουμε την "εποχή των αναθεωρήσεων", συμβουλεύω να θυμάστε τον μύθο του τζίτζικα και του μέρμηγκα.. και όλα θα πάνε καλά !! 
 
      Τα παραπάνω δεν είναι απαραιτήτως ανησυχητικά εάν τα εξετάσουμε από την θετική τους πλευρά, και ασφαλώς δεν είναι το καλύτερο μου να γίνομαι προπομπός κακών μαντάτων. Μακάρι όμως να έπεφτα έξω.. διότι αποδείχθηκε όντως “αμφιταλαντευόμενο” το Φθινόπωρο του 2021 ~  “δύστροπος” ο Χειμώνας του 2022 ~ "καρτερική" ακολούθησε η Άνοιξη ~ και φτάσαμε στην εποχή των "αναθεωρήσεων" όπως προείπα !!

Το δε Φθινόπωρο του 2022 θα είναι "η εποχή των περισυλλογών" .. και θα το αντιληφθούμε μετά την Φθινοπωρινή Ισημερία !!  
 
Πρόκειται λοιπόν για μια πρόσθετη πανάρχαια μέθοδο που δεν είναι ευρύτερα γνωστή, διότι δεν εμπορεύσιμη. Ενημερωθείτε:

Διαβάστε περισσότερα >> ...  



Στα Ζώδια της Γής ανήκουν ο Ταύρος, η Παρθένος και ο Αιγόκερως.

Τα Ζώδια της Γής σχηματίζουν Άξονες με τα Ζώδια του Νερού, και εδώ ισχύει ότι και για τα Ζώδια που έχουν απέναντί τους.
Τα ετερώνυμα (αντίθετα) πάντα έλκονται, καθώς η Γή ποτίζεται απ’ το Νερό, και έτσι μπορεί να ευδοκιμήσει. 
Αυτή όμως η ανάγκη της Γής για να ξεδιψάσει, την κάνει πολλές φορές υποχωρητική και ευάλωτη. Δίνει δηλαδή πάρα πολλά για «λίγες σταγόνες νερό». 
Οπότε ο κίνδυνος που διατρέχει η Γή, είναι να «ξεβράσει» επάνω της η απέναντι πλευρά ότι την εμποδίζει για να φτάσει στα δικά της ζητούμενα. Τότε είναι σαν να πλημμυρίζει η Γή με Νερό που δεν μπορεί να το απορροφήσει, και «αρρωσταίνει το χώμα» κάτω απ' το στάσιμο Νερό.

Η βοήθεια που λαμβάνουν τότε τα Ζώδια της Γής, ή είναι από κάποιον Ζωδιακό Αστερισμό της Φωτιάς που εξατμίζει το νερό – ή του Αέρα που την τρέφει με το οξυγόνο που της δίνει.        
Γι’ αυτό άλλωστε λέγεται ότι οι ανθρώπινες σχέσεις μεταξύ Γής και Νερού, ενώ για ένα διάστημα φαίνεται να εξελίσσονται σε ιδανικές, στην συνέχεια το σκηνικό πιθανότατα να αλλάξει. 
Επομένως σύμφωνα με τα παραπάνω, τα Ζώδια του Νερού ευνοούνται πάντα περισσότερο απ΄τα απέναντι τους που είναι της Γής.


Ο Χαρακτήρας τους γενικότερα:

_Ως Ζώδια της ΓΗΣ: 
   Τους χρειάζεται να νιώθουν την γή γερά κάτω από τα πόδια τους, για αυτό δεν αφήνονται εύκολα στο αυθόρμητο συναίσθημα. Τα πρακτικά μέρη μιας σχέσης είναι στενά συνδεδεμένα με τα συναισθηματικά, και έτσι έχουν και την ικανότητα να ισορροπούν τα θέλω με τα πρέπει. Δύσκολα θα κάνουν αλλαγές εάν αυτές δεν τους διασφαλίζουν εκ’ των προτέρων την επιτυχία. Γενικότερα είναι σταθερά στις απόψεις τους, γι’ αυτό θεωρούνται από τα πιο πιστά. Δεν αντέχουν για μεγάλο διάστημα την μοναξιά και δένονται με την συνήθεια. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα πολλές φορές να εγκλωβίζονται σε μια σχέση που στην πραγματικότητα δεν τους καλύπτει απόλυτα. Συνήθως φεύγουν από αυτήν μόνο εάν έχουν βρεί μεγαλύτερη ανταπόκριση, και τότε δεν επιστρέφουν ξανά. Σε περίπτωση που ο χωρισμός δεν είναι δική τους επιλογή, υποφέρουν έως να βρούν το επόμενο ταίρι. Περίπτωση επανασύνδεσης υπάρχει μόνο όσο είναι ακόμη μόνοι.. ή εάν δεν έχουν βρεί κάτι το καλύτερο !!. 

_Ειδικότερα οι ΠΑΡΘΕΝΟΙ ως Ζώδιο της Γής:
 
   Ο Παρθένος έχει την ανάγκη να νιώθει ότι είναι μοναδική/ός στην ζωή σας. Φοβάται το άγνωστο, το πρωτόγνωρο και χρειάζεται υπομονή και χρόνο να κατανοήσει - δεχτεί τυχών αλλαγές. Είναι το άτομο που ποτέ δεν θα διστάσει να θυσιαστεί για ότι αγαπά.. αλλά πρέπει να του αποδείξετε ότι αξίζετε την θυσία του. Χρειάζεται να έχει και άλλα ενδιαφέροντα στην ζωή του χωρίς να νιώθει ότι ελέγχεται .. όμως δεν θα σας κρύψει ποτέ τίποτα εάν σας εμπιστευτεί απόλυτα. Είναι το άτομο που όταν νιώθει ότι το αγαπούν, όλα τα υπόλοιπα μπορεί και τα ξεπερνάει.
Τι πρέπει να προσέξετε: Μην τολμήσετε να τον/την απομακρύνεται από ότι έχει ανάγκη να υπάρχει στην ζωή του/της. Και μην ζητήσετε να δεχτεί τις επιλογές σας, σαν να μην έχει άλλη επιλογή. Το παιχνίδι το έχετε χάσει !!.  

* * * * Προτείνω να μην περιοριστείτε στο παρόν αφιέρωμα μου, αλλά να διαβάσετε και το αρχικό  άρθρο μου με περισσότερες διευκρινήσεις, το οποίο σας παραπέμπει σε όλα τα υπόλοιπα Ζώδια και στους μήνες που εκπροσωπούν. 

Ανοίξτε τον παρακάτω σύνδεσμο:


* *Ο Αστερισμός της ΠΑΡΘΕΝΟΥ

Σχηματίζει Άξονα με τους Ιχθείς, και οι Κυβερνήτες τους είναι:

*ΠΑΡΘΕΝΟΣ = προστάτης της ο ΕΡΜΗΣ ο αγγελιοφόρος, ο οποίος επαναφέρει και μνήμες του παρελθόντος.
*ΙΧΘΕΙΣ = ο ΔΙΑΣ και ο θεός του υγρού στοιχείου ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ


      Η Παρθένος (λατινικά Virgo) είναι ένας από τους Αστερισμός που σημειώθηκε στην αρχαιότητα  από τον Πτολεμαίο, και ένας από τους 88 επίσημους Αστερισμούς που θέσπισε η Διεθνής Αστρονομική Ένωση.
Eίναι βόρειος Αστερισμός, ο μεγαλύτερος από όλους τους Ζωδιακούς Αστερισμούς σε έκταση.
Είναι χαρακτηριστική η συσχέτιση της Παρθένου με “τυφλές” (μεταφορικά) θεότητες, όπως η Δίκη και η Τύχη, πράγμα που συνδέεται με το ότι η αστρική μορφή της εμφανίζεται «ακέφαλη», καθώς οι αστέρες που παριστάνουν το κεφάλι της δεν είναι καθόλου φωτεινοί. Ωστόσο, το όνομα το Αστερισμού στην αττική διάλεκτο (ως μετάφραση) είναι Κόρη, και αναπαριστά την Περσεφόνη.

* * Ο μύθος της Περσεφόνη – και η σχέση της με την Εαρινή και Φθινοπωρινή Ισημερία:


     Σύμφωνα με τον αρχαιοελληνικό μύθο, ο θεός του κάτω κόσμου ο Πλούτωνας, απήγαγε την Περσεφόνη και ανάγκασε να τον ακολουθήσει στον Άδη. Η Περσεφόνη όμως ήταν κόρη της θεάς Δήμητρας, και η Δήμητρα την ζήτησε πίσω. Απευθύνθηκε στον θεό των θεών Δία, και συμφωνήθηκε να ανεβαίνει η Περσεφόνη έξι μήνες στον πάνω κόσμο με την έναρξη του Νέου Ηλιακού Κύκλου, και να κατεβαίνει τους επόμενους έξι στον κάτω.

Έτσι, τους μήνες που η Περσεφόνη ήταν στον πάνω κόσμο η θεά Δήμητρα χαιρόταν, γι’ αυτό και άνθιζε η πλάση και η Γή ευδοκιμούσε. 
Άρχιζε η καλοκαιρία. Ενώ τους άλλους μήνες που η Περσεφόνη επέστρεφε στον κάτω κόσμο, η θεά Δήμητρα θρηνούσε, και έτσι υπήρχε κακοκαιρία. Η φύση νεκρώνονταν !! 

Σύμφωνα λοιπόν με τον μύθο, ήταν μία δίκαια λύση την οποία επέβαλε ο Δίας στον θεό του Άδη τον Πλούτωνα, ο οποίος επειδή ερωτεύτηκε τρελά την Περσεφόνη, την απήγαγε. 
Έκτοτε:
Στον Μάρτιο μετά την Εαρινή Ισημερία (για το Β. Ημισφαίριο μεταξύ 20 - 21), έχουμε την έναρξη της αναγέννησης της φύσης διότι όπως λέγεται η Περσεφόνη ανεβαίνει στον "επάνω κόσμο", και στον Σεπτέμβριο μετά Φθινοπωρινή Ισημερία (για το Β. Ημισφαίριο μεταξύ 22 - 23) αρχίζει η ανάπαυση - νέκρωση της φύσης, διότι η Περσεφόνη κατεβαίνει στον "κάτω κόσμο" !!. 


~ ~ Ο Ετήσιος Ζωδιακός Κύκλος:

           Δεν είναι τυχαίο που ο Ζωδιακός Κύκλος αρχίζει με την Εαρινή Ισημερία, καθώς τότε σύμφωνα με την Αστρονομία, αρχίζει ο Νέος Ετήσιος Ηλιακός Χρόνος - Κύκλος. 
Πιο συγκεκριμένα:
Στην ετήσια φαινομενική κίνηση του Ήλιου γύρω από την Γή, ο νέος ετήσιος Ηλιακός κύκλος αρχίζει με την Εαρινή Ισημερία και διαδοχικά περνάει και από τους δώδεκα Ζωδιακούς Αστερισμούς, που σημαίνει ότι χρειάζεται περίπου έναν μήνα για να διανύσει κάθε έναν από αυτούς. Οπότε ανάλογα με την θέση του Ήλιου την στιγμή της γέννησης ενός ατόμου, το άτομο κατατάσσεται στον ανάλογο Αστερισμό.
Για παράδειγμα, αν κάποιος γεννήθηκε τον Οκτώβρη, που ο Ήλιος βρίσκεται στον Αστερισμό του Ζυγού, τότε το άτομο ανήκει στον Ζυγό.

Συνεπώς:
Άσχετα με την ημερομηνία των γενεθλίων μας, ο κάθε Ζωδιακός Αστερισμός εκπροσωπεί έναν ολόκληρο μήνα. Αυτό σημαίνει ότι επηρεαζόμαστε όλοι μας (λίγο – πολύ) απ’ τα χαρακτηριστικά του ομώνυμου Ζωδίου, καθώς αυτά κυριαρχούν μέσα στον δικό του μήνα. Περισσότερο βέβαια επηρεάζονται τα Ζώδια του τελευταίου δεκαημέρου.
Ως παράδειγμα:
Έως 1η Απριλίου, οι Κριού του Μαρτίου επηρεάζονται απ’ τους Ιχθείς – έως 1η Μαΐου, οι Ταύροι του Απριλίου απ’ τον Κριό .. και πάει λέγοντας. 

ΕΠΟΜΕΝΩΣ σημαντική διευκρίνιση: Ο χαρακτήρας του Αστερισμού του Λέοντος επικρατεί ολόκληρο τον μήνα Αύγουστο. Έτσι οι Παρθένοι του Αυγούστου, έως να μπεί ο δικός τους ο μήνας ο Σεπτέμβριος, θα πρέπει να λάβουν υπόψη τους τις συμβουλές μου στις προβλέψεις μου του μηνός Αυγούστου. Τούτο διότι όλοι μας επηρεαζόμαστε από τον χαρακτήρα του Αστερισμού που εκπροσωπεί τον μήνα που διανύουμε. Επομένως, κατά τον ίδιο τρόπο θα μας επηρεάσει όλους μας και ο μήνα της Παρθένου.


~ ~ Βάσει των Στοιχείων της Φύσης και του Κύκλου Ζωής:

         Πράγματι .. ο κάθε Αστερισμός είναι ένας κρίκος της αλυσίδας όλων των φάσεων της ζωής μας, αλλά και ταυτόχρονα αντιπροσωπεύει και ένα κομμάτι του χαρακτήρα του κάθε ατόμου – ανθρώπου. Όλοι μας κρύβουμε μέσα μας και ένα «σκοτεινό κομμάτι του εαυτού μας», το οποίο θα εκδηλωθεί όταν προκύψει ανάγκη να υπερασπιστούμε την ζωή μας, ή να παλέψουμε για την επιβίωση μας. Όλοι μας έχουμε τις απρόβλεπτες αντιδράσεις μας. Και όλοι μας ανάλογα με την στιγμή, γινόμαστε ειλικρινείς ή υποκριτές – εκδηλωτικοί ή μυστικοπαθείς – συναισθηματικοί ή παγερά αδιάφοροι κ.λ.π – κ.λ.π.. με την διαφορά ότι κάθε Αστερισμός εκπέμπει πολύ πιο έντονα κάποια χαρακτηριστικά, που αυτά είναι αμυδρά στους υπόλοιπους Αστερισμούς.
Η εξέλιξη λοιπόν του ανθρώπινου είδους επάνω στην Γή, οφείλεται στην διαφορετικότητα που παρουσιάζουν τα Ζώδια, καθώς όλα μαζί συμπληρώνουν τα απαιτούμενα στοιχεία που καλλιεργούν την ικανότητα της ευρηματικότητας για τους τρόπους της επιβίωσης μας επάνω στην Γή, όπως και την απαιτούμενη μεταξύ μας έλξη, για να είναι εφικτή η συνύπαρξη μας.

Επίσης:
             Σύμφωνα με την αρχαιοελληνική Αστρολογία, η οποία στηρίχθηκε στους υπαρκτούς Φυσικούς Κανόνες, κάθε ολόκληρος μήνας εκπροσωπείται από έναν Αστερισμό, του οποίου ο ρόλος είναι ανάλογος με την εποχή του χρόνου στην οποία ανήκει.
Δηλαδή, ο κάθε Αστερισμός (οίκος του ομώνυμου Ζωδίου) φωτογραφίζει ένα βασικό στάδιο της ζωής μας, απ’ την γέννηση μας έως το τέλος μας. Υπολογίστε επομένως σε ποιά εποχή του χρόνου γεννηθήκατε, και λάβετε υπόψη τα παρακάτω: 


Και συγκεκριμένα: 

_Η Άνοιξη = συμβολίζει την αρχή μιας νέας πορείας, το πρώτο άνθος – το νεαρό της ηλικίας μας, όπου αρχίζουμε να προετοιμαζόμαστε για να πάρουμε την ζωή μας στα χέρια μας. Μας χαρακτηρίζει ο ενθουσιασμός για περιπέτεια, ονειροπόληση για πρωτόγνωρες εμπειρίες, αλλά και αναβλητικότητα.
_Το Καλοκαίρι = συμβολίζει την ωριμότητα που θα πρέπει πλέον να έχουμε αποκτήσει, ώστε να εκμεταλλευτούμε σωστά τα εφόδια που μας δίνονται. Μας χαρακτηρίζει η υπερβολή, η αίσθηση της υπεροχής, αλλά και ανυπομονησία.
_Το Φθινόπωρο = συμβολίζει το αποτέλεσμα των ενεργειών μας – επιλογών μας, όπου καλούμαστε να θερίσουμε ότι έχουμε σπείρει. Μας χαρακτηρίζει η σχολαστικότητα, ανάγκη για συντροφικότητα, αλλά και αμφιβολία.
_Και ο Χειμώνας = συμβολίζει την ανασκόπηση της πορείας μας – την ολοκλήρωση μας μαζί με την ανάπαυση της φύσης,  όπου έρχεται ο μεταφορικός Θάνατος, διότι μόνο μετά από ένα τέλος μπορεί να επέλθει Αναγέννηση. Μας χαρακτηρίζει η αίσθηση του ανικανοποίητου, η αυτοκριτική, αλλά και η γέννηση ελπίδας για μια Νέα Αρχή.

* * Έτσι συμβαίνει και ο κάθε Αστερισμός (πέραν των άλλων), αντιπροσωπεύει και ένα μέρος της κάθε εποχής, η οποία όπως περιγράφω ερμηνεύεται ως μία απ΄ τις φάσεις της ζωής μας, αλλά και ταυτόχρονα, ένα κομμάτι του χαρακτήρα του κάθε ανθρώπου. Αυτό σημαίνει πως στον χαρακτήρα του κάθε διαφορετικού Ζωδίου (ανθρώπου που το αντιπροσωπεύει), υπάρχουν λίγο-πολύ όλες οι πλευρές και των υπολοίπων Ζωδίων.

Συνεπώς, όλοι μας κρύβουμε μέσα μας έναν/μία Παρθένο που είναι της άποψης «ακολούθησε το γνωστό μονοπάτι όσο δύσβατο κι αν είναι, αν θέλεις να αποφύγεις δυσάρεστες εκπλήξεις !!.


* * Ο Σεπτέμβριος της Παρθένου, πώς επιδρά σε όλα τα Ζώδια: 

       Ο Αστερισμός της αντιπροσωπεύει τον Σεπτέμβριο, τον μήνα με τις τελευταίες αναλαμπές του Καλοκαιριού, που μας προετοιμάζει για την έναρξη της ανάπαυσης της φύσης, και αυτό για όλους μας σημαίνει ότι:
Είναι η φάση της ζωής μας όπου δεν γνωρίζουμε ακόμη τα αποτελέσματα των προσπαθειών – ενεργειών μας, αλλά ελπίζουμε να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Είναι μια εποχή της ζωής μας όπου συνειδητοποιούμε πως τελικώς, «θα θερίσουμε αυτό που έχουμε σπείρει» !! 

Βέβαια ο φόβος μας μήπως απογοητευτούμε, μετατρέπει σε εφιάλτες ακόμη και τα πιο αισιόδοξα όνειρα μας. Γι’ αυτό λοιπόν οι Παρθένοι, ενώ δείχνουν να μην φοβούνται το άγνωστο – το πρωτόγνωρο, στην πραγματικότητα ακολουθούν τον κανόνα «φύλαγε τα ρούχα σου για να έχεις τα μισά» !!. 
Ωστόσο, είναι τόσο οργανωτικοί και εργατικοί, που σε κάθε περίπτωση θα είναι οι τελευταίοι που θα πεινάσουν. Κυριολεκτικά και μεταφορικά !!.

* * Έτσι λοιπόν, καθώς με την Παρθένο αρχίζει η φάση της ζωής μας όπου προετοιμαζόμαστε για να οργανωθούμε μέσα στο Φθινόπωρο έχοντας μπροστά μας τις δύσκολες ημέρες του Χειμώνα, ο ρόλος της Παρθένου είναι να μας σοβαρέψει – νοικοκυρέψει και να μας κάνει πιο εναλλακτικούς - λιγότερο απαιτητικούς, διότι θα πρέπει "να απλώνουμε τα πόδια μέχρι εκεί που φτάνει το πάπλωμα" !!. 

Αλλά καθώς συσχετίζεται και με την θεά Δίκη (ό,τι έδωσες θα πάρεις), μας ωθεί στο να  δώσουμε βαρύτητα στα πρακτικά θέματα και να κάνουμε ορθούς υπολογισμούς, διότι 
άλλωστε, «ο έρωτας από μόνος του, δεν γεμίζει το στομάχι» !!. 
Και καθώς επιπλέον συσχετίζεται και με την θεά Τύχη, ο μήνας Σεπτέμβριος δίνει νέες ευκαιρίες στο να αυξηθεί το "κομπόδεμα" μας, είτε από πλευράς μας είτε από πλευράς της/του συντρόφου μας. Προσοχή ωστόσο σε ενθουσιασμούς που οδηγούν σε σπατάλες !!. 


~ Η Πανσέληνος του Σεπτεμβρίου:

 
       Η Πανσέληνος του Σεπτεμβρίου, μάς προετοιμάζει για το δεύτερο εξάμηνο του Ετήσιου Ηλιακού Κύκλου μετά την Φθινοπωρινή Ισημερία. Το βέβαιο είναι ότι στον μήνα Σεπτέμβριο, «αρχίζουμε να θερίζουμε ό,τι έχουμε σπείρει». 
Σε κάθε περίπτωση ωστόσο η συμβουλή μου είναι.. «Εάν κάτι τρέφεται από ‘μας, δεν το αφήνουμε να χορτάσει. Απαλλασσόμαστε απ’ αυτό όσο το συντομότερο μπορούμε !!» 


Αλλά για να μην επαναλαμβάνω τις λεπτομέρειες, διαβάστε το αναλυτικό άρθρο μου: 
* * * * * * * Οι μήνες και τα Ολόγεμα Φεγγάρια του Ηλιακού Έτους:
 

* * * Συνιστώ επίσης να διαβάσετε τις ετήσιες προβλέψεις μου σχετικά με την πορεία μας ως και τον Μάρτιο του έτους 2024 με συμβουλές μου για το κάθε Ζώδιο χωριστά, όπως και τα σημαντικότερα Πλανητικά Φαινόμενα έως και το 2026:
Ανοίξτε τον σύνδεσμο: https://psychologyastrology.blogspot.com/2021/01/2026.html

 


        Και τέλος διευκρινίζω ότι δεν ασκώ το επάγγελμα του αστρολόγου, παρότι δεν στερούμαι γνώσεων. Δεν είναι η κύρια ενασχόληση μου, οπότε έχω την επιλογή να δημοσιεύω τα σχετικά άρθρα μου σύμφωνα με όσα θεωρώ σημαντικά ή ενδιαφέροντα (κατά την κρίση μου), και σύμφωνα βεβαίως με την ευχέρεια του ελεύθερου χρόνου μου. 
Ωστόσο, πιστεύω ότι θα έχετε έναν αξιόπιστο οδηγό παρακολουθώντας τις μηνιαίες προβλέψεις μου, όπου εστιάζω στα αποτελέσματα των εξελίξεων, όπως αναμένονται στον κάθε επόμενο μήνα. 


ΜΑΡΙΑΝΝΑ
*Σύμβουλος σχέσεων - Ψυχαναλύτρια, Ψυχοερευνήτρια*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου